Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי לא מזמן את הגלקסי טאב 10.1 אינץ והוא מעולה,הבעיה היא שהמשפחה פשוט התמכרה לטאבלט ולכן כל אחד משחק לי איתו.

אני רוצה משהו לעצמי,קצת יותר קטן בגודל 7 או 8 אינץ. עוד חודשיים טס לבריטניה לונדון ואני שוקל אולי לרכוש את המוצר שם.

מה עדיף:נקסוס 7 החדש,אייד מיני אייר(אם הוא הושק כבר) או סמסונג טאב 8

היה לי בעיה קטנה עם הטאבלט (טאב) בעת ריבוי משימות כלומר,כמה טאבים פתוחים ואולי פייסבוק רץ ברקע הטאבלט נעשה מאוד (מאוד) איטי בהחלפת הטאבים,או המעבר אליהם. בדרך כלל שהמצב עד כדי כך גרוע אני פשוט עובר לנייד (גלקסי S3) למה זה קורה?

תודה רבה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

האיטיות היא בגלל שהסמסונג שיש לך הוא אחד הגרועים מבחינת מעבד וזיכרון.

אם אתה מחפש אנדרואיד, חפש טאבלט עם המעבד החזק ביותר וכמות הזכרון הגבוהה ביותר שקיימת כרגע (יש לסמסונג את הגרסה החדשה עם הסנאפדרגון 800 ו3 גיגה זיכרון - ויש גם את הסוני טאבלט Z וכמובן הנקסוס)

אם אתה רוצה IOS, אז יש אייפד..

פורסם

יש לציין כי הטאבלט שיש לי זה הדור החדש,כלומר מספר 3! האם הוא גרוע?!

ראיתי את מה שכתבת על הZ,אני לא יודע מה בא לי מהסיבה שעוד לא היה לי אף פעם מוצרי אפל,ואנדרואיד יש לי כבר כמה שנים טובות. שמעתי שיצא המיני אייר,איך הוא לעומת הנקסוס 7 החדש?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בגדול? המעבד של הנקסוס הוא מעבד של השנה שעברה, לעומת ה-A7 החדש של אפל ש"קורע" את כולם בבנצ'מרקים. בפועל ? לא ניראה לי שיהיה יותר מדי הבדל בשימוש בניהם(מלבד המשחקים הכי תובעניים שיש).

אבל למרות זאת, הייתי הולך על האייפד :

1. האייפד גדול באינץ יותר מהנקסוס. זה אולי לא נשמע הרבה, אבל זה מורגש(מנסיון)

2. לא מכיר את הנקסוס האחרון אבל קשה לי להאמין שאיכות הבנייה תהיה זהה בשניהם.

3. אייפד מיני הוא להיט מבחינת מכירות. מקסימום לא תאהב אותו, לא תתחבר לאקוסיסטם של אפל, תמיד תוכל למכור אותו בקלילות. מה שאי אפשר להגיד על הנקסוס, שחוץ מאוכלוסיית הגיקים, אף אחד לא מכיר את המכשיר.

פורסם

לא יצא אייפד מיני אייר.

יצאו שני אייפדים.

אחד - ipad air בתצורת 9.7"

ואחד - אייפד מיני עם תצוגת רטינה בתצורת 7.9"

בשניהם יש את אותו המעבד, a7 64 bit.

ההבדל הוא בגודל ובמחיר.

שניהם מתחילים להימכר בנובמבר.

ipad air

tab_hero_ipadair.jpg

ipad mini whit retina display

tab_hero_ipadmini.jpg

פורסם

ג'ימס אז איך האייפד עם מסך רטינה? מבחינת הביצועים והתצוגה הוא יותר טוב מהגלקסי טאב 3 8"?

פורסם

האם זה משתלם לרכוש טאבלט בחו"ל? הרי יש את כל ה tax free..

פורסם

אני קניתי נקסוס 7 בחול לפני מעל שנה (הדגם הראשון) במחיר של 200$

אתה שואל עם משתלם? לא מכיר משהו משתלם יותר..

מוצר מבריק ועובד אחרי שנה בדיוק כמו ביום שנקנה (המוצר בשימוש יום יומי).

בדגם החדש הם הוסיפו מצלמה אחורית - שזה באמת היה אבסורד שלא היה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

האייפדים החדשים מרשימים מאוד. האייר פתר את הבעיה הכי גדולה שלי עם טאבלטים בגודל הזה - המשקל, והמיני סוף סוף יוצא כמו שהוא היה צריך להיות מהיום הראשון.

את הסמסונג הייתי מוריד ישר מהרשימה. מכוער, חומרה זבל, תוכנה זבל - פשוט מכשיר זבל. כל הטאבלטים שלהם כאלו, ללא יוצא מהכלל.

נשארת עם הנקסוס והאייפד מיני. מכשירים דומים מאוד מבחינת חומרה, עם יתרון לאייפד במעבד. אני רואה בגודל של הנקסוס 7 יתרון, מאחר וזה המכשיר הגדול ביותר שהייתי מחשיב כנייד באמת בלי לסחוב תיק (אני יכול להכניס אותו לכיס של דגמ"ח נגיד).

כמובן שעבורי iOS היא לא אופציה (ועוד פחות אופציה בגרסת 7 המזעזעת ויזואלית), ולכן נשאר רק הנקסוס. אם אין לך בעיה עם iOS, ואתה משתמש בטאבלט רק בבית, כנראה שהאייפד מיני החדש עדיף עבורך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם קניה מחול באה בחשבון

הייתי מוסיף לרשימה את LG G-PAD 8.3, קיבל אחלה ביקורות

או זה, או אייפד מיני רטינה, אני מוצא את הגודל של הנקסוס 7 פחות נוח, למעט קריאת ספרים

פורסם

עוד חודשיים טס ללונדון,לכן יש אופציה סבירה לרכוש שם את הטאבלט. השאלה היא האם אני יקבל מטען שתואם את הפלאג של בריטניה,או שיש אופציה לבקש מטען EU.

לגבי ה LG הוא נראה לא רע בכלל וקצת גדול מהאייפד, המעבד של ה LG הוא Quad-core 1.7 GHz Krait 300, ושל האייפד קצת חלש יותר Dual-core 1.3 GHz Cyclone (ARM v8-based) האם זה משנה שהוא קצת יותר חזק? זה מורגש?

גם זיכרון באייפד הוא 1 ג'גה RAM שב LG הוא 2 ג'יגה RAM, האם יש יתרון על ה LG?

פורסם

עם IOS לא תרגיש שום הבדל, סביר להניח שדווקא המיני החדש יריץ תוכנות מהר יותר

זה עניין שלך אם אתה מעדיף IOS או אנדרואיד

• תוכן חדש...