Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי חייב לפרוק איפשהו את מה שעברתי עם הסניף שלהם בפולג.. אני עדיין בעצבים והכל טרי אז תסלחו לי אבל לא מצאתי מקום טוב יותר.

לפני כשבוע נכנסתי לסניף של טרקלין חשמל בפולג, ניגשתי לנציג מכירות וביקשתי את התנור הכי זול שיש לו שלוש תכונות- טורבו, טיימר ונירוסטה. הנציג הראה לי תנור ואמר לי שיש דגם דומה עם כל הפונקציות והוא עולה 1690. שילמתי באשראי את התנור ואת המשלוח (תוספת של 100 ש"ח) כאשר הובטח לי שעד כיפור אקבל את התנור.

ביום חמישי לפני כיפור, יומיים לאחר הקנייה, קיבלתי את התנור לביתי כפי שהובטח, אך מעבר למכה קטנה שהייתה לתנור, לא היה לו טיימר. כזכור- הדגשתי בפני המוכר מספר רב של פעמים כי לא מעניין אותי רוחב\גודל\מספר תכניות\פירמה\דגם, אלא רק שיהיה נירוסטה+טורבו+טיימר.

התקשרנו לחנות והם שלחו סבל שבא לקחת את התנור, אך לא היה מוכן לקחת מבלי שמישהו ירים איתו את התנור. בלית ברירה נאלצתי להרים עם הסבל את התנור 3 קומות רק כדי שלא יהיה לי גוש ברזל גדול ובלתי שימושי באמצע המטבח הקטן ממילא.

ביום ראשון הלכתי לחנות עם חמי. כאן אקצר ואסכם שעתיים שבהם היינו בחנות במשפט וחצי- צעקות, וויכוחים, שירות לקוחות, הנהלה, בן של בעל הבית שמונה למנהל אשכול ולא מוכן לאשר כלום וכל זה מכיוון שהתנור אשר נמצא מתאים לדרישתנו עולה 250 ש"ח יותר אותם לא היינו מוכנים לשלם (מן הסתם, הסכמנו על סכום ועסקה, בסכום גבוה יותר פשוט לא משתלם לי מכיוון שהייתה לי עסקה טובה יותר בחנות מתחרה). להזכירכם- את יום כיפור עשינו בלי תנור, עם כל האי נוחות הכרוכה בדבר.

לאחר אותם שעתיים אושר לנו תנור אחר שיסופק היום (יום שלישי) בלא תוספת מחיר.

היום התקשר אלי אותו נציג מכירות שמכר לי את התנור הראשון (שד"א הודה בטלפון, ומול עובדים נוספים שמקור הטעות אצלו, ואף ביקש סליחה על כך) והסביר שהסבל נמצא בחנות מוכן ליציאה אך לא מוכן לעבוד בחינם, וביקש ממני לשלם לו על ההובלה, למרות שכבר שילמתי 100 ש"ח על הובלה. כאשר לא הסכמתי הנציג אמר שהוא יחזור אלי תוך כמה דקות.

מעל שעה עברה וכאשר אשתי התקשרה ענה לה המנהל ואמר ש"בדרך כלל אנשים פשוט מבטלים את העסקה וזהו, אז אולי נבטל את העסקה". חמי נסע לחנות על מנת לדבר עם המנהל, אשר צעק עליו שיבטל וזהו, שאין אפשרות למשלוח, שהמשלוח יגיע רק בשעה מאוחרת, ועוד המון דברים טובים.

למזלי חמי לא נראה כמו אחד שכדאי להתעסק איתו ולאחר דין ודברים (צעקות וקללות) הוסכם כי המנהל יעשה כמיטב יכולתו, וזמן קצר לאחר מכן הוא הגיע עם הסבל והביאו את התנור.

בתקווה ומחר כאשר יגיע טכנאי הגז לא יתגלו אי אלו הפתעות, אני שואל את עצמי ומנסה להבין איך לעזאזל חברה לא קטנה בעלת מספר סניפים רב ברחבי הארץ מרשה לעצמה להתנהג כמו חאפר מהשוק. כל כך הרבה שיחות, נסיעות, עצבים, צעקות.. הכל כדי לקבל את מה ששילמתי עבורו. כל הטריקים שלהם ואיך שניסו לבטל את העסקה, לגבות ממני דמי משלוח נוספים, כל זה על קצה המזלג ולא פירטתי יותר כי הרגשתי שחפרתי מספיק..

