Jump to content

shaullx

  • הודעות

    51
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי shaullx

  1. אופיר אתה כנראה מדבר על המקרה שלי (בין היתר אני מניח ). הייתי אצלך יום שני עם האיביזה. בצמפיון אני לא אטפל, תודה שהערת את תשומת ליבי לזה.
  2. יש איך לכוון את הדוושה של הקלאץ? או שזה תלוי רק במשאבה ההידראולית?
  3. שלום, קניתי שבוע שעבר איביזה שנת 2010, 1600 ידנית, ובבדיקה יצא שהקלאץ' מפריד גבוה, ואכן הוא באמת לפי דעתי מפריד יחסית גבוה. היום ביקרתי במורשה צ'מפיון, ואמרו לי שהקלאץ' בסדר ואין אפשרות לכוון את הדוושה כי זה הידראולי, ואין צורך לשים קלאץ' חדש, זה לא ישנה שום דבר. היום ניסיתי את הקלאץ' בפולו 2012 של חבר, והקלאץ' הרגיש לי הרבה יותר נורמלי. חוץ מזה גם אחרי ההפרדה יש עוד "שטח מת" שסתם גורם לדוושה להיות יותר גבוהה. האם אפשר לעשות עם זה משהו? תודה.
  4. שלום, אני מתלבט כרגע בין 2 דגמים בגדול, סיאט איביזה 1.2 ידני רמת גימור Sport או פולקסווגן פולו 1400 ידני. אני מסתכל כרגע על השנתונים של 2011 ו2012. הבעיה שלי שלדוגמא האיביזה, רוב המודעות (אם לא כולן) מסתמכות על מחירון יד 2, וההפרש במחירים הוא הזוי, עשיתי שיקלול בשני המחירונים לרכב אחד ששקלתי ללכת לראות, וההבדל הוא 9 אלף(!) שקל. המחירון של לוי יצחק 60 ושל יד 2 נתן לי את הסכום ההזוי של 69 אלף. אין לי בעיה מבחינה כלכלית לשלם 65K על רכב שמבחינתי שווה את זה, הבעיה שלי היא לשלם כמה אלפים מעל המחירון של יצחק לוי, רק בגלל שאנשים הולכים לפי המחירון ההזוי של יד 2. מה אתם ממליצים לעשות? אני מחפש רכב סופר מיני שיהיה חסכוני (1-14 משולב פחות או יותר), ואמין, ככה שאני מעדיף פחות להתקרב לגיר הDSG. בטווח המחירים שבין 50 ל65K. תודה.
  5. שלום, איפה מומלץ לעשות בדיקה לפני קנייה לרכב באזור עפולה? אני יודע שלקומפיוטסט יש סניף בעפולה, ויש סניף של טכנוטסט ברמת ישי. מה אתם ממליצים? תודה.
  6. האם אפשרי / כדאי לקחת פולו לבדיקה לפני קנייה אצל רון? אני רואה כאן כל כך הרבה המלצות עליו, אבל השאלה האם בכל מקרה צריך לעשות בדיקה במכון בדיקה
  7. shaullx

