Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש לפרסם סרטונים כאלו רק בשעות הערב.

רק בשעות הערב אפשר לפתוח רמקולים בווליום נורמלי (בניגוד למשרד):evil:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי דעתי אלה יכולים לנצח

http://www.youtube.com/watch?v=rVY51Q7q0os

כאן לפחות זה לא כל כך מסוכן - הכביש די פנוי והם "מרביצים"

היה רגע שחשבתי שהוא מצליח להגיע אליו - ואז המרצדס נעלמה :wink:

לזה בדיוק התכוונתי - ברגע שיש לרכב (חזק כמובן) מקום "להרביץ" - הסיכוי שאופנוע יגיע אליו קטן ביותר.

פורסם

רק אני חושב על הסקס המשובח שהבחור קיבל באותו יום אחרי המירוץ?

כמה הערות: האאודי עמוסת בקרות ומבלי לזלזל בנהג, תפקידו הוא רק לא להתקל בעצמים מוצקים, לא לעלות על שלוליות מכל סוג ודי זהו. היה להם המון, אבל המון, מזל מבחינת פיזור המכשולים בכביש. פשוט המון מזל ומי שמכיר מהירויות כאלה יודע על מה אני מדבר.

אני בהחלט מאמין שהאאודי מסוגלת למהירות סופית גבוהה הרבה יותר.

לגבי האופנוענים קטונתי, אבל שימו לב שלאחד מהם אין אפילו ג'אקט, מה שעשוי להעיד על מקצועיותו.

עריכה: הפוסט שמתחתיי + 10.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הנהג הזה ערס, בריון וחולירע. אין בעיה עם המהירות שלו, בטח לא במכונית כזאת ובכביש כזה משובח. אבל הוא חתך נתיבים כמו מטורף וממש לא שמר מרחק - וזה ממש לא לעניין.

מילא אם הוא היה עף לשוליים והורג רק את עצמו, אבל מה היה קורה אם הוא היה זורק לשוליים איזה משפחתית משעממת "יד חמישית" עם משפחה שלמה בפנים?

שיחפש כביש פתוח, או עדיף, מסלול מירוצים מסודר בשביל להראות לכולם כמה "גדול" יש לו.

נסיעה פסיכית מותרת רק אם אתה במאי צרפתי נודע בתהליך של צילום סרטון קאלט ובצמתים "העיוורים" שמת עוזר עם מכשיר קשר.

פורסם
רק אני חושב על הסקס המשובח שהבחור קיבל באותו יום אחרי המירוץ?

כמה הערות: האאודי עמוסת בקרות ומבלי לזלזל בנהג, תפקידו הוא רק לא להתקל בעצמים מוצקים, לא לעלות על שלוליות מכל סוג ודי זהו. היה להם המון, אבל המון, מזל מבחינת פיזור המכשולים בכביש. פשוט המון מזל ומי שמכיר מהירויות כאלה יודע על מה אני מדבר.

אני בהחלט מאמין שהאאודי מסוגלת למהירות סופית גבוהה הרבה יותר.

לגבי האופנוענים קטונתי, אבל שימו לב שלאחד מהם אין אפילו ג'אקט, מה שעשוי להעיד על מקצועיותו.

עריכה: הפוסט שמתחתיי + 10.

אני מאמין שהוא מקבל סקס רק בגלל הרכב, גם אם אין לו רישיון.

בקשר לבחור שפורש מהפורום, תשמע....ילדים קטנים כמוך רואים את הסרטון, מתלהבים, מושפעים, הולכים לכביש, הורגים ונהרגים.

פורסם

החברה האלה לא יודעים לרכב נקודה

אי אפשר לרכב מעל 200 על מעיל כזה, זה כמו לרכב עם מפרש. מעבר לזה שבעיקולים הארוכים במקום לתקוע גששים בכביש הם נשארים באותו קצב ומפחדים לרדת.

סרטון חמוד

פורסם

רק לי זה נראה לא הגיוני? הרי הGSRX בליטוף עדין משאיר לו אבק. אני חושב שפשוט מדובר במישהו שהתחרה נגד אופנועים, רק מבלי שהם ידעו על התחרות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני חושב שהסרטון הזה מראה מקצועיות אמיתית של אופנוען (גם חוסר אחריות וקלות דעת, אבל בעיקר מקצועיות):

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2672125263&feature=iv&src_vid=rVY51Q7q0os&v=AzkoI4z70yo

קל יותר להכניס את עצמך (ואחרים) לסכנה מאשר להיחלץ ממנה...

You play - You pay, you bastard

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

מסרטון לסרטון....

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2672125263&feature=iv&src_vid=rVY51Q7q0os&v=AzkoI4z70yo

לא ידעתי שאפשר לבלום כ"כ נקי ומהר עם אופנוע במהירות כזאת, מה שכן... בארץ זה היה נגמר אחרת, מישהו היה "אוכל דקירה".

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

האופנוען לדעתי לא לחץ יותר מדי. מסכים עם מה שנאמר מעליי, שאופנוע בנפח של ליטר ישאיר לאאודי אבק. אבל אני חושב שכולנו נסכים שללחוץ במהירויות כאלו על אופנוע כזה, זה ממש ממש מפחיד וזו כנראה הסיבה שהבחור לא לחץ יותר מדי. או שהוא טיפה יותר "שפוי" מהנהג של האאודי.

פורסם

אני תוהה ביני לבין עצמי אם השתתפות בשרשור כזה היא ערכית או לא, מבחינת הסכנה שמישהו ימצא בדיון עידוד לנהיגה פרועה כזו.

לא יודע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני תוהה ביני לבין עצמי אם השתתפות בשרשור כזה היא ערכית או לא, מבחינת הסכנה שמישהו ימצא בדיון עידוד לנהיגה פרועה כזו.

לא יודע.

מניסיון זה שהמהירות היא לא מוגבלת ( כמובן לא ממש נכון ) לא מעודד אנשים לנסוע מהר, עובדה הרוב נוסע 150 -180

ולא 300, ואלא שכן נוהגים כך עושים את זה די בזהירות.

פה בארץ בכביש של 120 מותר לנסוע 70 וזה גורם לנהגים מסוימים להתפרע ולפגוע בנהגים אחרים.

מסקנה שאתה צודק זה עלול לגרום למטורף לנסות את זה בארץ ולפגוע במישהו.

• תוכן חדש...