אני אשמח אם מישהו ימצא רציונאליות בהתנהגות שלהם ויסביר, מכיוון שמעבר למשפחתי הקרובה אשר הם הפסידו כלקוחות, חברים ששמעו את הסיפור וכל אלה שישמעו (ואני אדאג לספר לכל מי שיהיה מוכן להקשיב) גם כן לא ידרכו במקום. וזה מעבר ללקוחות שהיו בחנות עצמה עדים לכל הריבים והצעקות..

וואו איזה פריקה :)

תסלח לי מראש.

צורת ההתנהלות שלך ושל חמך, מניסיון שלי בתור עובד בחנות, היא מהשנואות עליי בעולם. בעגה הארצישראלית זה נקרא "הישראלי המכוער". האדם שיבוא ויצעק, וישתגע, ויתנהל בצורת ההפוכה מנימוס ודרך ארץ.

אני לא אומר שצוות החנות חף מטעויות, אבל ההתנהלות הזאת עם הצעקות והריבים היא פשוט מגעילה. המוכר טעה, התנצל, הודה באשמתו. מה עוד אתה רוצה? לקבל את הדגם היקר יותר באותו המחיר? למה? זה שאם תתנהג כמו הישראלי המכוער ותקבל את מבוקשך, זה לא אומר שרצונך מוצדק.

להעביר יום כיפור בלי תנור. בביתך מאכילים בצאת יום כיפור נזקקים או פצועי מלחמה? אני מתאר לעצמי שלא. איזה צורך דחוף, אם כן, מצדיק התנהגות ברברית כזאת? אירוח חברים? אוי ואבוי.

אין לי מילים לתאר כמה שאני שונא התנהגות כזאת. "חמי לא נראה כמו אדם שיירצו להתעסק איתו". על מי אתה חושב שהמראה שלו עושה רושם, חוץ מעל תלמידי ביה"ס יסודי?

מוכרים בחנות לא חושבים על אם יירצו להתעסק עם חמיך בזמן שהם מנסים למצוא פתרון לאדם שזקוק בדחיפות לתנור ליום כיפור.

אתה בכלל מצליח לחשוב על ההיגיון במשפט האחרון?

מזכיר לי את האנשים שאומרים לי בחנות משפטים כמו "אבל לילדה שלי לא יהיה משחקים בטאבלט אם תשלח אותו לתיקון". אלוהים ישמור שרק לא ישעמם לילדה בלי הטאבלט.

ולא, אני לא חסיד של טרקלין חשמל. ולא, המזל הוא לא שחמיך נראה כמו שהוא נראה, מה שעצוב הוא שאנשים מסוגך מקבלים את מבוקשם.

בפעם הבאה שאתה נתקל בבעיה מול נותני שירות מכל סוג - אל תשכח שגם מי שעובד מולך הוא בן אדם. אחד כזה שעושה טעויות ויפסיק לנסות לעזור ברגע שתביא איתך בתור תגבורת את החם המאיים שלך.

המעשה הבוגר מבחינתך היה לבטל את העסקה ולקנות את התנור שלך במקום אחר. המעשה המכוער מצידך היה... טוב נו, כנראה שאתה יודע כבר.

לאנשים שמתנהגים אליי בצורה הזו בעבודה אני רק מאחל שייתנו את הדין על המעשים המכוערים שלהם בעולם הבא.

שיהיה לך בהצלחה.

מקווה שלא תצטרך לקבל שירות מהחנות אם התנור ייתקלקל.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומי מבטיח לו שהעסקה אכן תבוטל? אתה? המוכר? לא אתה ולא הוא יכולים להבטיח דבר כזה, בטח לא בערב חג.

ואם מדובר בערב חג - לך תדבר ללמפה, כי את הנציגים של חברת האשראי לא יתפסו, לא אתה ולא החנות.

מה שכמובן מתבטא בזה שהחיוב לא מבוטל, המסגרת עדיין תפוסה, ואתה נשאר עם כרטיס שאתה יכול בעיקר לנגב איתו את הת*ת.

אותו סיפור אגב רלוונטי גם לימי שישי, לי קרה סיפור זהה עם אורנג' בגלל טעות שלהם, מה שניטרל לי כרטיס אשראי אחד, דווקא את הכרטיס אשראי שמקבלים בכל החנויות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...