Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי חייב לפרוק איפשהו את מה שעברתי עם הסניף שלהם בפולג.. אני עדיין בעצבים והכל טרי אז תסלחו לי אבל לא מצאתי מקום טוב יותר.

לפני כשבוע נכנסתי לסניף של טרקלין חשמל בפולג, ניגשתי לנציג מכירות וביקשתי את התנור הכי זול שיש לו שלוש תכונות- טורבו, טיימר ונירוסטה. הנציג הראה לי תנור ואמר לי שיש דגם דומה עם כל הפונקציות והוא עולה 1690. שילמתי באשראי את התנור ואת המשלוח (תוספת של 100 ש"ח) כאשר הובטח לי שעד כיפור אקבל את התנור.

ביום חמישי לפני כיפור, יומיים לאחר הקנייה, קיבלתי את התנור לביתי כפי שהובטח, אך מעבר למכה קטנה שהייתה לתנור, לא היה לו טיימר. כזכור- הדגשתי בפני המוכר מספר רב של פעמים כי לא מעניין אותי רוחב\גודל\מספר תכניות\פירמה\דגם, אלא רק שיהיה נירוסטה+טורבו+טיימר.

התקשרנו לחנות והם שלחו סבל שבא לקחת את התנור, אך לא היה מוכן לקחת מבלי שמישהו ירים איתו את התנור. בלית ברירה נאלצתי להרים עם הסבל את התנור 3 קומות רק כדי שלא יהיה לי גוש ברזל גדול ובלתי שימושי באמצע המטבח הקטן ממילא.

ביום ראשון הלכתי לחנות עם חמי. כאן אקצר ואסכם שעתיים שבהם היינו בחנות במשפט וחצי- צעקות, וויכוחים, שירות לקוחות, הנהלה, בן של בעל הבית שמונה למנהל אשכול ולא מוכן לאשר כלום וכל זה מכיוון שהתנור אשר נמצא מתאים לדרישתנו עולה 250 ש"ח יותר אותם לא היינו מוכנים לשלם (מן הסתם, הסכמנו על סכום ועסקה, בסכום גבוה יותר פשוט לא משתלם לי מכיוון שהייתה לי עסקה טובה יותר בחנות מתחרה). להזכירכם- את יום כיפור עשינו בלי תנור, עם כל האי נוחות הכרוכה בדבר.

לאחר אותם שעתיים אושר לנו תנור אחר שיסופק היום (יום שלישי) בלא תוספת מחיר.

היום התקשר אלי אותו נציג מכירות שמכר לי את התנור הראשון (שד"א הודה בטלפון, ומול עובדים נוספים שמקור הטעות אצלו, ואף ביקש סליחה על כך) והסביר שהסבל נמצא בחנות מוכן ליציאה אך לא מוכן לעבוד בחינם, וביקש ממני לשלם לו על ההובלה, למרות שכבר שילמתי 100 ש"ח על הובלה. כאשר לא הסכמתי הנציג אמר שהוא יחזור אלי תוך כמה דקות.

מעל שעה עברה וכאשר אשתי התקשרה ענה לה המנהל ואמר ש"בדרך כלל אנשים פשוט מבטלים את העסקה וזהו, אז אולי נבטל את העסקה". חמי נסע לחנות על מנת לדבר עם המנהל, אשר צעק עליו שיבטל וזהו, שאין אפשרות למשלוח, שהמשלוח יגיע רק בשעה מאוחרת, ועוד המון דברים טובים.

למזלי חמי לא נראה כמו אחד שכדאי להתעסק איתו ולאחר דין ודברים (צעקות וקללות) הוסכם כי המנהל יעשה כמיטב יכולתו, וזמן קצר לאחר מכן הוא הגיע עם הסבל והביאו את התנור.

