Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה צמיג עדיף, TOYO או DUNLOP?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני חייב לקנות זוג צמיגים קדמיים(לאחר שנכשלתי בטסט) ואני מעוניין לקבל חוות דעת ממי שקצת מבין בתחום, קיבלתי המלצה על TOYO 1R1, מישהו יכול לספר משהו על הסוג הזה?

אני מעדיף צמיגי ספורט בעלי אחיזת כביש טובה שמתאימים לכבישים בארץ

המידה ברכב היא R16 205/50/ZR

יש לציין שעל הרכב מורכבים כבר סט צמיגים של דאנלופ ושהזוג TOYO עולים טיפה פחות מהדנלופ

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

שתי החברות נחשבות למעולות,

השאלה היא איזה צמיג אתה מחפש-אחיזה?חיסכון?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הטויו R1R הוא צמיג בעל אחיזה מצויינת במחיר טוב. הוא גם רועש, נשחק מהר וקשה מאוד (לא נוח). לדעתי - זה לא הצמיג עבורך.

לטויו יש צמיג אחר בשם T1 Sport, חדש יחסית ופשרה טובה הרבה יותר עבור רוב הנהגים. הוא צמיג בעל ביצועים גבוהים, אבל הרבה יותר הגיוני מהבחינות האחרות, ועולה אותו דבר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רק הצעה קטנה להבא: אם נכשלת בטסט על צמיגים, זה אומר שהם היו גמורים לחלוטין.

ממליץ לך לא להביא את הצמיגים שלך לרמה הזאת כי במקרה הטוב זה יגמר בפחחות ובמקרה הרע זה יגמר בזה שאתה תצטרך להתנצל בפני אמא שאיבדה את הבת הקטנה שלה..

זה אגב מהמקרים שמרפי מת עליהם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממליץ על טויו T1R צמיג עם אחיזה מאוד גבוה בשנה הראשונה שלו אחרי זה הוא מתחיל לאט לאט להישחק ומרגישים את זה.

אבל בתור אחד עם נסיון איתם צמיגים מאוד טובים למחיר שלהם, בזמנו קניתי אותם ב400 לצמיג (קניתי 4) מידה 16

מקס.

פורסם
ממליץ על טויו T1R צמיג עם אחיזה מאוד גבוה בשנה הראשונה שלו אחרי זה הוא מתחיל לאט לאט להישחק ומרגישים את זה.

אבל בתור אחד עם נסיון איתם צמיגים מאוד טובים למחיר שלהם, בזמנו קניתי אותם ב400 לצמיג (קניתי 4) מידה 16

מקס.

אצלי אחרי חצי שנה עם ה-T1R כבר הרגשתי כאילו אני נוסע בשלולית. הצמיד נראה מצויין אבל פשוט מפסיק לאחוז באמצע החיים. זו בעיה ידועה בצמיג הזה.

למרות הבעיה הזו, הצמיג הזה הוא כנראה עדיין אחד הטובים בטווח מחירים שלו.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

T1R זה צמיג עתיק, וגם בימיו הטובים לא נחשב לצמיג מצטיין.

לפי כל מה שראיתי, הוא הוחלף על ידי הT1 Sport.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

הוא לא הוחלף, אלה שני דגמים שונים.

אני דווקא הייתי מאוד מבסוט מהביצועים של ה T1R. עם זאת נראה לי שאני היחיד בעולם שהיה מבסוט מהם :roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תיבדוק בגודייר אם יש את הF1 אסימטריק צמיג ספורטיבי מעולה.(מנסיון). לגבי הטויו T1R אאכככזזבבהה אחד המאכזבים שהיו לי .מאבד את התכונות אפילו יותר מהר מפרלי .הדפנות קורסות בסיבובים.

פורסם

גם אני מאד לא ממליץ על הT1R, ומאד בעד הT1 SPORT (אם כי לא נראה לי שיש אותם במידה שלו).

אפשר לראות כאן השוואה שעשיתי בין שניהם אחרי 10K של נהיגה חזקה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3945536#post3945536

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אני אישית מעדיף TOYO R1R או TOYO R888

אני בטוח ש888 זה בדיוק מה שסאאב משפחתית, עתיקה ורכה צריכה.

• אחראי פורום
פורסם

אתה לא היחיד, גם על ה-147 הם מצויינים. כן מרגישים ירידה ביכולות שלהם אחרי 8-10 אלף ק״מ,

אבל ממש לא ברמה של צמיג שחוק או מסוכן.

ההערה נכתבה לאיתמר לפני כמה שעות ולא נשלחה...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי ואיתמר - אני יכול להבין שהT1R מרגיש לכם טוב. ונכון שבנהיגה נורמלית הוא יחזיק יותר מ-10K.

אבל אם אני אומר לכם שבאותו מחיר או אפילו פחות - אתם מקבלים גם דופן יותר קשיחה, גם אורך חיים גדול יותר בכ-50%,

וגם אחיזה טובה באותה מידה או יותר, אז למה לא ללכת על הT1 SPORT ?

נסו את הT1 SPORT ותשוו בעצמכם

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...