Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא פורד פיאסטה ST לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^

במקום לקבל הנחה על הפיאסטה ST, לשלם מחיר מלא על הפיאסטה ST Mountune 8)

דגם המאונטיון נמכר רק בבריטניה, לא ביבשת.

מעבר לכך, באוברבוסט, המכונית מייצרת 290 במקום 240 נ"מ של מומנט וההספק עולה לאזור ה-200 כ"ס(במאונטיון 215).

אני מוותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדקתי והתשובה חיובית.

כך, למשל, הדגם המהודר(נקרא בגרמניה 'ספורט לדר פאקט' ובאנגליה ST2), המוסיף מושבי עור/בד, בקרת אקלים, מערכת סאונד משודרגת וחימום למושבים - עולה בגרמניה עוד 1000 יורו ובארץ 10,000 ש"ח.

התעניינתי בתוספת הנקראת 'פרפורמנס פאקט 1', הכוללת חישוקים בגוון אפור, קליפרים אדומים וספים מוארים מתחת לדלתות עם לוגו ST - מחירה של החבילה שם 220 יורו, בארץ 2500 ש"ח. סביר.

העובדה שההזמנה היא אישית(דמי הזמנה 5000 ש"ח), מאפשרת לך לתפור את החליפה שאתה רוצה.

אגב, לחובבי הפוקוס ST, סליחה TS(מלשון טורק סטיר), אילון מביאים מכונית ראשונה בחודש הבא. הם מודעים לפער בין מחיר המחירון ההזוי של דלק לבין המחיר בו נמכרו המכוניות בפועל - ועדיין לא החליטו על מחיר רשמי למכונית.

בקיצור, שוה להרים טלפון ולברר.

נשמע ממש טוב.

מאוד שונה ממה שקיים אצל רוב היבואנים.

מחיר התוספות לא בשמים.

חבל שאין יבוא מקביל לעוד יצרנים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אכן קטע מומלץ

פורסם

הייתי באיילון לפני שבועיים להתעניין בפיאסטה 1.6 ידנית.

ישבתי אצל שי זכריה מנהל המכירות.

השיחה נדדה גם לפיאסטה ולפוקוס ST - שי אמר שמחיר הפוקוס לא נקבע עדיין והוא מאמין שהיא תעלה בסביבות 215 אש"ח שזה "זול במעט מהמחיר של דלק". כשסיפרתי לו באיזה מחיר הפוקוס נמכרו בפועל הוא הרים גבה, לא נבהל, אמר שיבדוק ובכל מקרה ימכרו במחיר מעט נמוך יותר מזה בו דלק מכרו את הפוקוס. אני מבין שבשיחה כנראה מאוחרת יותר עם שמרון הם כבר היו מיודעים.

רמת הידע והבקיאות ששי הפגין ברכבים והחבילות המוצעות לא היו גבוהות ומאידך רמת השירות, הסבלנות והמוכנות שלו לעשות ולבדוק עבורי כל דבר היו גבוהות עד מאוד.

למיטב הבנתי, יותר מכל משתנה אחר התמחור שם נעשה בעיקר על ידי הפחתה קלה ממחיר דלק מוטורס - זאת כמובן כפוף למחיר מינימום מסוים הקשור למחיר הרכב בפועל.

כן עובדים עלינו, לא עובדים עלינו - מבחינתי - שינוי מבורך!

אמנם לא מדובר בחובבי הרכב המקצוענים עם תכניות עסקיות מפותחות לביצוע מהפכה בשוק כפי שקיוויתי למצוא אך בהחלט מדובר במשהו קטן וטוב. שירותיות, הזמנה אישית ומדייקת, אבזור מקורי (בהתקנה מקורית!) וכל זאת במחיר זול יותר מהיבואן.

אם וכאשר אזמין פורד זה יהיה רק משם ולא מדלק.

אם כולנו נעשה את אותו הדבר אולי בסוף, צעד צעד, עוד יקום לנו פה שוק משוכלל.

פורסם

להגיד אני מתמחר קצת פחות מדלק, ואז להבין שאתה בעצם תמכור גם בעשרים אלף פחות, זה בדיוק חזירות מהסוג הישן.

נחמד שהוא מוכן להביא פיאסטה מפולפלת, אבל אם הוא גם מנסה לקבוע תג מחיר לפי דלק, לו ארכוש פוקוס st זה יהיה מדלק.

היה יכול לצאת בפרסום של מחירים טובים משמעותית לו היה מעוניין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה מבחינת אחריות כשרוכשים מאיילון? מה תנאיה?

