Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה בגוף השאלה "אמרת שהרכב נקנה מסוכנות כלשהי..."

איך אומרים : לכל סיר יש מכסה....

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

נראה לא טוב ויתכן והרישום שבוצע ב 2010 הוא הנכון.

אם הרכב עלה לכביש בשנת 2007 ונרשם כמודל 2008, במועד הטסט ב 2010 הוא כבר היה בן 3 שנים ו 70.000 בשנה זה לא כ"כ דימיוני.

אכן במכוני הרישוי לפעמים טועים ורושמים מס' שונה ממה שמופיע בשעון. אבל הסיכוי שטעו 3 פעמים ברצף, שנה אחרי שנה הוא, בוא נגיד, לא מאוד גדול.

פורסם

זה בידיוק מה שבדקתי הרכב טופל במוסך מורשה לאורך כל הקילומטרים, ואכן הקילומטראז אמיתי, פשוט חאפרים מעבירים טסט

פורסם

מי האידיוט שכתב 200000 קילומטרים "בטעות"?

תגיד לנו שנדע לא להתקרב...אני חושב שאם הפקידה אצלנו במכון הטסטים הייתה עושה שגיאה כזאת הייתי גורם לה לאכול את הרישיון רכב :evil:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מי האידיוט שכתב 200000 קילומטרים "בטעות"?

תגיד לנו שנדע לא להתקרב...אני חושב שאם הפקידה אצלנו במכון הטסטים הייתה עושה שגיאה כזאת הייתי גורם לה לאכול את הרישיון רכב :evil:

בתור מורה לחשבון,ל-0 אחד יותר מידי יש משמעות מצידו הימני ואין לו משמעות מצידו השמאלי.

ואם הפקידה הקלידה במהירות 0 אחד יותר מידי מימין,תפטר אותה ? נו באמת...

יש טעויות מצערות יותר של רופאים שעולות בחיי אדם,לא מפטרים אותם ולא קונסים אותם.

מילא זה 20,000 קילומטר במקום 200,000 אבל איך הרכב בטסט האחרון הגיע ל-60,000 כאשר הק"מ האמיתי הוא 43,000.

פה כבר אין מדובר כביכול על טעות שטותית .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...