Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

האם אפשר להקים 'מחנה' ולישון על גדת הירדן?

לפני כ3 שנים עשיתי את זה פעמיים בצמוד ליסוד המעלה, והיו מסביבי עוד מתקמפרים.

תכננו לעשות זאת שוב, עם 3 רכבים ואולי איזה אוהל או שניים, אך שמעתי שלא מזמן התחילו לחלק קנסות לעבריינים כמוני.

המידע שמצאתי באינטרנט הוא יחסית ישן (עד 2011).

(הבנתי שייתכן ומועצה מסויימת אוסרת את זה ובשטח אחר של הירדן לא אוכפים את זה)

יש למישהו מידע?

פורסם

בפעם האחרונה שביליתי שם בקמפינג (תחילת אוגוסט) עצרו לידנו פקחים וגם שוטרים ואף אחד מאלה לא הזכיר משהו לגבי איסור לינה או לגבי איסור הבערת אש (היינו עם מנגל עובד ומדורה בינונית).

אנחנו היינו כ-10 דקות מקיבוץ גדות לכיוון גונן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קראתי על מקרים שבהם מתקמפרים כלל אינם שמים לב לפקחים (שעוברים כנראה כשאתה ישן) ולאחר כ-3 חודשים קיבלו בדואר דוחות (על מספר הרכב).

תודה על תגובתך אשמח לעוד חוויות.

פורסם

היי,

אני מפנה אותך לחוק עירוני ששייך למועצה איזורית גליל עליון. שים לב לחוקים. אני יודע שמסתובבים פקחים בשעות היום ונותנים דוחות, אבל על סמך צילום לוחית הרישוי ושליחה בדואר.

http://galil.b-smart.co.il/Media/Doc/%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99%20%D7%A2%D7%96%D7%A8/ganom%20vneharot%201992.pdf

אם לא מצליח חפש מואז גליל עליון בגוגל.

עופר

פורסם

מחלקים קנסות. הקנס (שנשלח בדואר לאחר מכן ולא במקום) שניתן הוא לא על הקמפינג עצמו (שאין לי מושג אם הוא חוקי או לא), אלא על העמדת הרכב בשבילים/שדות/וואטאבר, אז כל עוד אין חניון באיזור שניתן להעמיד את הרכב וממנו ללכת לקמפינג, כנראה שכן, תקבל דוח.

פורסם

אחלה הזדמנות להוריד לוחיות. נראה אם הפקחים יעדיפו להמשיך הלאה או להתעמת עם המטיילים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אחלה הזדמנות להוריד לוחיות. נראה אם הפקחים יעדיפו להמשיך הלאה או להתעמת עם המטיילים.
שזאת בפני עצמה עבירה שהפקח בסבירות גבוהה לא יתעסק איתה, אלא פשוט יזמין ניידת.
פורסם

תקראו לי כששני שוטרים יקריאו אחד לשני מספר שלדה כדי לזהות את הרכב, אין בידור יותר גדול מזה.

"Y כמו ילד, J כמו ג'וניור..."

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...