Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני לא טועה, הוא מתייחס לביקורת של מוטו על האופנוע. בעיקר (אם אני זוכר נכון) על הבולם האחורי ויציבות בפניות.

ואמת, שרק מוטו מבין הביקורות שקראתי (RIDE, Motorcyclist, Cycle World) העיר על כך...

לא קראתי את מבחן מוטו על האופנוע ולא הבנתי מהודעתך באם הם שיבחו את פעולת הבולם או שללו אותה...

(או שמכך שגולש אחר כתב על יציבות כמחמאה, אני צריך להבין שהם שיבחו?)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
איך מי שהוציא 900$ על קסדה (300 מעל שואי / אראי) יודה שהוא לא מרוצה או בעברית פראייר.

וזו לא תכונה ישראלית.

איזו קסדה עולה 900$ ??!! (השוברט S1 בגרסה הרגילה עולה פחות מ-ARAI, רק גרסת הקרבון עולה 900$ ולא אליה התיחסו)

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם
לא קראתי את מבחן מוטו על האופנוע ולא הבנתי מהודעתך באם הם שיבחו את פעולת הבולם או שללו אותה...

(או שמכך שגולש אחר כתב על יציבות כמחמאה, אני צריך להבין שהם שיבחו?)

די שללו...

פייזר 1000:

פורסם
איזו קסדה עולה 900$ ??!! (השוברט S1 בגרסה הרגילה עולה פחות מ-ARAI, רק גרסת הקרבון עולה 900$ ולא אליה התיחסו)

צודק ה S1 עולה קצת פחות מ900$ אבל עדיין 100 - 200 יותר מארי מקבילה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

פגשתי בחור ישראלי, התחיל לרכב לפני שנה רוכב על בנדיט 600, וכמובן הוא יודע שרק אראי, אז מה אם היא XL והוא לערכתי זקוק לM,

אבל הוא חובש אראי.

ישבתי עם הבחור ניסיתי להסביר לו, הראתי לא את הבעיה, אבל לך תשכנע בן-אדם שהוציא 500$ על קסדה שהיא לא טובה:roll:

פורסם
פגשתי בחור ישראלי, התחיל לרכב לפני שנה רוכב על בנדיט 600, וכמובן הוא יודע שרק אראי, אז מה אם היא XL והוא לערכתי זקוק לM,

אבל הוא חובש אראי.

ישבתי עם הבחור ניסיתי להסביר לו, הראתי לא את הבעיה, אבל לך תשכנע בן-אדם שהוציא 500$ על קסדה שהיא לא טובה:roll:

דיסוננס קוגניטיבי קלאסי, לא?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
והסקר ממשיך והפעם, אגזוזים:

:mm_eek:

הסקוטר קצת מתפלא למצוא את מיקרון במקום ה 23, עוד כמה תוצאות נראות לו מוזרות. אבל סקרים לא משקרים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

הסקוטר קצת מתפלא למצוא את מיקרון במקום ה 23, עוד כמה תוצאות נראות לו מוזרות. אבל סקרים לא משקרים.

זה בסדר, אני קניתי סקורפיון (מקום 24).

צריך לזכור שזה סקר שביעות רצון. ולכן מדדי ה"איכות" וה"תמורה לכסף" הם המעניינים יותר.

פייזר 1000:

פורסם

גם של הקסדות, אבל אנגלים, לך תבין.

הם בכלל נוהגים בצד הלא נכון, אולי זה משפיע :razz:

• תוכן חדש...