Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה F10 מוצר מעולה עם הרבה ביקורות. אתמול גיליתי מכשיר אחר בשם Marolex Master 2000 Sprayer.

קיבולת 2 ליטר שזה הרבה יותר טוב.

Y49uzO6jbJY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

העניין הפחות טוב עם המרולקס זה המחיר. זה 16 פאונד=90 ש"ח ועוד המשלוח עולה 33.33 פאונד=187.8. הכל ביחד 262 ש"ח שזה קצת גבוה מתקציב שלי,אבל מדובר במכשיר מאוד טוב. השאלה היא איך הוא לעומת ה F10.

את המכשיר ניתן לרכוש כאן.

262 ש"ח למוצר עצמו . אבל תחשוב שצריך לקנות לו כול מיני מתאמים בשביל להסב אותו להקצפה , המחיר יקפוץ בהתאם .

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השאלה כמה זה עולה,ואיפה קונים.

לא יודע עד כמה זה שווה כי זה בסופו של דבר יוצא כמו ה foamy 100 \ f10 , וגם יותר זול ומבלי התעסקות עם חיבורים וירוקות שונים.

פורסם

חברים, שימו לב שיש גם את Epoca Tec One שהוא מקציף מצוין.

מיובא לארץ ע"י חברת א.ב. מולי שנמצאים בכפר סבא ומוכרים אותו בכ-70 ש"ח (בפעם האחרונה שבדקתי).

פרטים בשרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3939495#post3939495

LILCoZGomgo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
דובר על זה שהוא מגיע בלי האיבזר שמקציף לא?

נכון, כשדיברתי איתו אמר שזה יעלה עוד כ-20 ש"ח..

בנקודה הזו ויתרתי והחלטתי לאלתר בעצמי:)

פורסם

תודה liork1 על העדכון. מכיר את הסרטון הזה,השאלה היא האם הגלורייה יותר טוב ואם כן כמה ואם שווה ללכת על המרסס שהצעת ב 70 ש"ח עם האביזר הקצפה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

נגיד ניקח את הגלוריה שתכולת הבקבוק שלה היא 1 ליטר , נמלא ליטר מים + שמפו .

השאלה ,האם זה יספיק לכסות את כול הרכב בקצף ?

פורסם

אני לא יודע אם בליטר אחד, אבל אולי אם תעשה עוד מילוי מים+שמפו אז כן.

האופצייה שליאור1 הציע לא רעה בכלל וגם הרבה יותר זולה.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני לא יודע אם בליטר אחד, אבל אולי אם תעשה עוד מילוי מים+שמפו אז כן.

האופצייה שליאור1 הציע לא רעה בכלל וגם הרבה יותר זולה.

זול למי שגר באזור , אני מבאר שבע :| .

בסדר , נזמין מאיביי , נתאפק קצת וזה יגיע :lol:.

פורסם

למרות שתכולת הבקבוק 1 ליטר, לא מומלץ למלא יותר מחצי ליטר. צריך שיהיה בבקבוק אויר על מנת שיתערבב וייצור קצף

פורסם
למרות שתכולת הבקבוק 1 ליטר, לא מומלץ למלא יותר מחצי ליטר. צריך שיהיה בבקבוק אויר על מנת שיתערבב וייצור קצף

ההצעה הזו תקפה גם למרסס epoca?

ובשורה התחתונה מה מומליץ epoca או גלוריה?

פורסם

טוב , בסוף הזמנתי היום את הגלוריה .

המוצר ייצא דרך דואר אוויר של אוסטרליה, למישהו יש מושג כמה זמן בערך ייקח עד שאני אקבל את זה ?

• תוכן חדש...