בתקווה ומחר כאשר יגיע טכנאי הגז לא יתגלו אי אלו הפתעות, אני שואל את עצמי ומנסה להבין איך לעזאזל חברה לא קטנה בעלת מספר סניפים רב ברחבי הארץ מרשה לעצמה להתנהג כמו חאפר מהשוק. כל כך הרבה שיחות, נסיעות, עצבים, צעקות.. הכל כדי לקבל את מה ששילמתי עבורו. כל הטריקים שלהם ואיך שניסו לבטל את העסקה, לגבות ממני דמי משלוח נוספים, כל זה על קצה המזלג ולא פירטתי יותר כי הרגשתי שחפרתי מספיק..

אני אשמח אם מישהו ימצא רציונאליות בהתנהגות שלהם ויסביר, מכיוון שמעבר למשפחתי הקרובה אשר הם הפסידו כלקוחות, חברים ששמעו את הסיפור וכל אלה שישמעו (ואני אדאג לספר לכל מי שיהיה מוכן להקשיב) גם כן לא ידרכו במקום. וזה מעבר ללקוחות שהיו בחנות עצמה עדים לכל הריבים והצעקות..

וואו איזה פריקה :)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה לי שקניתי טלויזיה,

הבטיחו שהמשלוח כלול במחיר ואז אחרי כמה ימים שהתקשרתי לשאול איפה הטלויזיה הם אמרו "עשינו לך מחיר ממש טוב,חשבת שגם המשלוח נכלל?",בקיצור נסעתי לאסוף אותה לבד כדי להימנע מצעקות(בזבוז של שעתיים מהחיים אבל שיהיה).

קרה בחנות אחרת.

בולעים את זה בשקט.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

קצת הגזמת. המוכר בחנות טעה ומכר לך דגם שלא היה בחנות ולא ראית במו עיניך. זו טעות סבירה ואפשר היה פשוט לבטל את העסקה בלי צעקות ובלי עניינים. בגלל שהתעקשת לקבל מוצר יקר יותר במחיר העסקה המקורית הסיפור הפך מסובך יותר.

מדבריך משתמע כי חמך לא יזכה בתעודת הצטיינות על נימוסים והליכות ואני מניח שאילו שמענו את תיאור האירוע מצד עובדי החנות גם הם היו שמחים לא לראות את פניכם לעולם.

הסבל שבא לאסוף את התנור ולא היה מוכן להוריד אותו בלי עזרה- חצוף, אבל לא ממש קשור לעניין.

אני לא חסיד גדול של טרקלין חשמל ובדרך כלל מצאתי שהם לא הזולים בשוק.

פורסם
קצת הגזמת. המוכר בחנות טעה ומכר לך דגם שלא היה בחנות ולא ראית במו עיניך. זו טעות סבירה ואפשר היה פשוט לבטל את העסקה בלי צעקות ובלי עניינים. בגלל שהתעקשת לקבל מוצר יקר יותר במחיר העסקה המקורית הסיפור הפך מסובך יותר.

מדבריך משתמע כי חמך לא יזכה בתעודת הצטיינות על נימוסים והליכות ואני מניח שאילו שמענו את תיאור האירוע מצד עובדי החנות גם הם היו שמחים לא לראות את פניכם לעולם. +9,000,000

נציג המכירות טעה והודה בטעותו, מה אתה רוצה, שימכור לך את הבית שלו ואחותו כי הוא טעה? תאמין לי שבדרכי נועם היית מקבל דגם יותר מתקדם כפיצוי על עוגמת הנפש, לא צריך צעקות ואיומים. סיפורים כאלה דוחים אותי. אתה צריך להתבייש בעצמך ובהתנגות הברברית שלך ושל חמך, לא לפרוק כאן על איזה "שירות" קיבלתם.

"את יום כיפור העברנו בלי תנור על כל אי הנוחות שבדבר". צודק. יום כיפור זה ה-יום שהכי צריך בו תנורים.

:roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה שבץ לב שווה פאקינג 1300 שקל?

בשביל מה צעקות? בשביל מה עצבים?

