Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן, אמין וחסכוני עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בנוסף לתראד הקודם בו התייעצתי בנוגע לרכב סידורים למשפחה, אני עכשיו צריך המלצה לרכב בשבילי.

הדרישות דומות ומוצגות לפי סדר חשיבות:

אוטומטי - חובה.

1. אמין/טיפולים זולים

2.חסכוני בדלק

4.רכב קטן/מבנה האצ׳בק.

השימוש העיקרי הוא נסיעה לעבודה. 100 קילומטר ביום, חצי מהמרחק שיוט בכביש שש, ובחצי השני עמידה בפקקים.

התקציב הוא 30k לאחר יישור קו.

תודה מראש!

פורסם

וחוץ מהגיר, איך הרכב יתמודד עם נסיעות ארוכות (100 קילומטר ביום)?

חוץ מהפיג'ו שמפתה אותו בגלל השנה, ומה שאני מבין גם חסכונית - אילו עוד רכבים מומלצים?

פורסם

אני לא חושב שפיג'ו 107 היא אופציה טובה למה שהוא מחפש.

הרכב עובד על 3 צילינדרים ולכן רועד בעמידה(הרגשה של תושבות פגומות).

לא אמין במיוחד,

ובטח שלא מומלץ לנסיעות בשיוט.

חפש לך ניסאן אלמרה בשנתונים של 2004-5.

רכב מעולה.

אחזקה לא יקרה כ"כ ותמורה לכל שקל.

בהצלחה.

פורסם

עם 100 ק"מ ליום צריכת דלק נמוכה אכן צריכה להיות שיקול חשוב.

זה אומר רכב קטן וכמה שיותר מודרני.

בתקציב של 30,000 למצוא אחת כזו אוטומטית זה לא פשוט.

אולי איזו פאנדה (אם יתמזל מזלו) או מאזדה דמיו...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

חשבתי אולי לחפש רכב שהיה בעלות ליסינג, ולהנאות כך מירידה רצינית במחיר. ואז אולי אצליח להכניס רכב מודרני יותר במסגרת התקציב.

ישנן הסתייגויות בנוגע לרכבי ליסינג לשעבר?

פורסם

לא הייתה בישראל 107 בשנת 2008, היא הגיעה רק בתחילת 2010 או סוף 2009, היא ממש לא מתאימה לתוואי הנסיעה שלך.

נסה רנו קליאו 3 מודל 2007/8, סופר מיני מרווחת יחסית ולא שתיינית גדולה, לגבי אמינות אין לי ניסיון בכדי להגיב.

פורסם

אוקי אז ירדתי מהפיג'ו 107 ואחיותיה.

האלמרה נשמעת מעניינת, מה שמרתיע אותי זה המנוע הגדול (1800) שאני חושש שיזלול לי דלק (תתקנו אותי בבקשה) ומרכב יחסית גדול.

אני מחפש רכב שיעשה 1\11-12, זה הגיוני בכלל?

בנוגע לקליאו, אני רואה שניתן אפילו למצוא בתקציב שלי מודל 2008 - על פניו נשמע כמו רכב שמתאים לצרכים. יש כאן מישהו שבעלים של רכב כזה ויכול להעיד באמת על אמינות\צריכת דלק?

פורסם

המגאן עם יחידת ההנעה של הקליאו חסכונית ומגיעה לצריכת דלק ממוצעת של 12.5 ק"מ לליטר דיי בקלות, בנסיעה בין עירונית רגועה אין סיבה שלא תצליח לשפר את זה עם הקליאו הקלה יותר.

מבחינת אמינות אני לא מכיר בעיות מיוחדת (ורציתי לקנות כזאת לפני חצי שנה), אבל ברנו טיפול הטיימינג במוסכי היבואן ידוע כיקר למדי, הרכב רגיש להזנחה והגיר קצת מעצבן.

ממליץ לך לחפש בעיקר בקרסו טרייד, יש שם מציאות לפעמים ויש רכבים פרטיים שחזרו בטרייד אין, בסך הכל הם בסדר והבדיקות שלהם נותנות רמז לגבי מצב הרכב.

פורסם

תודה רבה! אני צריך לבדוק יותר לעומק את עניין מחירי הטיפולים ברנו, אני לוקח מנקודת הנחה שלט אמצא בקלות רכב מטופל היטב ולכן הצטרך להשקיע ביישור קו.

אמרת שחיפשת רנו לקנייה לפני כחצי שנה, מה בסוף שינה את דעתך?

• תוכן חדש...