Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה כמה התלבטויות:

מצאתי שני רכבי הונדה גאז 2008:

במגרש- יד 2. פרטית ופרטית, 96,000 ק"מ כנראה שעבר תאונה כי עשו תיקוני פח וצבע (עדיין לא ראיתי את הרכב וטרם שאלתי את השאלות הקשות, וכמובן שלא בדקתי במכון בדיקה).

2. מפרטי- יד 2. ראשונה ליסינג ושנייה פרטית, 119,000 ק"מ, יש קצת שריטות והמוכרת דיווחה שהייתה תאונה קטנה שבעקבותיה החליפו את המראה בצד ואת החלק הימני של הפגוש ( משהו שולי ככל הנראה).

שאלת מיליון הדולר היא מה כדאי- רכב ממגרש או מידיים פרטיות כאשר אני יודעת שהרכב הפרטי היה בעבר בליסינג ואין לי מושג מה עבר עליו שם- מצד שני רכב ממגרש זה הרבה יותר חתול בשק... אני בכל מקרה בודקת במכון בדיקה פשוט מעדיפה לא לשלם פעמיים ונוטה ללכת על הידיים הפרטיות.

שאלה נוספת- כמה מקובל להפחית מערך הרכב על כך שהיה בעבר בליסינג- האם אני מבינה נכון מהמחירון של לוי יצחק כי מדובר בחברת השכרה לשעבר ולכן יש להפחית 22%?

מתנצלת על האורך ומודה לכל מי שיכול לענות, מרווה.

פורסם

לדעתי עדיף פרטית ופרטית,גם הקילומטראז' נמוך יותר.

אבל מצד שני את צודקת בעיניין החתול בשק כי בכללי רכבים שמגיעים למגרשים שהם לא של חברה מוכרת הם רכבים שוויתרו עליהם מסיבות כאלה ואחרות.

מה שם המגרש? אני מכיר את רוב המגרשים בעיר אך לא קניתי מעולם באף אחד מהם. אולי אני אוכל להשיג לך מידע על המגרש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היי,

תודה על תגובתך- שם המגרש הוא טרנדקאר.

ידוע לך אולי כמה מקובל להפחית על כך שהרכב יד ראשונה בליסינג ושנייה פרטית?

פורסם

היתרון מרכישה ממגרש הוא שאפשר לנסות לקבל אחריות ותיקון הליקויים, מה שאף מוכר פרטי לא יתן לך. כמו כן במידה ויש תקלה יש למי לפנות בעוד מוכר פרטי נעלם שניה לאחר המכירה.

פורסם

מרווה את יכולה לקנות מהם בשקט, לי אומנם אין ניסיון איתם אבל הם מקבלים שבחים מאחרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה על המידע... לוקחת לתשומת לבי- מה דעתך לגבי השאלה הראשונה שלי- האם להימנע מלרכוש ממגרש גם במחיר של ק"מ גבוה יותר ויד ראשונה בליסינג? האוטו נראה סבבה ובכל מקרה אבדוק אותו...

פורסם

אני תמיד אעדיף לקנות ממוכר פרטי (וגם אז אזהר ואחשוד). אני רוצה להאמין שלא כל המגרשים רמאים. גם מוכר פרטי יכול להיות רמאי (או סוחר רמאי במסווה).

:turn-l:
פורסם

אני לא מבין למה בכלל ההתלבטות בין שני הרכבים האלו.

מבדיקה קצרה ביד 2 יש לפחות 10 הונדה ג'אז 2008 מידיים פרטיות כאשר לשלושה מהם לפחות יש ק"מ נמוך בהרבה ממה שהציעו לך.

פורסם

שיש ספק אין ספק.

היות שיש כל כך הרבה מגרשים רמאים, אני מבחינתי שמתי X גורף על כולם.

הייתי מחפש היטב וקונה מפרטי, בודק טוב טוב מי הבעלים ומי המוכר ובהתאם רוכש.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אני לא מבין למה בכלל ההתלבטות בין שני הרכבים האלו.

מבדיקה קצרה ביד 2 יש לפחות 10 הונדה ג'אז 2008 מידיים פרטיות כאשר לשלושה מהם לפחות יש ק"מ נמוך בהרבה ממה שהציעו לך.

מוזר לא ראיתי כל כך הרבה הונדה ג'אז כפי שציינת. לפחות לא מתאריך עדכני.

• תוכן חדש...