Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 107 מול פיאט פנדה (2010-2011)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המושב ב-107 טוב משמעותית, יכול להיות שהשלכתי מזה על הנוחות הכללית. מכל מקום, לאופי הנסיעות שלי (הרבה בינעירוני) ה-107 לא התאימה בשל חוסר העידון הכללי והרעש הגבוה הנובע מחוסר עידון. זה באמת הפריע. בפנדה הפריע לי רק מושב הנהג, כל היתר היה לרוחי וגם נוחות הנסיעה לא נוראית בכלל. אגב, הגיר הרובוטי ב-107 הפתיע אותי לטובה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לעומת הקורולה זה ממש dsg:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ד"א מישהו יודע מה הקוד\דגם מנוע של ה69 כס? (הוא רק מ11 צפונה נכון?)

והאם יש תקלות ידועות לפני רכישה.

תודה

פורסם

כן מ2011.

תבדוק שאין בעיה עם מצב ה city ושאין בטעות מים במקום נוזל קירור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ד"ר סובארו - מסכים עם הרוב, אך - ה-107 נוחה יותר, הן לישיבה והן בנסיעה. מושב הנהג בפנדה ממש לא מוצלח. מה שכן, הרעש ב-107 הרג אותי בבינעירוני.

זה כנראה עניין של טעם. המושב שהכי אהבתי ברכב זה בסיטרואן קסארה, שהיה מחבק ומלטף ועוטף. הייתי יכול לשקוע בפנים בכיף.

המושב של הפונטו היה כמו כיסא עינויים עבורי אחרי המעבר מקסארה, המעבר מפונטו לפנדה דווקא שדרג אותי לדעתי, המושב מרגיש קפיצי ונוח וזה תורם להרגשה הכמו ג'יפית ברכב.

למען הגילוי הנאות לא ישבתי ב-107, אבל זה נראה ממבט ראשוני כמו מושב נחות יותר. אולי אני טועה.

פורסם

מצטרף לשבחים על המושב בקסארה, וגם לציוני הגנאי על המושבים בפיאט ומוסיף לרשימה את זה שבבראבו. יופי של אוטו עם חווית נהיגה בהחלט מרוממת, אבל מושב נהג שמנסה וגם מצליח לקלקל אותה. וזה קצת מעצבן אם לוקחים בחשבון ש"כולו" צריך להשאיל את מי שמעצב מושבים באלפא לאיזה יום יומיים למחלקה הזו אצל פיאט שילמד שם את הטמבלים איך צריך לעצב מושב.

פורסם

מצטרף לעניין המושב בקסארה ומוסיף גם, תתפלאו, רנו 19. מושב מעולה.

לגבי אלפא - באופן מעניין רוב מושבי הבד טובים ובעיקר אוחזים יותר ממושבי העור. הכי טובים, לדעתי, המושבים שבאלפא GT ובגרסאות ה-TI של ה-159.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לסבא שלי היה "פנדה רובוטי", עכשיו עזוב שהרובוט הזה כנראה הגיע עם וינדוס ויסטה...יום אחד התיבה הציגה תקלות והלכנו ל 2 מוסכים אחד מורשה והשני לא, ושניהם לא עלו על הבעיה עד שבסוף התיבה הלכה לעולמה ואז החכמים טענו שהיה חוסר שמן(לך תדע).

אז אם תבחר את הפנדה לעומת ה107(שגם אני הייתי בוחר) אז רק ידני.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...