    איביזה 1200 TSI

    אני מדבר על גיר הDSG7, לא על המנוע עצמו.
  8. shaullx

    איביזה 1200 TSI

    האם הבעיות קיימות בדגמי 2012? כדאי לי להמנע מגיר DSG?
  9. שלום, אני מתכנן למכור את המאזדה 6 2008 שלי בקרוב ולחפש לי איביזה 2012 מנוע 1200 TSI (כן, שינוי דרסטי, אבל הצריכה של המאזדה מוגזמת מבחינתי) השאלה שלי היא כזאת, הבנתי שיש או היו בעיות עם הגיר של הDSG 7 שנמצא בכל(?) האיביזות האוטומט, האם זה משהו נפוץ? והאם סידרו את זה? ומה בדיוק קרה שם שנוצר לDSG7 שם כזה רע? תודה.
  10. שלום לכולם, לפני כשבוע גיליתי הפתעה בבוקר כשניגשתי אל האוטו וראיתי שאיזה מישהו נחמד השאיר לי מתנה בלי להשאיר אפילו פתק. נסעתי לבדוק את העלות של התיקון, וב2 מקומות אמרו לי מחירים בטווח של ה900-1100~ ש"ח לפחחות וצבע. התפלאתי שזה כל כך יקר, סך הכל דלת, אמרו לי שהצבע ה"מקורי" (נשמע לי מפוקפק) יקר ועולה כאלף ש"ח לליטר, ובגלל זה המחיר, ושיש כאלה שעובדים עם צבע מזוייף שעולה כ150 ש"ח לליטר, והוא מתקלף ודוהה אחרי כמה חודשים, יש בזה משהו או שהוא סתם האכיל אותי לוקשים? יש לכם המלצה למישהו ששווה לקפוץ אליו (עדיף באזור עפולה-חיפה), שעושה עבודה טובה ולא יקרן? זה מעצבן שלא משנה כמה ווקסים ואוטמי צבע נשים על האוטו, יבוא איזה חרא שלא יודע לחנות ויעשה נזק מכוער כזה ולא ישאיר אפילו פתק. אגב, הרכב הנ"ל זה מאזדה 6, אם זה משנה.
  11. היה מפגש ממש טוב, תודה לסטס על האירוח ועל ההדגמות. וכמובן תודה לכל מי שארגן את זה. היו לי כמה סידורים ככה שהלכתי קצת מוקדם לצערי. הנה קישור למשאבת מים שהדגמתי במפגש למי שמעוניין - http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-Car-electric-60w-high-pressure-washing-device-washing-machine-portable-high-pressure-car-wash/1555877368.html
  12. כן אני יודע שצריך לעשות פלסטלינה לפני, ומה זה Ipa? אני מתכוון לבצע שטיפה באמצעות פריי לפני הפלסטלינה ואחרי הפוליש, אמור להספיק לא? אני שם אוטם של Jetseal 109, ויש לי ווקס של קולונייט #845 בהזמנה מהאיביי שאמור להגיע בקרוב לשכבה מעל האוטם. תודה.
  13. שלום, אני מתכוון לבצע טיפול פוליש לרכב באמצעות הUC של מגוואירס ואחר כך עם הפוליש שלהם, אך קראתי בכמה מקומות אקראיים שפוליש אגריסיבי פוגע בצבע מטאלי,אומנם לא מצאתי לזה עדויות בפורומים המקצועיים של הדיטיילינג כמו של autogeek לדוגמא, אבל בכל זאת, האם באמת יש סכנה לעשות את זה? אני מתכוון לבצע את זה עם אפליקטורים שרכשתי באוטוסטור באופן ידני. הצבע הוא כסוף מטאלי. ~המטרה היא להעלים/להפחית סווירלים ושריטות קטנות ולטשטש שריטות קצת יותר בולטות. תודה.
  14. כמו שאמרו כבר כל הכבוד על היוזמה, רוב הסיכויים שאני גם אגיע.
  15. לקחתי את הבקבוק הגדול, דווקא קראתי דברים טובים על האולטימט, בכל מקרה אם אני אראה שהוא לא עמיד אני אחפש משהו אחר. איזה שילוב של אוטם + ווקס אתם ממליצים? תודה.
  16. שלום, התחלתי להתעניין בכל הנושא של הדיטיילינג בזמן האחרון, אתמול עבדתי כשעתיים על הרכב עם הקיט פלסטלינה של מגוואירס, ואז יישום ווקס ultimate הנוזלי של מגוואירס. אני מרוצה מאוד מהתוצאה, האוטו מבריק וחלק כמו זכוכית למגע. בהמשך אני רוצה להזמין גם איזשהו פוליש עדין/בינוני ופד ידני לטשטש קצת סווירלים וסימנים של דלתות. מה שכן, רציתי לדעת האם יש לי צורך באוטם צבע, קראתי בפורומים של מגוואירס שהווקס אולטימט שלהם זה בעצם אוטם צבע, ופשוט קראו לו ווקס כי השם יותר "ידידותי" ומוכר לאנשים, והוא בעצם 100% סינטטי ולא עשוי מקראנובה וחומרים טבעיים כמו שאר הווקסים. אז אני מתלבט האם כדאי לקנות אוטם צבע ומעליו לשים את הווקס של מגוואירס, כמו שראיתי שהרבה עושים עם ווקס רגיל, או שלשים ווקס קרנובה מעל האולטימט יעשה את העבודה?
  17. הם כעיקרון גם רק מוצרים של מגס, אין משהו בסגנון של אוטוסטור או VIX בצפון?
  18. שלום, האם אתם מכירים מקומות בצפון שמוכרים בהם מוצרים כמו ONR אוטמי צבע וכו' ? הבנתי שבאוטו דיפו יש מוצרים של מגס בחלק מהסניפים, האם יש להם עוד מוצרים? תודה.
  19. עוד שאלה, האם זה מסביר את התוצאה הממוחשבת שצילינד מספר 4 היה רק על 72 אחוז כאשר כל השאר על 90/100? אני לא מבין למה הבדיקה ההיא יצאה ככה אם המנוע תקין מבחינת קומפרסיה ולחץ הפוך.
  20. איפה השסתום הזה יושב? במנוע? האם היה צריך לפתוח את המנוע בשביל לסדר את זה? וממה זה נגרם שהסתום נתקע? תודה.
  21. "שסתום הידראולי שמתזמן את הקאמשפט של היניקה", מישהו יכול להסביר?
  22. הבעיה תוקנה אתמול, ממה שנאמר לי איזשהו שסתום בקאמשאפט היה תפוס או משהו בסגנון, אם מישהו יוכל להסביר לי בדיוק מה זה אומר אני אודה לו, יש גבול למה שאני מכיר. בכ"מ הרכב נוסע מצויין עכשיו, וטרייד מוביל שילמו על התיקון.
  23. עדכון ~ הרכב במוסך מאזדה מיום שני שבוע שעבר, טרייד מוביל לקחו על עצמם ובצדק את התשלום עבור הבדיקה והתיקונים הנדרשים. אחרי נסיעת מבחן הבחור במוסך התרשם שיש בעיה, לדעתו זה משהו בשרשרת. ביום שלישי עבדו עליה ואמרו לי שהיה חופש או משהו של כמילימטר וחצי. אחרי שהם עשו נסיעת מבחן שוב פעם המצב לפי מה שאמרו לי השתפר אבל זה עדיין לא זה. ניסו להחליף משאבת דלק, בדקו את המזרקים והבעיה לא הייתה גם שם. היום הבנתי שעשו משהו בבית המצערת אך כנראה שהבעיה לא הייתה גם שם כי לא חזרו אלי. הוא אמר לי שיכול להיות שהממיר סתום בגלל מה שהיה בשרשרת, הדלק לא נשרף במלואו ושאריות של פיח סתמו אותו. אני אעדכן בהמשך, מה שכן אני מרוצה מזה שהם באמת בודקים ומחפשים את הבעיה ולא מחפפים. כמובן שזה מציק שזה לוקח הרבה זמן, אבל כל עוד יסדרו את הבעיה שיקחו את הזמן אני מניח.
  24. הרכב נרכש עם הסימנים האלה. סקוץ' לא ישרוט את השמשה? תודה.
×
×
  • תוכן חדש...