Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אחרי התלבטות ומחקרים החלטתי לרכוש רכב מהסוכנות ולא מליסינג.

אני מתלבטת בין מאזדה 3 (החדשה והטרייה) לפורד פוקוס.

אני משתמשת בעיקר בנסיעות עירוניות/בין עירוניות קצרות באזור המרכז.

חשוב לי רכב נוח לנהיגה, אמין וידידותי וחסכוני מבחינת עלויות.

האם יש המלצה לאחת משתי האפשרויות?

האם מנוע 1.5 של מאזדה 3 הוא חיסרון בהתחשב בזה שאני נוסעת בעיקר בתוך העיר?

מאחר שאני די בורה בנושא, אולי אתקל בתגובות כמו "אלה שני רכבים שונים לגמרי, מה את משווה".. - אבל אשמח לשמוע במה הם שונים כדי שאוכל להחליט נכון.

תודה !!

פורסם

לעניות דעתי (לא נהגתי במאזדה) המאזדה עדיפה כי יש לה גיר אוטומטי סטנדרטי ולא רובוטי. אם את לא עושה ספרינטים ו"פתיחות" מנוע ה-1.5 ליטר יספיק לגמרי.

על כל פנים אני ממליץ לבצע נסיעת מבחן בשתי המועמדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם כבר את מתכננת לקנות רכב בקרוב ל-130000 ש"ח, יש אופציה טובה יותר משני אלה. {לדעתי כמובן}. כרגע יש מבצע על הונדה סיוויק ב-130000 ש"ח. {142 כ"ס מנוע 1800, מאובזרת לא רע} אז למה לקנות רכב "ליסינגומאט", שבעתיד הלא רחוק מחירו יישחק עקב עודף רכבים כאלה שיהיו מוצעים למכירה על ידי חברות הליסינג במחירי "שחיטה"?

פורסם

כדאי להכניס להתלבטות גם את האוקטביה ואת הטויוטה קורולה.

לאחרונה ערכו מבחן השוואתי בקבוצת המשפתיות, באתר מקו:http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-acdf9a405f9e141006.htm?sCh=cf404569c706a210&pId=1950692751

בסיכום ההשוואה נכתב: "....ועל כן בסופו של יום הבחירה בין השלוש הללו היא עניין של טעם אישי ושל סדרי עדיפויות סובייקטיביים."

השלוש המדוברות, שהגיעו "לקו הסיום" הן: המזדה 3 החדשה, הקורולה החדשה והאוקטביה החדשה גם היא.

• תוכן חדש...