Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לו מאזדה 6 הצורה היוצאת ויש לו כתם דביק בדשבורד המכסה את כ. אוויר של הנוסע אז זהזה.

אין טעם להתאמץ לתמונה כי ב 6 הזאת הדשבורד מחולק ל 2 , אחד צד נוסע ואחד צד נהג. האמצע הוא חתיכה שונה.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי בעיה לדבר גם פה :wink: למען הכלל , יש המון אנשים בעלי הדגם הנ"ל שחושבים שיש להם את הבעיה הזו בגלל חומר שמרחו על הדש. שמעתי את הסיפור הזה מהמון בעלים שניסו למכור, תמיד נמנעתי מלרכוש את הרכב בגלל הפאק הזה וחיפשתי תמיד אחד בר מזל שלא נגוע במחלה.

עכשיו שרכשתי את הנוכחי,לקחתי את הסיכון. כי הרכב היה עם נתונים מאוד מרשימים וחבל היה לפספס עסקה טובה בגלל הכתם הזה, מה גם שהוא עדיין בשלבי התחלה אז הוא קטן וכמעט ולא רואים. דלק מודעים לבעיה מסתבר, והם עובדים בשיטת מצליח, מי שיתלונן נחליף לו.

בנוגע לבעיה והמיקום שהסברת, זאת בדיוק הבעיה, חלק יש להם את הכתם גרוב לשמשה (אך עדיין מדובר על חלקו הימני בלבד- ז"א צד נוסע) וחלק יש להם את הכתם כבר על כל החלק הימני של הדש תלוי בכמות החשיפה לשמש, ותלוי עם ניסוי לשפשף כדי להוריד את הכתם (כי בעצם גרמו לו רק לגדול כך).

בכל אופן גם אצלי הכתם הדביק נמצא צמוד יותר לכיוון השמשה, אבל עדיין על החלק של המכסה דש של הכרית אוויר נוסע.

אין לי בעיה לתת לך אץ שם המוסך בו אני מבצע את החלפת החלק, אך רק לאחר שיוחלף ויותקן אצלי החדש. אמונה תפלה :lol:

פורסם

בינתיים איי חדש. מחכה לחלק שיגיע.

אם אתה סובל מזה תעשה מה שאני עשיתי, גש למורשה תתלונן על הבעיה ותבקש להחליף, הבעיה מוכרת והם מודעים לה. תגיש טופס רצון טוב, יצלמו את החלק הפגום ויגידו לך להמתין לתשובה. משםת תגלגל..

פורסם

מה קורה

ברשותי מאזדה 6 2008 הצורה החדשה

וכן לצערי גם אני אם אותה בעיה שלחתי מכתב לדלק מוטורס

מחכה להתפתחויות בנושא

זאת בעיה מוכרת ומתסכלת

רציתי לדעת איך אתה פועל לגבי הבעיה הזאת ואם ביכלל יש אם מי לדבר

פורסם

עדכון:

עבר שבוע וחצי מאז שדיברו איתי מהמוסך לבשר לי שהחלק אושר להחלפה.

החלטתי ליזום טלפון ולשאול מה חדש, ומתי הצפי להחליף אותו.

אז קיבלתי את השטוזה,

"החלק לא נמצא בארץ כי אין בארץ, אז הוא נמצא בחו"ל אבל גם בחו"ל חסר . (אלה המילים של הפקידה)

כרגע יש חוסרים ומחכים להזמנה מרוכזת. כמוך יש עוד עשרה שמחכים"

"אז מה הקטע? קיבלתי אישור , עשינו את כל הפרוצדורה ובכלל אי אפשר להשיג את החלק?"

"אפשר אבל זה יקח קצת זמן"

"טוב, כמה זמן ?"

"זה יקח כמה חודשים לפחות"

:shock:

צריכים להתאגד קבוצה של בעלי מאזדות עם הליקוי המדובר, לשלוח מכתב חריף לחבר'ה מדלק מוטורס שנמצאים שם על מי מנוחות ובו אנו מסבירים להם על החוסר רצינות ושלהם, ושואלים בתמימות כיצד רכבים בני 2-5 לוקים בפגם כזה חמור, והחברה אינה מבצעת ריקול כאשר היא מודעת לחומרת הבעיה וסדר גודל של הלוקים בה ועדיין לא דואגת להביא מכולה של דשבורדים כאלה, כדי להחליף אותם ללקוחותיהם, שנוסעים אגב על רכב שעד לפני מס שנים בודדות בלבד עלה 190K ₪!

זה פשוט מרתיח אותי! אני חייב לחפש איך לעלות את זה למדיה יותר רצינית.

קודם כל אני יתחיל בזה , כל מי שיש לו מאזדה 6 שנתונים 08 ומעלה (צורה חדשה) , שיכנס ללינק המצורף ישאיר שם ומס' רכב.

צריך להגיע לספירה גבוהה של רכבים. אני באופן אישי יודע שיש המון שסובלים מזה, השאלה כמה מהם חברים בפורום :?

לכן, גם אם יש לכם חבר, דוד או מכר שיש לו את הדגם הזה , תשאלו אם הוא סובל מבעיה של חומר דביק בדשבורד ימין (צד נוסע) . אם כן השאירו את הפרטים בלינק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4120605#post4120605

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא מגיע לאף אחד שלא שיתף איתי פעולה, ״יד רוחצת יד״ אתה תדאג לי , אני ידאג לך, פייר אינאף לדעתי. ברגע שעלה רעיון (בשיתוף עו״ד) הצעתי לכולם משהו, טוב שעוד רגע לא התחננתי.

סיננתם או העדפתם לא להשתתף מסיבה כלשהי.

במקביל אני פעלתי. הצרחות, המכתבים (כולל מעורבות עו״ד) והעצבים והאנרגיות שבזבזתי בשביל לקבל את זה ולזרז את זה, בזמן שכל אחד הסתפק בלשלוח לי לפרטי ״כן,גם לי יש את זה או לחבר שלי יש את זה״ ולגר#ץ

במקום לשתף פעולה ולשלוח לי מס רכב למכתב שכבר היה מוכן(!) על מנת להוכיח את סדר גודל של כמות הרכבים לחברה,ולגרום להם לבצע ״ריקול״ כדי שכווולם ירוויחו ויסדרו.

התמונות שלי לא באו להשוויץ, אלא להראות שאם תתאמצו זה אפשרי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...