מבטלים עיסקה, "שלום,שלום ואל תבוא לי בחלום" וניגשים לקנות במקום אחר לאחר שבדקת באינטרנט ואתה יודע בדיוק איזה דגם את מעוניין, מה התכונות שלו ומה המחיר שלו ברשת.

איתמר, קצת קשה לשפוט את הסיפור בלי להבין מי הצד שממול, אני נכנסתי ל"מחסני חשמל" במרכז ביג בפרדס חנה, ידעתי בדיוק מה אני רוצה, יש להם במלאי, יופי של מחיר, נכנסנו לחנות, אני ואישתי הממש לא חסודה, אבל אתה יודע, אישה נורמטיבית ומנומסת מן הישוב ואז מנהל החנות צורח בקולי קולות לטלפון "יא בן *ונה, עוד פעם אתה מתקשר אלי אני מ*יין אותך בת*ת, יש לך בעיה, תתקשר לשרות לקוחות של התנור המ*דיין שלך" :shock2: :shock2: :shock2:

הסתובבנו, יצאנו בהלם ועוד המוכר שואל אותנו "מה קרה?" בפליאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחלה תגובות יש לאנשים כאן..

אולי זאת אשמתי שניסיתי לקצר ולא לכתוב את כל מה שהיה.

בכל אופן התנור היה הכרחי ליום כיפור מכיוון שהזמנו חברים לארוחה מפסקת, והיה קצת קשה לבשל בלי תנור בבית. מכאן נבעה הדחיפות. עמדנו לקנות תנור בחנות לא רחוקה ונכנסתי על מנת להשוות מחירים. הציעו לי מוצר במחיר טוב יותר, הבטיחו שיגיע לפני יום כיפור.

לגבי ה"טעות התמימה של המוכר"- או שזה לא היה תמים, או שהוא סתום לגמרי. שאלתי וביקשתי 3 פעמים, ואפילו ביקשתי ממנו שיברר כדי שלא תהיה טעות. מרפי חגג פה.

ועוד משהו כדי שתבינו למה זה הגיע לטונים כאלו- כשהגענו לחנות המנהל לא היה, העברנו שם המון זמן רק כי חיכינו לתשובה של הבן של הבעלים שבדיוק התמנה למנהל האשכול, ובעצם סתם משכו אותנו שם. ישבנו שעתיים סתם. לא ביקשנו משהו יותר טוב, ביקשנו באותו מחיר תנור עם הפונקציות הללו. אישרו לנו והבטיחו שיגיע לפני סוכות ושהכל יסתדר.

רק היום, כאשר התנור כבר היה בחנות והיה צריך להישלח אלינו, ולאחר שלא הסכמתי לשלם שוב על משלוח, נכנס המנהל לתמונה והתחיל לעשות בעיות.

כאשר אתה נמצא יום לפני חג שבו אתה מארח אנשים, לאחר שבסופש כבר קרתה פאדיחה דומה, והבטיחו שהמוצר יגיע לפני החג... נכנס קצת לחץ.. וכשהמנהל לא מוכן לשלוח את התנור ומתחיל עם קונצים ועל כל משפט שלך הוא עונה ב-"אז תבטל את העסקה וזהו".. לפעמים אתה מאבד עשתונות.

להזכירכם, אם היינו פשוט מבטלים את העסקה היינו נשארים ללא תנור לחג, ושוב היינו נאלצים לבטל בדקה התשעים אורחים.

אני מקווה שהייתי יותר ברור..

פורסם

בגירה לצערי המצב שלנו לא היה רחוק ממה שתיארת..

ואם לא הייתי לחוץ בגלל החג, או יותר נכון בגלל אשתי, הסיפור היה מסתיים באותו רגע שגיליתי את הטעות שלהם. האמת אני כבר הייתי בזאפ וחיפשתי תנור אחר אבל אשתי הייתה לחוצה.

