Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה צמיג עדיף, TOYO או DUNLOP?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

הוא בהחלט אחד המועמדים לצמיג הבא שלי, הוא עוד לא יצא כשהחלפתי ל-T1R.

בכמה ניתן לקנות אותו באיזור הצפון ואיפה? ההפרשים מול המרכז פשוט מרגיזים (אנשים קנו T1R גם ב-100 ש"ח פחות ליח').

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני קניתי דרך טיירדיל ב470 ש״ח, ישלחו אותם לפנצ׳ריה שתבחר באיזור שלך מאלה שבהסכם איתם (יש הרבה).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תיקון קטן - בדקתי בחשבונית שוב - 480 ש"ח (אחרי הנחה של 20 ש"ח אחרי שאמרתי שאני מהפורום).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
שתי החברות נחשבות למעולות,

השאלה היא איזה צמיג אתה מחפש-אחיזה?חיסכון?

אחיזה, כל הצמיגים שבדקתי הם בדרגת הצריכה לפני הכי גבוהה, כלומר F, הייתי מעדיף E אבל לא ראיתי כאלה בעלי חתך נמוך כמו שלי.

רק הצעה קטנה להבא: אם נכשלת בטסט על צמיגים, זה אומר שהם היו גמורים לחלוטין.

ממליץ לך לא להביא את הצמיגים שלך לרמה הזאת כי במקרה הטוב זה יגמר בפחחות ובמקרה הרע זה יגמר בזה שאתה תצטרך להתנצל בפני אמא שאיבדה את הבת הקטנה שלה..

זה אגב מהמקרים שמרפי מת עליהם.

הצמיגים הקדמיים לפי התאריך בני שנתיים ולמעשה לא היו כאלה גמורים... למעשה על הצמיגים עצמם "יש בשר" והדפנות הם אלה שנשחקו עם הזמן, יחסית לרכב הנעה קדמית הצמיגים היו במצב טוב, אם כי הגיוני בהחלט שהדפנות היו גמורות מכיוון כשקניתי את הרכב לפני כמה חודשים כל הפרונט שלו היה גמור(ציריות ותפוחים גמורים וזרועות משולשים במצב לא משהו) ולכן אני יכול להבין שנשאר עליהם הרבה בשר במרכז הצמיג מאשר בדפנות.

הטויו R1R הוא צמיג בעל אחיזה מצויינת במחיר טוב. הוא גם רועש, נשחק מהר וקשה מאוד (לא נוח). לדעתי - זה לא הצמיג עבורך.

לטויו יש צמיג אחר בשם T1 Sport, חדש יחסית ופשרה טובה הרבה יותר עבור רוב הנהגים. הוא צמיג בעל ביצועים גבוהים, אבל הרבה יותר הגיוני מהבחינות האחרות, ועולה אותו דבר.

בנוגע לR1R הוא נראה לי צמיג מצויין שיתאים יותר לסאאב 9-5 ולאו דווקא ל-900(בעיקר בגלל הבדלים גדולים ביציבות וקשיחות בין השניים)

על כל מקרה תודה על התשובות, למדתי משהו

בינתיים הורכבו שני צמיגים DUNLOP חדשים כמו שהיה לי קודם

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...