Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרקלין ממש מככבים.

לפני 3 שנים הזמנו מהם 4 מזגנים חדשים לבית, הם רצו על ההובלה 320 ש"ח (על ההתקנה נסגר מחיר בנפרד).

הסיבה למחיר הגבוה זה כיוון שהם לקחו על כל מוצר הובלה בנפרד, למרות שהכל אמור לבוא על אותה משאית.

בגלל שהיה מדובר על הובלה בתוך קריית גת, נסעתי לשם עם אבא שלי מצויידים בדי מקס מהעבודה שלו...המזגנים הועמסו וככה חסכנו הובלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב - התנור שקניתי כולל טורבו טיימר והוא עשוי נירוסטה - ועלה לנו 999 ש"ח לפני שלושה שבועות. ממליץ לך לקפוץ ולבדוק.

999 ש"ח עם טורבו? נראה לי שאתה מתבלבל, זהו כנראה טורבו פאסיבי.. אלו עם הטורבו האמיתי (האקטיבי - גוף חימום אחורי) עולים יותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יסלחו לי כל "המבינים" - למיטב ידעתי ה "טורבו" זה מאורר שיושב בפנים ומפזר את החום בצורה שווה או משהו בסגנון. לפחות כך הבנתי מכל מיני אנשים (מעולם לא היה לי תנור עם טורבו, אבל מה שהוצע לי כלל אותו אז בכיף)

פורסם

ה"טורבו" הוא אכן מניפה המפזרת את האויר החם בחלל התנור. מדובר בפיצ'ר שהיה חידוש לפני 25-30 שנה וכבר שנים רבות הוא סטנדרד בכל תנור אפיה חשמלי, ומאפשר אפיה אחידה, וגם הכנסת יותר מתבנית אחת במחזור. בעצם - כבר שנים רבות לא ראיתי תנור אפיה שאינו חשמלי. אני עוד זוכר תנור אפיה עם מבער גז, אבל זה היה בתנור שההורים שלי קנו לפני שנולדתי. התנור הבא שלהם כבר היה חשמלי עם מניפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שניר בוקר טוב, לא צריך להתעצבן, אבל כן, כמו בתחום הרכב, גם בתנורים יש מה להבין.

קרא מעט ותבין ש״טורבו״ זה כללי מדי ויש שני סוגים, הפאסיבי והאקטיבי.

הפאסיבי מכיל רק את המאוורר והאקטיבי היני גוף חימום נפרד ומאוורר אשר עדיף על הפאסיבי. תנור עם פיצ׳ר זה עולה יותר.

ומכיוון שגם אני חפשתי בעבר תנור עם טורבו ומכיר את המחירים אני מבין שזהו תנור עם טורבו פאסיבי.

פורסם

תלוי גם באיכות התנור.

התנור הראשון שלי (לפני 8-9 שנים) היה "לי ונט" שעלה לא מעט כסף, בו התעקשתי על טורבו אקטיבי. היה לו. כנראה שלמרות שהוא עלה לא מעט כסף בזמנו ונחשב לאיכותי (לעומתו היו הרבה תנורים אחרים זולים יותר), עדיין עם הטורבו הוא לא היה להיט גדול. הוא אפה מצויין, אבל הטורבו היה פיצ'ר סביר ותו לא. למדתי את הלקח ובתנור השני (BI) קנינו דלונגי, כאן כבר לא התעקשתי בכלל על טורבו אקטיבי.

למרות היותו בעל טורבו פאסיבי - דווקא בתנור הזה הפיצ'ר הזה עובד מעולה והתנור אופה בצורה מעולה, מהירה ואחידה !

הכל עניין של תכנון ואיכות (מה גם שברוב המקרים הגוף חימום שנמצא מסביב למניפה לא חזק בדיוק כמו 2 גופי חימום נפרדים, לכן לוקח לתנור גם יותר זמן להתחמם). שוב, אני מדבר על תנורים מיינסטרים ולא תנורים באלפים רבים או בעשרות אלפים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יסלחו לי כל "המבינים" - למיטב ידעתי ה "טורבו" זה מאורר שיושב בפנים ומפזר את החום בצורה שווה או משהו בסגנון. לפחות כך הבנתי מכל מיני אנשים (מעולם לא היה לי תנור עם טורבו, אבל מה שהוצע לי כלל אותו אז בכיף)

כבר קפצת לפה, ועדיין לא סיפרת פרטים על מה קנית?! :roll:

לא יפה, חג וזה. :-D

משכנתא זה קל

פורסם
יש שני סוגים, הפאסיבי והאקטיבי.

