Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לז'נבה במרץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי ואני רוצים לטוס לתערוכת המכוניות בז'נבה.

אני יודע שיחסית מוקדם לתכנן אבל כמעט ולא נשארו מלונות פנויים בגלל התערוכה.

יש לי מספר שאלות בקשר לתכנון הנסיעה:

1. כמה ימים כדאי להקדיש לתערוכה?

2. במידה ולחברה שלי ימאס אחרי יום, יש לה מה לעשות יום שלם בז'נבה בלעדי?

3. מה עוד יש לעשות בז'נבה בחורף חוץ מלטייל ברחובות העיר העתיקה?

4. מישהו מכיר את הטיסות לשם דרך easyJet? יש ממה לחשוש?

תודה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

1. לדעתי - יום מלא מכסה את ה-כ-ל אלא אם אתה באמת מאלה שקוראים כל ברושור, נכנסים לכל מכונית שאפשר, וחופרים גם באולם של האביזרים למוסכים וכו'. בסה"כ התערוכה די קטנה מבחינת שטח תצוגה (יחסית, כן? זה עדיין משהו כמו 10 פעמים אוטו-מוטור...)

כשהייתי יותר מתלהב, הייתי בתערוכה יום שלם. זה היה מאוד מעייף. שנה שעברה, הייתי משהו כמו 6 שעות, והספיק לי.

בשביל לא להתעייף, ולא להזניח את החברה, הייתי מציע לך לעשות כמה שעות יום אחד, ועוד כמה שעות למחרת. ליום השני היא בטח כבר לא תצטרף, אבל כמה שעות היא תסתדר.

2. ז'נבה נחמדה, אווירה טובה והכל, אבל תכל'ס קצת משעממת. בכל זאת, תמיד אפשר למצוא מה לעשות, יש מוזיאון פה ושם, גלריות, חנויות, בתי קפה, אגם. אתה יודע, עיר. חופרים קצת בגוגל לפני שמגיעים, מתכננים לפי מה שמעניין אתכם, תמצאו מה לעשות.

3. ראה 2... דרך אגב, לא בהכרח יהיה חורפי. מזג האוויר האירופאי מתעתע. כשהייתי בתערוכה לפני עשור, הסתובבתי בחוץ עם מעיל סופה והשלג הגיע עד הברכיים. כשהייתי שנה שעברה, הלכתי עם טי-שירט.

4. טסתי בחברה הזו בתוך אירופה, מטוסים קטנים, היה בסדר בשביל טיסת "אוטובוס". לא יכול לשפוט לגבי טיסה ארוכה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

היי, לא טסתי בחברה זו. אם אין ארוחות- הכן לך כריכים ורכוש לך שתייה בנתב"ג [או תמלא שם בקולר בקבוק ריק שהבאת]...

שוויץ יפה וכך גם צרפת ואיטליה השכנות אך לפי אלפא דרקו מזג האויר אינו צפויורכב בשוויץ יקר אם כי יש רכב בז'נב הצרפתית- זה הרי קו הגבול בין המדינות]

שאלת כפירה: מדוע לא לנסוע לתערוכה בזמן שיש מזג אויר יפה בסבירות גבוהה ולחבר לטיול?

בכל מקרה מאחל הצלחה והנאה.

פורסם
שאלת כפירה: מדוע לא לנסוע לתערוכה בזמן שיש מזג אויר יפה בסבירות גבוהה ולחבר לטיול

את פרנקפורט פיספסתי ופריז שנה הבאה מתנגשת לי עם טיסה (בתקווה) לתאילנד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

למישהו יש רעיונות וטיפים לז'נבה?

יומיים - יומיים וחצי מהטיול כבר מתוכננים, מחפש איך למלא עוד 2 חצאי ימים

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

~

אתה נשמע כמו תושב נתיבות שנוסע לת"א ושואל אם יש מה לעשות שם אחרי שתסיים את הפגישה שלך בעזריאלי... :roll::loco:

פחות או יותר כל עיירה על קו החוף של אגם ז'נבה תתן לכם את התחושה שנחתתם בתוך גלויה. אפשר לבלות שם שבוע ולא לשבוע מהאזור.

פורסם (נערך)

לא ציינת האם אתה מחפש רק בעיר עצמה או גם בסביבה- לאורך חופי האגם או יותר. לא ציינת האם בכוונתך לשכור רכב, מן הסתם לעיר עצמה אין צורך. בכל אופן לפני מספר ימים ראיתי כאן שרשור הדן בשאלת שכירת רכב בצד השוויצרי או הצרפתי. אם תשכור רכב יש לי כמה רעיונות, אך איני בטוח כלל שהם תקפים לאור מזג האויר שקשה לחזות ולאור זמנך המוגבל- שני חצאי ימים.

אולי כדאי לציין מה בתוכנית הנוכחית כדי להקל על אחרים לסייע לך.

את העיר עצמה איני מכיר, אני מניח שיש לך מקורות מידע- אם תרצה מדריכי טיולים אתה מוזמן.

אגב, אם תרד לתחתית העמוד ל"נושרים דומים" תמצא סיכומון של מישהו שביקר שם לפני כעשור.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

נראה לי שאומרים "ברומא תהיה רומאי" ; לדעתי לא בהכרח צריך שבז'נבה תהיה שוויצרי.. אתם לא באמת חייבים לתכנן הכל לפרטי פרטים ולא להשאיר דקה אחת פנויה..

חשבת אולי על אחר הצהריים של פורענות? לא צריך לשדוד בנק אבל אפשר תמיד להיכנס לבר ולטעום את מגוון הבירות והאלכוהול בסבלנות. דבר שני ללכת לחנויות שוקולד ולהביא מתנות לארץ. קח בחשבון שהפרנק השוויצרי לא פראייר והכל שם יקר מאוד

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

2. במידה ולחברה שלי ימאס אחרי יום, יש לה מה לעשות יום שלם בז'נבה בלעדי?

