Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ג'ניה,

איננו מכירים, אבל אני כותב לך לעיני כל מכיון שברור לי שאתה עוקב אחר המתרחש בפורום אספנות.

היום ביקרת בשוקעתיק של מועדון החמש שהתקיים בחולון. גם אני הגעתי לשם עם מכוניתי, שחנתה בסמוך למקום שבו הצעתי את מרכולתי למכירה.

מכיון שהיה חם היום, השארתי את חלונות הצד מעט פתוחים, כך שהרכב יוכל להתאוורר. אז אני מבין את זה שאתה בעל עסק ושבמקום כזה יש לך הרבה לקוחות פוטנציאליים, אבל זה עדיין לא מקנה לך שום זכות לזרוק את הזבל שלך לתוך הרכב שלי דרך חלון שהושאר פתוח לצורך מטרה אחרת!

כיצד אתה היית מרגיש אם אני הייתי מגיע לעסק שלך ושופך שם את פח האשפה שלי? האם היית רואה את זה בעין יפה?

אתה יודע, אם הסיטואציה הזאת היתה מתרחשת כאשר הרכב היה עומד בכל מקום אחר עדיין הייתי מתעצבן, אבל לפחות לא היו לי ציפיות מהציבור הרחב להבין כמה מכוניתו של חובב רכב יקרה לליבו. לעומת זאת, דווקא באירוע שנועד עבור חובבי רכב, המעשה שלך מקומם במיוחד.

אני יכול להבטיח לך שבתור לקוח שביום מן הימים יזדקק לרפד, לא אשאיר בעסק שלך אפילו אגורה שחוקה. אין לי עניין לממן בעלי מקצוע שהם חסרי כבוד לרכושו של הזולת.

20131101_114534.jpg

20131101_114548.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:shock:

לא מכובד,גם אם היה רוצה להשאיר כרטיס עסק אז אפשר יהיה לעשות זאת על השמשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצדי שגם על השמשה לא ישאיר לי. לא סתם קוראים לפלאיירים האלה "דואר זבל" - הדבר היחיד שיש לעשות איתם זה להשליכם לזבל. כך יוצא שאם הוא משאיר בכל צורה שהיא את הפלאיירים שלו על המכונית שלי, הוא בעצם מאלץ אותי ללכת לזבל במקומו מכיון שאני אדם שומר חוק ולא אשליך אותם בשום מקום אחר.

אז שז'ניה הנכבד יזרוק את הזבל שלו בעצמו ולא ישלח אנשים שהוא כלל אינו מכיר לעשות את זה במקומו.

אם הוא בכל זאת רוצה לפרסם את עצמו באמצעות פלאיירים, היה יכול לגשת לכמה מן המוכרים ולבקש מהם להשאיר אצל כל אחד מהם חמשה-שה פלאיירים. אני מבטיח לך שאם היה ניגש אלי ומבקש לעשות את זה, הייתי נענה לו בחפץ לב ואפילו בחיוך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אגב החלון הזה אוטם טוב נגד המים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבהרה בעקבות ה"פ שקיבלתי:

העלון לא הונח במקרה במכוניתי ע"י מישהו שסתם זרק אותו - על כל המכוניות שחנו סביבי גם היה עלון כזה.

בנוסף, הנייר הסופג שעליו נמצא העלון הוא אינו אשפה - אני השארתי אותו שם בכוונה.

התמונות צולמו מבלי שנגעתי או הזזתי משהו. ככה מצאתי את העלון כשהגעתי למכונית.

פורסם

גניה לגרדום!

לדעתי ירדת מהפסים אבל זו דעתי.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

הגזמת.

תחילה חשבתי שבאמת שמו לך זבל ברכב, כי ראיתי את נייר הטישו.

אבל ,

כולנו מחפשים בעלי מקצוע ואם הם טורחים לבוא למפגשים שלנו ולהשאיר פתק זה לא נחשב "זבל".

ההיפך, כמה פעמים מתפרסם שירשור כאן בו מישהו מחפש בעל מקצוע?

אם הייתה מוצא ניר עטיפה של קרטיב ופחית ריקה עם סיגריה זה היה זבל. אבל פתק עם שם של בעל מקצוע שמוכן להתעסק עם הבעיות והשיגעונות שלנו לא נראה לי כזבל!

שלמה דן גדרון

פורסם
שלום ג'ניה,

איננו מכירים, אבל אני כותב לך לעיני כל מכיון שברור לי שאתה עוקב אחר המתרחש בפורום אספנות.

היום ביקרת בשוק עתיק של מועדון החמש שהתקיים בחולון. גם אני הגעתי לשם עם מכוניתי,איטלקית מחלידה שחנתה בסמוך למקום שבו הצעתי את מרכולתי למכירה.

מכיון שהיה חם היום, השארתי את חלונות הצד מעט פתוחים, תקנה מזגן !!! כך שהרכב יוכל להתאוורר. אז אני מבין את זה שאתה בעל עסק ושבמקום כזה יש לך הרבה לקוחות פוטנציאליים, אבל זה עדיין לא מקנה לך שום זכות לזרוק את פלייר דף או פרסומת לא זבל שלך לתוך הרכב שלי דרך חלון שהושאר פתוח לצורך מטרה אחרת!

כיצד אתה היית מרגיש אם אני הייתי מגיע לעסק שלך ושופך שם את פח האשפה שלי? האם היית רואה את זה בעין יפה? אני במקומך הייתי חושב פעמים כי אלכס גרוזיני חם.

אתה יודע, אם הסיטואציה הזאת היתה מתרחשת כאשר הרכב היה עומד בכל מקום אחר עדיין הייתי מתעצבן, אבל לפחות לא היו לי ציפיות מהציבור הרחב להבין כמה מכוניתו של חובב רכב יקרה לליבו. לעומת זאת, דווקא באירוע שנועד עבור חובבי רכב, המעשה שלך מקומם במיוחד.

אני יכול להבטיח לך שבתור לקוח שביום מן הימים יזדקק לרפד, לא אשאיר בעסק שלך אפילו אגורה שחוקה. אין לי עניין לממן בעלי מקצוע שהם חסרי כבוד לרכושו של הזולת.

שלום.

אפרופו "זבל"

זו הכותרת שלך על הרכב שלך!!!

תחומי עניין:איטלקיות מחלידות

א} אלכס והבן שלו מקסמים!!!

ב} אני הזמנתי אותם ואתה מתנהג כמו "זבל" לאורחים שלי.

ג} הם בסך הכול רוצים להתפרנס בכבוד ואתה בטח לא הלקוח המועדף!!!

אם אתה חושב שכאשר יעשו ריפוד לרכב אתה "מממן" מישהו אז אתה חיי בסרט כי מריפוד אחד לא מממנים שום דבר אולי פלפל אם חומוס.

בברכה בני ל

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אחלה פרסומת עשית לו אלעד !

תודה לך

עכשיו אני אדע לאן לפנות שאני צריך רפד :-D

ובכייף אני אשלם לו !!!

ואתה פרובוקטור בשקל .....זאת לא פעם ראשונה :screwy:

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

הרבה יותר חמור להלבין פניו של אדם ברבים מאשר הנחת פלייר פרסום בתוך רכב ללא אישור הבעלים.

פורסם

אלעד הגזמת!

תראה מה כתבת על הבן אדם בגלל אלון פרסומת?!

תדע לך שאני מלא חלקים לרכב שלך, ועכשיו שרפתי אותך. גם בחינם לא אתן לך!

חוצפן! ממליץ לנעול את השרשור.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...