Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל להכניס גם יונדאי מטריקס.

זולה מאוד

אמינה מאוד

לא שיא היופי.

שותה דלק.... 1:9 בליסינג

זריזה בתוך העיר - פחות זריזה בחוץ (עקיפות בכביש הערבה לא מומלצות ..)

מרחב עצום ! - מקדימה , מאחורה וגם בתא מטען .

תא מטען גדול גם ללא הזזת/קיפול מושבים .

מזגן מעולה

עברה אצלי 115K בליסינג 5 שנים (אישתי לא רוצה להחזיר אותה וחברת הליסינג שמחה להמשיך לגזור עלייה קופונים)

תקלות:

פעם אחת היתה תקלה בבלמים (בערך ב 90K )

ESP לאחרונה מתנתק מעצמו מידי פעם (אני סתם מתעצל לשלוח למוסך , אוטוטו הרכב מוחלף).

ידית פנימית של דלת אחורית נשברה (נראה לי הילדים התעללו בה )

פורסם

חלופות נוספות הן ההונדה ג'אז והקיה סול.

המטריקס שהוזכרה כאן מעליי היא רכב הרבה יותר מיושן ופחות בטיחותי משאר החלופות.

מבין ככל האופציות, הייתי מתלבט בין הטויוטה וההונדה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

סליחה, ממתי הונדה ג'אז היא מיקרו-ואן? ננו-ואן אולי...

מדובר ברכב חדש או משומש?

אין לי ניסיון עם טויוטה ורסו אבל אני מכיר טוב מאוד את הרומסטר והנוט.

הנוט נחמדה, מגיעה עם אבזור לא רע, מרווחת למדיי ונוחה, גיר מיושן לאללה, התנהגות הכביש שלה לא להיט. המושב האחורי נע קדימה אחורה על מסילה ומאפשר להגדיל את מרווח הרגליים של הנוסעים מאחור על חשבון תא המטען או להיפך.

הרומסטר לדעתי פרקטית יותר. תא מהטען טוב, המושבים האחוריים לא רק מתקפלים אלא מתפרקים אחד-אחד, כניסה נוחה מאוד לרכב. חלון הנהג הקטן קצת מעצבן, מעלה אצלי אסוציאציות של טנק.

אגב, פעם נתקלתי במבחן השוואתי בין רומסטר לקיה סיד סטיישן ובאופן מפתיע הקיה ניצחה שם בסעיפי השימושיות ותא המטען. ממליץ לחפש ולחשוב גם בכיוון הזה. (אני עדיין הייתי מעדיף את האירופאית).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
סליחה, ממתי הונדה ג'אז היא מיקרו-ואן? ננו-ואן אולי...

מדובר ברכב חדש או משומש?

אין לי ניסיון עם טויוטה ורסו אבל אני מכיר טוב מאוד את הרומסטר והנוט.

הנוט נחמדה, מגיעה עם אבזור לא רע, מרווחת למדיי ונוחה, גיר מיושן לאללה, התנהגות הכביש שלה לא להיט. המושב האחורי נע קדימה אחורה על מסילה ומאפשר להגדיל את מרווח הרגליים של הנוסעים מאחור על חשבון תא המטען או להיפך.

הרומסטר לדעתי פרקטית יותר. תא מהטען טוב, המושבים האחוריים לא רק מתקפלים אלא מתפרקים אחד-אחד, כניסה נוחה מאוד לרכב. חלון הנהג הקטן קצת מעצבן, מעלה אצלי אסוציאציות של טנק.

אגב, פעם נתקלתי במבחן השוואתי בין רומסטר לקיה סיד סטיישן ובאופן מפתיע הקיה ניצחה שם בסעיפי השימושיות ותא המטען. ממליץ לחפש ולחשוב גם בכיוון הזה. (אני עדיין הייתי מעדיף את האירופאית).

מתי לאחרונה נסעת בג'אז? אמנם לא בגודל של רומסטאר אבל מאוד קרובה ומאוד מאוד מרווחת והרבה יותר חסכונית בדלק (ומשום מה נראה לי שלאורך השנים תהיה יותר אמינה).

פורסם
מתי לאחרונה נסעת בג'אז? אמנם לא בגודל של רומסטאר אבל מאוד קרובה ומאוד מאוד מרווחת והרבה יותר חסכונית בדלק (ומשום מה נראה לי שלאורך השנים תהיה יותר אמינה).

כבודה במקומה מונח, יופי של סופר מיני גם בהגדרה של הונדה עצמם. היא פשוט לא מיועדת להשוואה עם ורסו/נוט/רומסטר.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

לעניות דעתי הספייס ורסו הוא המוצלח מבין אלו שהזכירו כאן. המטריקס (במחילה) - זבל עופות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...