פורסם

מי נותן את האחריות? האם יש מוסך מורשה?

פורסם

אחריות היצרן למיטב הבנתי היא גלובאלית.

בר, אני מבין את התמרמרותך בקשר למחיר הקרוב לזה של "דלק", אך לדעתי אם "איילון" מוכנים להזמין כ-ל דגם אשר נמכר ע"י פורד העולמית ולפי כל רמת אבזור (כמו אצל כל דילר נורמאלי בעולם הנאור), אז כבר על זה מגיע להם שאפו.

מרכיב המחיר נשלט ברובו ע"י הממשלה, וזאת בנוסף לעובדה שישראל היא שוק קצה ולכן סביר שעלויות ההובלה אלינו גבוהות יותר. לכן מובן שאם יבואן מייבא מספר אקזמפלרים קטן יחסית (עשרות בודדות למשל), הוא לא יכול לקבל מחיר טוב כמו על סטוק של 11K פוקוסים. לדעתי נורמת השרות הקלוקלת אשר השתרשה פה ולפיה לקוח פוטנציאלי יכול להזמין כל דגם ובתנאי שהוא עומד במפרט של חברת הליסינג מקומם ביותר. אם קם יבואן חדש אשר מוכן ל"שבור" את הנורמה הנ"ל ולייבא כל דגם שאתה חפץ בו, אנו כלקוחות פרטיים צריכים לראות זאת כדבר חיובי אשר אני תקווה שיאומץ גם ע"י יבואנים אחרים - זאת אחת הרעות הגדולות ביותר של תרבות הליסניג, היבואנים הגדולים לא סופרים את הלקוחות הפרטיים (מכולם דווקא הצ'מפיון המושמצת פה לרב נהגה להיות ליברלית יחסית ולהביא דגמים בהזמנה מיוחדת - היום הם מיישרים קו אם שאר היבואנים הגדולים).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בר, אני גם לא מבין אותך.

נגיד והיה עודיבואן רשמי "דילר" עם אותם מחירים רק שאצלו ניתן להזמין כל דגם עם איזה תוספות שתרצה אז ממי הייתה קונה? אז כרגע איילון קצת יותר זולים שזה כבר נותן לך יכולת לשלם פחות ואני מאמין שאם יהיו להם הרבה הזמנות המחיר ירד עוד בגלל היכולת מיקוח מול דילר שממנו הם רוכשים. אז כרגע יש יבואן מקביל עם מחיר יותר זול(כבר יתרון לנו כלקוחות פרטיים) ותאמין לי כשתרצה לרכוש רכב ותגלה שתוכל לחסוך 3000₪ אז למה לא? את הפרש תוכל להשקיע במערכת או ביטוח לשנה הראשונה או אפילו חופשה קטנה לחגוג את רכישת הרכב ;)

החיים הם כמו....

פורסם
להגיד אני מתמחר קצת פחות מדלק, ואז להבין שאתה בעצם תמכור גם בעשרים אלף פחות, זה בדיוק חזירות מהסוג הישן.

נחמד שהוא מוכן להביא פיאסטה מפולפלת, אבל אם הוא גם מנסה לקבוע תג מחיר לפי דלק, לו ארכוש פוקוס st זה יהיה מדלק.

היה יכול לצאת בפרסום של מחירים טובים משמעותית לו היה מעוניין.

בקיצור, אתה לא מחפש מחיר אלא משהו אחר. כי אפשר להבין שבעצם אתה מוכן לשלם יותר.

אבל תסביר על מה...

כי גם אבזור לא מעניין אותך לפי מסקנתך.

קשה להבין את הלוגיקה שלך.

פורסם

159K זה מחיר די סביר ל-ST. אם יורידו אותו ל-150K ל-ST2, ללא ספק יהיה נחמד ואטרקטיבי יותר.

מקבלים חבילת נהיגה עדיפה על המתחרות, רק שתא הנוסעים שלה מעט חיוור (למרות שהמושבים מצויינים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
159K זה מחיר די סביר ל-ST. אם יורידו אותו ל-150K ל-ST2, ללא ספק יהיה נחמד ואטרקטיבי יותר.

מקבלים חבילת נהיגה עדיפה על המתחרות, רק שתא הנוסעים שלה מעט חיוור (למרות שהמושבים מצויינים).

ממתין משי להצעה על ST2 עם ה Style Pack (חישוקים, קאליפרים אדומים וכו').

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

• תוכן חדש...