פורסם

איתמר עניתי בכלליות אבל אני חייב להתייחס לדבריך.

אם אתה חושב שלא ניסינו לדבר ולבקש יפה אז אתה טועה.

ובכלל, אני לא אחד שמתווכח בכלל. כשאני מרגיש שלא קיבלתי יחס הוגן העונש שלי הוא לא לרכוש מאותה חנות ובזה העניין נגמר. אתה חייב להבין שהיה פה עניין מעבר וממש נפגענו (לא במובן הרגשי, כן?) מכל הסיפור.

לפעמים כשאתה נחמד ומדבר יפה לא סופרים אותך. לצערי יש מקומות כאלה. לא צריך להיות יפה נפש ולקטול רק מכיוון שמנהל החנות קיבל בדיוק את אותו יחס אשר הוא נתן.

פורסם

אם אני רואה שלא מדברים אלי יפה והם מעלים את הטון שלהם, אני אומר "תודה רבה, אתם צריכים להתבייש לדבר ככה ללקוח" ופשוט עוזב את המקום והולך לקנות במקום אחר.

מי שמתייחס אליך ככה, לא מגיע לו הכסף שלך וגם לא הזמן שלך.

וברגע שמקללים אותי אני מבטל במקום את ההזמנה.

העובדה שנשארתם מעידה על משהו לא ממש חיובי בגישה שלכם לזה, כי נכנסתם לקונפליקט שלא היה אמור להיות.

...ל"מחסני חשמל" במרכז ביג בפרדס חנה,... ואז מנהל החנות צורח בקולי קולות לטלפון "יא בן *ונה, עוד פעם אתה מתקשר אלי אני מ*יין אותך בת*ת, יש לך בעיה, תתקשר לשרות לקוחות של התנור המ*דיין שלך" :shock2: :shock2: :shock2:

הסתובבנו, יצאנו בהלם ועוד המוכר שואל אותנו "מה קרה?" בפליאה.

יצא לי לראות אותו צועק כבר. Funny mother fucker :lol:

פורסם

כמה חסידי אומות עולם...

נותני השרות בארץ פשוט בלתי נסבלים, רובם, לעיתים אין שום מנוס מלהרים את הקול ולהתנהג בברבריות כי רק ככה הם מבינים.

הפעם היה מדובר בתנור שניתן להחזיר ולקבל את הכסף, ואם זה היה ריהוט שכבר שולם עליו כסף ונתגלה פגם ? או מוצר חשמלי שמתנערים מאחריות עליו ?

אני רוצה לראות את האחד שימנע מעימות מול נותן השרות ויגיד בקול שקט ורגוע "לא קרה כלום,אני אתבע אותך בבית משפט ומקסימום דרכם אקבל את השרות המגיע לי..".

מי שמכיר אותי יודע שאני אחד האנשים הרגועים והמנומסים ביום יום הרגיל, כשאין ברירה, הילד הרע בי יוצא החוצה ואני חייב להודות שרוב המקרים זה עובד מצויין.

פורסם

מבלי לבלבל במוח יותר מדי -

גם לי היה אותו דבר עם טרקלין חשמל בר"ג - ביקשנו מקרר - הראו לנו את דגם 111 בתצוגה ואמרו לנו "זה מה שתקבלו"

הביתה הגיע דגם 112 - לאחר דין ודברים החצופים אמרו "זה בדיוק מה שהראנו לכם"

הגענו לחנות - ובאופן מפתיע (או שלא ?) הדגם היחידי שעומד בתצוגה הוא 111 .

כמובן שמקרר חזר אליהם, וקיבלנו החזר מלא.

מה למדנו - ללכת למחסני חשמל. כבר רכשתי שם 3 טלויזיות, מקרר, 2 תנורים, מכונת כביסה, ומדיח כלים - כל מוצר בהזדמנות אחרת - ואני מרוצה עד הגג.