מנסיון שלי לא ממש. ז'נבה אפרורית למדי, בערך כמו פתח תקווה, לא בדיוק עיר של בילויים וקניות.

מן הסתם אפשר למצוא איזה מרכז קניות להעביר את הזמן, אבל כעיר לטייל בה אין לה מה להציע.

פורסם
למישהו יש רעיונות וטיפים לז'נבה?

יומיים - יומיים וחצי מהטיול כבר מתוכננים, מחפש איך למלא עוד 2 חצאי ימים

בז'נבה רצוי ללכת לאכול ב-Cafe du Paris.

זה על המדרחוב.

חוצמיזה, עיר די משעממת, אם כי לא יצא להתעמק בהאם יש בכל זאת משהו מעניין.

עם בת זוג, תשכור רכב וסע לטייל באגם Anncey וסביבותיו. זה כשעתיים נסיעה, בערך, בתחום צרפת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה על ההמלצה על המקום! בדיוק חיפשתי מקומות מומלצים לאכול

אכן, הבעיה העיקרית היא שז'נבה משעממת (כמו שבי רוו כתב, בסתירה להשוואה של דריש לת"א).

פנדוב ופלאו, אני מבין שעיקר ההמלצות הן מחוץ לעיר. נבדוק את הנושא במקום!

ST12345, אני חושב דווקא לשדוד בנק בז'נבה יכול להיות מגניב! (ככה המגאן RS תתקרב אלי מאוד) אבל אופציה טובה גם החלק השני בהודעה שלך

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

אתייחס לכמה נקודות נפרדות זו מזו:

ההגדרה שלך לשני חצאי יום תואמת יותר טיול בתוך העיר או ממש בסמוך לה. לכן שאלתי על התוכנית כולה, כדי לבדוק אפשרות לשנוי ובילוי של יום שלם מחוץ לעיר. אם וכאשר, אשמח להמליץ.

אם אתה אוהב נוף, אגמים, הרים, צבע ירוק לא חסרות אטרקציות בנסיעה, אך כתלות בזמן ובמזג אויר. אם מזג האויר רעוע וזמנך קטוע, אכן עדיפה הקפת האגם הסמוך עם עצירות בעיירות שונות ונקודות תצפית. אני הייתי יוזם טיול מוטורי לאזור לקראת הקייץ תוך דגש על נהיגה, נופים כולל מכוניות שרואים בכבישים הנכונים ומוזיאוני רכב, תוך שילוב עם מוזיאון במולהוז- צרפת או מוזיאונים בצפון איטליה, אבל... הדגשים שלנו שונים.

באשר לרעיונות של 1234. בד"כ הם טובים אך הפעם אסתייג:שוד בנק לא יקרב אותך לרנו שלך ואם כבר שוד בנק, לא בשוויץ. בנוסף, בטיול וודאי בטיול קצר המשאב העקרי והיקר הוא זמן, לכן עליך לתכנן כך שיהיו לך יותר מדי תכנים ותבצע רק את חלקם ולא להפך.

סכום ביניים: ג'נבה היא משהו בין פ"ת לתל אביב.

פורסם
הבעיה העיקרית היא שז'נבה משעממת (כמו שבי רוו כתב, בסתירה להשוואה של דריש לת"א).

אתה דיברת על העיר ז'נבה, אני דיברתי על האזור. הבדל של עולם ומלואו.

בלי קשר, לשבת באיזה חור בלבנט ולקבוע בהחלטיות שאחת הערים המרכזיות באירופה "משעממת" עוד לפני שביקרת בה... לא מוסיף לך כבוד, בלשון המעטה.

פורסם

פנדוב, בחצי יום כשנגיע, אני לא לגמרי סגור מה כדאי לעשות (נגיע בערך ב5-6)

הרעיון הכללי ביום הראשון המלא הוא לטייל בעיר, לראות את המזרקה, קתדרלה, פארקים (שעון הפרחים) ולהתפנק בכל מיני חנויות שוקולד ומאפים. אח"כ אם יהיה זמן ומצב רוח לראות את ארמונות הצלב האדום והאו"ם.

יום שני מוקדש כולו לתערוכה

יום שלישי מתחיל בטיול בכפר עירוני בשם קארוז' שיש בו גם שוק שאמור להיות מגניב (פירות ומאכלים אירופאיים קלאסיים, כל מיני פשפשים ושטויות שוויצריות). אני לא מאמין שיש מה לעשות בשכונה/כפר הזה יותר מחצי יום

תודה על המלצת הלא לשדוד בנק =] אני נוטה לאמץ אותה

בלי קשר, לשבת באיזה חור בלבנט ולקבוע בהחלטיות שאחת הערים המרכזיות באירופה "משעממת" עוד לפני שביקרת בה... לא מוסיף לך כבוד, בלשון המעטה.

לא יודע למה אתה מחליט ליפול עליי ועוד פעמיים, מקווה שאתה נהנה מזה

רבים וגדולים ממני כותבים שבז'נבה עצמה אין יותר מידי מה לעשות ורוב האטרקציות (בעיקר במרץ) מסתכמות בתערוכה, מזרקה ושעון הפרחים

בלי קשר, כבר הייתי בז'נבה, הבעיה שהייתי בן 13 (לפני 13 שנים)

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

אני חולק עליך עמיתי המלומד, חלק ניכר מהערים המרכזיות באירופה משעממות תחת. בריסל וציריך הן דוגמאות שקופצות לראש. באופן כללי שוויץ טובה יותר בשביל נוף וסקי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...