Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מיי או פיאט פנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות השבוע את שתי המכוניות הנל ואני בהתלבטות.

סיאט מיי

עולה בסביבות 55 חדשה.

החסרון המרכזי שלה לדעתי הוא 3 דלתות ואבזור דל יחסית.

הביטוח שלה יקר וככל הנראה צריך גם איתורן.

המנוע שלה יותר חזק מהפנדה.

לדעתי עוד 3 שנים יהיה לי יותר קל למכור אותה.

פנדה החדשה-

אני יכול לקנות אותה גם בסביבות 55 יוצאת השכרה עם 13KM.

היא קצת יותר מרווחת מהסיאט, היא 5 דלתות וקצת יותר מאובזרת, ביטוח זול יותר.

חסרונות- היא מהשכרה וככל הנראה הירידת ערך עוד 3 שנים תהיה יותר משמעותית.

יש לי גם אפשרות לקנות את הפנדה הישנה בפחות מ45 עם 30-40KM מפרטי.

עיצוב נחות משתי המתחרות, ירידת ערך תהיה עוד יותר גדולה מכיוון שזהו דגם יוצא.

היא גם פחות מרווחת ונוחה.

יתרון משמעותי זה 5 מושבים ולא 4 כמו במתחרות (למרות שתכלס לא יודע איך יכנסו שמה 5), והיא יותר זולה כמובן.

מבחינת חסכון בדלת, שתיהן +- אותו דבר ככה שהם משתווים.

מה דעתכם?

עריכה-

שכחתי לציין, כל הרכבים ידניים וישמשו ל90% נסיעה בין עירונית.

פורסם

הפנדה החדשה עולה בכל פרמטר על סיאט MII. במיוחד עניין פתחי האיוורור שלא קיימים במרכז הדשבורד בסיאט.

כמו כן 3 דלתות שזה לא פרקטי בכלל ומרחיק קונים.

לא סתם האוטו עולה מלכתחילה 10K יותר מהסיאט.

אני לא סגור על זה שסיימת לקבל את ההנחה המקסימלית על הפנדה, אני חושב שכדאי לך לבדוק אם אפשר ללחוץ עוד 2000 ש"ח - ואז אתה יכול בלב שלם לקנות אותה.

בעוד 3 שנים תהייה לך אפשרות למכור בהנחה של 12K מהמחירון הרגיל, זה לא מעט כסף - ככה שיש לך מרווח תמרון.

לגבי הדגם היוצא - אני אישית בחרתי בו משיקולי תקציב, קניתי אחת ב-40K עם 54K ק"מ על השעון וסה"כ אני מרוצה - אמנם נחותה בעיצוב שלה בהרבה לעומת החדשה וקצת פחות מרווחת, אבל בשבילי זה כרגע מספיק ונחמד מאוד, עושה את העבודה ואני מסתובב איתה ברחבי הארץ ונהנה מכל רגע - במיוחד מהנסיעה בעיר שם היא פשוט מלכה.

ירידת הערך שלה לא מעניינת אותי כי רכב קטן וידני תמיד יהיה מבוקש, ואם הרכב במצב טוב מהשאר אז אפשר לקבל מחירון או קצת יותר.

• תוכן חדש...