אגב - התנור שקניתי כולל טורבו טיימר והוא עשוי נירוסטה - ועלה לנו 999 ש"ח לפני שלושה שבועות. ממליץ לך לקפוץ ולבדוק.

פורסם

אני מסכים עם איתמר.

לפי דבריך, אתה ניסית "לרכב" על הטעות שלהם ולקבל את התנור המשוכלל יותר בלא תוספת מחיר.

שהרי אם לא, אז מה הבעיה לבטל ולקנות במנקום אחר שלא מקללים ולא צועקים עליך שם?

פורסם

זה לא לרכב על הטעות שלהם.

הוא בא למוכר וביקש הצעת מחיר למוצר שיעשה X,Y,Z, המוכר נתן הצעה.

לא תפקידו של הלקוח לחקור נתונים של מוצר שנמכר ללא שהוא נמצא בתצוגה בכלל.

המוכר עשה טעות, עליו לבלוע את הצפרדע, לספק מוצר מתאים לדרישות X,Y,Z כפי שסוכם במחיר שסוכם וזה הכל.

שירות זו לא מילת גנאי, וביטול עסקה תלוי הרבה בחסדיו הטובים של אותו איש מכירות, האם יבצע כמו שצריך את ביטול העסקה מול חברת האשראי, האם לא יקזז "דמי ביטול" למיניהם, הלקוח הוא כבר במצב שבוי אצלם, נתון לחסדיהם.

מה גם שכל תוספות המחיר הפתאומיות מריחות מאוד כמו שיטת מצליח.

אין בי אפילו טיפת רחמים על המוכר (לא בטוח? תבדוק! ככה אני תמיד עשיתי כשהייתי מוכר בחנות).

ולא טיפת רחמים על החנות (התחייבתם? תספקו! טעיתם? תתנצלו ותספגו!)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אולי אני טועה. אך רוב המוצרי חשמל שקנינו היו מחנויות קטנות וזולות שהגענו אילהן ע"י המלצת חבר/קרוב משפחה/ידיד וכו'. אתה מקבל שירות 10, מחיר מצויין וגם שירות מעולה אח"כ..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בתור מוכר לשעבר בטרקלין חשמל אני חייב להודות שלרוב הלקוח הוא זה שמשחק אותה תמים. אנשים פשוט מחפשים בנרות מאיפה להוציא עוד שקל ועוד אגורה. אתה צריך להבין שעובדים מולך בני אדם,לא רובוטים, והחוץ מזה הם גם ישראלים. תצעק ותקלל בסופו של דבר הם יקללו בחזרה במיוחד כשאתה טועה ומתנהג כמו בבון.

המוכר טעה והוא הודה והתנצל. המוכר בסה'כ מוכר תאמין לי שהוא לא ניסה לשבות אותך בשביל תנור שמביא לו בסוף החודש 16 ש'ח. מוכרים נוכלים (וראיתי גם כאלה) לא היו מבזבזים זמן עלייך ועל הדרישות שלך יש להם דגים כבדים יותר ללכוד.

לעניין הסבל-הוא כנראה עובד חיצוני של יבואן התנורים או קבלן של אותה חנות. מה ניראה לך שהוא באמת יביא לך תנור בחינם? שים את עצמך במקומו ותגיד לי שהיית נותן למישהו שירות הובלה בחינם כי הוא מתעקש (תזכור שהוא לא קשור אלייך ולא מעניין אותו מה עברת).

היו לך שתי אופציות: א. לבטל את העסקה ולקבל הכל עד השקל האחרון,ללכת לחנות אחרת ולקחת מה שאתה רוצה (וכן אנחנו יודעים שהעניין עם כיפור היה קריטי אבל באותו רגע זה כבר לא היה אקטואלי)

ב. להוסיף 250 ש'ח ולקבל תנור חדש,ותאמין לי שאם היית מתנהג בנימוס היית מקבל אותו עם משלוח על חשבון המנהל או משהו כזה.

• תוכן חדש...