Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פששש איזה יופי. וואלה הנה, יש הפתעות, שווה לבדוק. כנראה שזה נתון לשיקול הדעת של המוסך אם לגבות או לא.

שמח עבורו שהכל תוקן והושלם!

פורסם

בכל מקרה בזכות המקרה הזה והשירות שקיבל הלקוח הרוויח לקוח חדש כי במוסך המורשה הקודם בו הוא טיפל אמרו לא שבחלק לא באחריות וההחלפה תהיה על חשבונו.

פורסם

שמח שהשרשור הזה הועיל לאדם אחד לפחות. כבר היה שווה (:

פורסם

גם במזדה ה״חדשה״ שלנו יש את הבעיה הזו.

אני מתכוון לדגום את המוסך המקומי פה בעיר, ואם ילכו לקראתי ירוויחו לקוח חדש.

אחרת, יש דרך מומלצת להשיג את החלק באופן עצמאי?

מישהו עשה זאת?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן: חמי קנה לפני יומיים מאזדה 6 09 ומיד רצתי לבדוק את הדש, הורגש מעט דביק אבל ללא כתם ויזואלי. סיפרתי לו את הסיפור על המחלה והמלצתי לו לגשת למוסך מאזדה בו הוא מטפל. היום חייג אליי ואמר לי שבעל המוסך יותר משמח להזמין לו את החלק ללא שום בעיה וללא עלות (אני שילמתי 250-300 לא זוכר).

יתרה מכך, לבעל המוסך בעצמו יש את אותו הדגם והלך לבדוק ונוכח לראות שגם לו יש הבעיה הדביקה ובכלל לא התייחס אליה. הזמין מיד לו ולחמי את החלק.

מסקנה: כל מי שיש לו הדגם הזה ומרגיש באיזור הימני עליון (כרית אויר נוסע) מגע דביק, שיגש למורשה ויקבל חדש!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום עשיתי טיפול 90 אלף במוסך מורשה, ושאלתי אותם על הבעיה, הזמינו לי את החלק ללא עלות בכלל (אפילו לא עבודה)

פורסם

שמח לראות שהשירשור עזר כבר ללא מעט בעלים של מאזדות עם הבעיה הנ״ל

ושהיבואן לא מתנער.

פורסם
שמח לראות שהשירשור עזר כבר ללא מעט בעלים של מאזדות עם הבעיה הנ״ל

ושהיבואן לא מתנער.

לגבי החומרים הרעילים מהחלק הישן, האם זה נבדק ואושר או שזה בגדר השערה?

וכן השרשור הזה באמת עזר, תודה :)

פורסם

לא נבדק. למיטב ידיעתי מעולם לא הגיעה ליבואן בקשה שזה יבדק.

פורסם
גם במזדה ה״חדשה״ שלנו יש את הבעיה הזו.

אני מתכוון לדגום את המוסך המקומי פה בעיר, ואם ילכו לקראתי ירוויחו לקוח חדש.

אחרת, יש דרך מומלצת להשיג את החלק באופן עצמאי?

מישהו עשה זאת?

שכן שלי מחזיק במאזדה 6 מודל 2009, נוצרה בינואר.

גם לו היה את הבעיה הזו והוא ניגש לאחד ממוסכי מאזדה- פורד נאמר לו שהוא יצטרך לשלם על העבודה+ החלק.

מה שהוא עשה זה פשוט- רשם בפייסבוק של היבואן ביקורת נוקבת בו הוא הסביר את הבעיה ואת חוסר המענה מצד המוסך,

תוך 24 שעות הוא קיבל טלפון שהוזמן לו החלק הנדרש ושכהוא יגיע למוסך הוא יתבקש להגיע ולא לשלם מעבר לזה שום עלות, גם לא עבודה.

בדלק מוטורס מכירים את התקלה ויודעים אותה טוב מאוד השיקול היחידי שלא מכריזים על ריקול יכול לנבוע משני גורמים:

בטיחות- כל עוד זו לא בעיה בטיחותית אולי לא דחוף להם להכריז על ריקול,

כסף- להזמין עכשיו כ- 12 אלף (השערה) חלקים ל- 12 אלף מכוניות מאזדה 6 מהדור הזה זה + עבודה יכול להיות מאוד יקר.

מעבר לזה זו בעיה שאני מכיר מקרוב מאוד ברכבי מאזדה 6 מהדור הזה ומכל סידרה שיצאה, גם בדור שלפני מתיחת הפנים (2008-2010),

וגם בדור שלאחר מתיחת הפנים (2010-2013) ואני אומר זאת מניסיון והיכרות עם כמות לא מבוטלת של רכבים כאלה.

שלומי.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש בעיה בדשבורד (מאזדה 6 מודל 2008), ופניתי על בסיס רצון טוב לדלק מוטורס.

הרצון הטוב היה רק מבחינתי. הם לא רצו להחליף לי את החלק, למרות שהבעיה ידועה.

נוצר מצב שלצערי נתקלתי בבעיה רק אחרי 6.5 שנים, ולא אחרי 5. אם הייתי נתקל בבעיה אחרי 5 שנים, היו מחליפים לי.

אם למישהו החליפו למרות שעברו יותר מ-5 שנים, נא להגיד.

פורסם

גם לי יש בעיה בדשבורד (מאזדה 6 מודל 2008), ופניתי על בסיס רצון טוב לדלק מוטורס.

הרצון הטוב היה רק מבחינתי. הם לא רצו להחליף לי את החלק, למרות שהבעיה ידועה.

נוצר מצב שלצערי נתקלתי בבעיה רק אחרי 6.5 שנים, ולא אחרי 5. אם הייתי נתקל בבעיה אחרי 5 שנים, היו מחליפים לי.

אם למישהו החליפו למרות שעברו יותר מ-5 שנים, נא להגיד.

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...