Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי פורד אסקורט שנת 95 עם גיר רגיל. כשאני מניע אותה נדלקות הנורות של המצבר והשמן והאוטו נכבה.

עכשיו , המצבר חדש ועובד (אורות , חלונות חשמליים) ושמן לא חסר.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה!

פורסם

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

פתח מכסה מנוע, ובדוק האם רצועת אלטרנטור, לא נקרעה.

ובנוסף בדוק חשד לצינור או צינורות וואקומים קרועים, התמקד בעיקר בצנרת וואקום לסעפת יניקה, ומסעפת יניקה, למגבר בלם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אוקיי , מצאתי אותה בסוזוקי ליאנה 2005 של אימי, נקווה שאני אמצא אותה באסקורט. אעדכן בהמשך. תודה.

פורסם

הנורות של המצבר והשמן נידלקות כי הסלד נופל והרכב ניכבה. בכל מיקרה אם כל הרצועות קיימות תצטרך להתקדם שלב שלב החל מבדיקת ניצוץ ועד ללחץ דלק שאולי לא תקין. אם קיים אמובלייזר/קודנית צריך לבדוק גם את הכיוון הזה.

פורסם

בדיוק כמו שכתבת. מניע על ניוטרל , נותן גז ולא נכבה ולא נדלקות שום נורות. ברגע שאני עוזב את הגז האורות של השמן והמצבר נדלקות והאוטו נכבה.

פורסם

קודם כל בדוק את כל צנרות הוואקום והאויר שהולכות לסעפת היניקה ולמצערת ותראה אם לא קרועים או סדוקים. אם הכל תקין אני ממליץ לבצע ניקוי מצערת כמו שצריך. אם גם אז לא הישתנה דבר יש לבצע בדיקת לחץ דלק ומשם תתקדם.

פורסם

הצצתי ולא ראיתי משהו קרוע.

הייתי מעלה תמונות אבל אני לא יכול.

אז הדבר הבא שאני בודק זה צינורות? איזה צינורות? איף אני בודק את זה?

פורסם

הייתי מעלה תמונות אבל אני לא יכול.

מה זה לא יכול?

ועוד איך אתה יכול!

במסך כתיבת ההודעה לחץ למטה על כפתור "נהל קבצים מצורפים" ותעלה תמונות. תקטין אותו לפני כן ל 350K.

מה קורה אם אתה מחמם את המנוע כמה דקות עם מעט גז, עדיין לא מחזיק סיבובי סרק או שמסתדר?

פורסם

שלום רב !

מהתמונות שהעלת, לא ניתן לראות וללמוד דבר!

לא התמקדת בתמונות של רצועות האביזרים(אלטרנטור/מזגן/ הגה כח(באם קיים).

מנוע של מחזיק סרק, הכוונה, שהוא כבה מיד לאחר ההדלקה, אך בעת לחיצה על דוושת התאוצה, ניתן עדיין להחזיק מנוע עובד בסרק.

כל הסימנים מראים על צנרת וואקום קרועה, שממנה בורח וואקום ולכן המנוע כבה.

החשד העיקרי הוא בצנרת לבוסטר/ מגבר בלם.

מכיוון שניתן לראות שרמת הידע שלך ברכב אפסית, המלצתי גרור את הרכב למוסך מתמחה בדגם הנ"ל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...