Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כביש מדהים ומי כמוני בעד נסיעה במהירות התואמת את תנאי הדרך, אך במקרה הזה הכביש עמוס מדי.

בעייני יש לזה מקום על כביש ריק או לפחות עם חצי מכמות התנועה שמוצגת פה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נסיעה פסיכית מותרת רק אם אתה במאי צרפתי נודע בתהליך של צילום סרטון קאלט ובצמתים "העיוורים" שמת עוזר עם מכשיר קשר.

יש לך במקרה קישור לסרט המלא (משהו כמו 10 דק' אאל"ט)? אני לא מצליח למצוא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מסרטון לסרטון....

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2672125263&feature=iv&src_vid=rVY51Q7q0os&v=AzkoI4z70yo

לא ידעתי שאפשר לבלום כ"כ נקי ומהר עם אופנוע במהירות כזאת, מה שכן... בארץ זה היה נגמר אחרת, מישהו היה "אוכל דקירה".

כל כך דקירה :/

לא בעד אלימות אבל אני בעד החיים.

בקשר לסרטון, העלה לי חיוך דפוקק ומזכיר לי את עצמי עם הלנסר 1.6 ;)

פורסם
מניסיון זה שהמהירות היא לא מוגבלת ( כמובן לא ממש נכון ) לא מעודד אנשים לנסוע מהר, עובדה הרוב נוסע 150 -180ולא 300, ואלא שכן נוהגים כך עושים את זה די בזהירות.

.

אתה גם לוקח בחשבון שרוב המכוניות לא מגיעות ל-300 קמ"ש ורובן מתחילות לאבד חמצן באיזור 180-200 קמ"ש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בארץ, שמזדחלים בפקקים או נוסעים במקסימום 100קמ"ש אז נראה כאילו האופנועים הכבדים ממש מהירים.

עוד סירטון דומה של C63 מול R1

http://www.youtube.com/watch?v=YcKHNn7_gBU

אתמול 21:04

סרטון מדהים. המרצדס הזו פשוט מפלצת.

כביש מדהים ומי כמוני בעד נסיעה במהירות התואמת את תנאי הדרך, אך במקרה הזה הכביש עמוס מדי.

בסרטון האחרון (עם המרצדס) הם לא משתוללים בכלל, ולא עוקפים מימין - רק נוסעים ממש מהר.

אתה גם לוקח בחשבון שרוב המכוניות לא מגיעות ל-300 קמ"ש ורובן מתחילות לאבד חמצן באיזור 180-200 קמ"ש.

כמובן שתלוי באיזה רכב מדובר, אך ממה שיצא לי לראות בגרמניה - לא חסר שם רכבים חזקים או אופנועים כבדים אך הרוב נוסעים באיזור ה-160קמ"ש עד 170קמ"ש. כשהרוב נמצא סביב המהירויות האלה אז זה לא נראה ממש מהר, אך מצד שני גם לא מעייף - פשוט כיף.

פורסם

בסרטון האחרון (עם המרצדס) הם לא משתוללים בכלל, ולא עוקפים מימין - רק נוסעים ממש מהר.

התיחסתי לסרטון שפתח את השירוש, הסרטון עם המרסדס מדגים התנהלות נכונה בעייני.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
יש לך במקרה קישור לסרט המלא (משהו כמו 10 דק' אאל"ט)? אני לא מצליח למצוא.

למרבה הצער הוסר מיוטיוב. יש דרכים אחרות למצוא את הסרטון, אולם לא אפרטם מעל דפי הפורום.

מדובר באחד סרטוני הנסיעה מעוררי הפולמוס ועטופי המיתוסים בכל הזמנים.

הבמאי קלוד ללוש הינו חובב רכב ונהיגה ידוע והוא האוחז בהגה המכונית אליה הוצמדה המצלמה. הסרט מתאר נסיעה מאוד-מאוד מהירה וברקע קולות של מנוע V12 תוצרת מרנלו.

למרות שנשמעו טענות של הבמאי הססגוני שהוא נסע עד 240 קמ"ש במהלך ההסרטה, כנראה שמהירות הנסיעה המרבית האמיתית הייתה נמוכה יותר.

המכונית אליה חוברה המצלמה לא הייתה פרארי, אלא מכונית אגדתית אחרת - מרצדס 450SEL 6.9, מכונית סאלון מאוד חזקה שהייתה היורשת של ה-300SEL 6.3 - מכונית סאלון שעברה השתלת מנוע מפלצתי.

הבחירה במכונית הספציפית הזאת מכונית הייתה אחת הסיבות לאיכות הגבוהה של הסרטון.

מלבד מנוע V8 גדול וחזק, אותה מרצדס צוידה גם במערכת מתלים הידרופנאומטית שהייתה פיתוח של המערכת המקורית שהוצגה על ידי חברת סיטרואן בשנות ה-50 (מערכת דומה הייתה מותקנת במכוניות רולס-רויס). המצלמה חוברה לחזית הרכב ללא מערכת יצוב, הסרטון יצא ללא רעידות רק בזכות אותה מערכת מתלים מרשימה. עם פרארי זה פשוט לא היה הולך.

קולות הפרארי (275GTB שגם היא הייתה שייכת לבמאי) הוקלטו בנפרד.

• תוכן חדש...