הפאסיבי מכיל רק את המאוורר והאקטיבי היני גוף חימום נפרד ומאוורר אשר עדיף על הפאסיבי..

ואני תמיד חשבתי שפסיבי זה זה ששוכב על הבטן ונושך את הכרית.:twisted:

די! אני לא מאמין שכתבתי את זה! :oops:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חיכיתי לראות תוך כמה זמן ומי הראשון שיגיב בנושא. :evil:

פורסם
זה באבו אבוהה לרכב על הטעות שלהם.

זה לא שסיפקו לו מוצר לא נכון, כלומר שהמוצר שסופק שונה מהמוצר שהוזמן.

מה שקרה זה שהמוכר שגה בתיאור תכונותיו של המוצר זה הכל.

כל אדם סביר, שלא מנסה "לרכב על טעות" היה מחזיר את המוצר ולא קונה ממקום בו מקללים אותו.

עצם התעקשותו, לרכוש את המוצר מהחנות בה מקללים אותו שם מעידה על טיבו של הקונה.

מה עוד, שהוא מצא לנכון להביא את חמו "שלא כדאי להתעסק איתו".

זה באבוה אבוהה לא בעיה של הלקוח.

אם אני נכנס לסוכנות טויוטה, מבקש רכב היברידי, אומרים לי מחיר ומביאים לי קורולה, ואז בשביל רכב היברידי מבקשים ממני להוסיף עוד 20K שקל, זו הופכת להיות בעיה שלי?

אני בתור הלקוח לא צריך להכיר את כל המוצרים של החנות, בטח ובטח לא בחנויות חשמל שהדגמים מתחלפים כל יומיים ויש אלפי כאלה.

אם המוכר טעה שהמוכר ישלם, הלקוח זה האחרון שצריך לשלם.

וכמו שכתב SLS - הבעיה היא שהמוכר לא יודע מה הוא מוכר, ואם זה המצב אז שהוא והחנות שמעסיקה אותו ישלמו את המחיר נקודה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה באבוה אבוהה לא בעיה של הלקוח.

אם אני נכנס לסוכנות טויוטה, מבקש רכב היברידי, אומרים לי מחיר ומביאים לי קורולה, ואז בשביל רכב היברידי מבקשים ממני להוסיף עוד 20K שקל, זו הופכת להיות בעיה שלי?

אני בתור הלקוח לא צריך להכיר את כל המוצרים של החנות, בטח ובטח לא בחנויות חשמל שהדגמים מתחלפים כל יומיים ויש אלפי כאלה.

אם המוכר טעה שהמוכר ישלם, הלקוח זה האחרון שצריך לשלם.

וכמו שכתב SLS - הבעיה היא שהמוכר לא יודע מה הוא מוכר, ואם זה המצב אז שהוא והחנות שמעסיקה אותו ישלמו את המחיר נקודה.

יודע מה, הדוגמא שלך מצוינת.

נראה לך שבסוכנות טויוטה יתנו ללקוח כלשהו (שעל פי עדותו צועק ומקלל).

רכב בהנחה של 40 אש"ח, עקב טעות של נציג מכירות בתיאור תכונות הרכב REALLY ?

עצם ההתעקשות, האגרסיבית מצד הלקוח לקבל מוצר יקר יותר, ללא תוספת תשלום.

מעידה על טיבו וכעת אחריש.

פורסם

באמת נראה לך שלקוח יגיע יבקש מוצר שאחד הפיצ'רים שלו הוא "היברידי" ויסוכם איתו על סכום מסוים, ויימכר לו רכב לא היברידי צריך לספוג את העלות?

היה ברור לי כבר לפני שאתה מקושר בצורה כזאת או אחרת לחנות כזאת או אחרת, אבל אם הובטח X במחיר Y ושולם Y, אז X צריך להיות מסופק, אם זו טעות של החנות / המוכר עליהם לספוג את התקלה ולראות כיצד היא לא תשנה.

זה לא משנה אם מבקשים להוסיף עוד 20K או עוד 40K או 20 שקל, ולדעתי האישית גם בתביעה הלקוח היה זוכה בקלות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

teyal, חבל שאתה לא מבין שההתעקשות הייתה עקב התזמון הבעייתי, שכן ביטול והזמנה ממקום אחר משמעותו לחכות כמעט חודש עד שהמסגרת באשראי הייתה מתחדשת. מבחינתי לא מקובל שעקב טעות של המוכר אני צריך להישאר חודש בלי תנור. הרי זה לא שיכולתי להשתמש בתנור ששלחו לי במשך חודש ואז היו באים לקחת אותו משומש...

• תוכן חדש...