Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

הבקו שלי חולה עדיין, ואני חושש שהטכנאי "שלי" לא יודע לרפא אותו.

הבעייה היא שהמקרר/מקפיא הפך למקרר יינות. הטמפרטורה בתא ההקפאה מטיילת בין 20- ביום טוב ל-3- ביום רע, ובתא הקירור יש 8-10 מעלות.

הוחלפו טרמוסטט ומאורר. כשזה לא עזר, הזמנתי מאנגליה כרטיס הבקרה אלקטרוני חדש ב-$100, אבל גם זה לא עוזר.

הבעייה נראית כמו בעיית בקרה (עודף אלקטרוניקה...). כשהטמפרטורה עולה, ניתוק המקרר לרבע שעה מהחשמל וחיבורו "מרפא" אותו לרוב ליום - יומיים או שבוע (לפעמים נדרשים מספר נסיונות).

האם מישהו מכיר טכנאי מקררים תותח, שלא מפחד מאלקטרוניקה, רצוי שמכיר בקו באופן ספציפי (פליט דיגיטל אייג'?) לפני שאני מתעצבן ומעיף את הטורקי מהבית?

בבקשה אל תציעו לי את שרות בקו/ברימאג.

:turn-l:
פורסם

אתה אומר שניתוק מהחשמל מסדר את הבעיה.

אין בעיה תתקין שעון שבת. לפני המקרר. שינתק את החשמל ל15 דקות כל יום. בשעה 5 בבוקר. (ולמה בבוקר) כי עדיין לא פתחו את המקרר. והוא לא ידליק את המדחס מייד אחרי שיחובר לחשמל. בשביל לשמור על טמפרטורה.

זה אמור לטפל לך בבעיה.

אגב אופציה נוספת. זה רגש טמפרטורה לא תקין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אומנם עשית הרבה (החלפת כרטיס, מאוורר וטרמוסטט) אך טרם הלכת לדברים הזולים והפשוטים: חיישני טמפ', קבל (אם יש) ובדיקת מנגנון ההפשרה (גוף, קליקסון וכד').

כשאמרת "החלפתי טרמוסטט", האם הטרמוסטט במקרר מכאני לחלוטין או אלקטרוני (עם רגש מובנה ?) ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לאיש הקול: לפעמים דרושים 3-4 ניסיונות עד שהבעייה מסתדרת אז ניתוק החשמל לרבע שעה בכל יום הוא לא פתרון טוב. אני בינתיים מסתדר עם מדי טמפרטורה בתא המקרר והמקפיא וניתוק כשצריך, אבל זה מרגיז. כ"כ גם כשהמקרר "תקין" הוא די גבולי. לא מדדתי טמפרטורה לפני הקלקול אבל המקרר מכוון ל-24- או 27- ובפועל יש 15-. בתא הקירור יש 5-8 במקום 2.

לאיציק - לא עשיתי זאת בעצמי אלא טכנאי מקררים אותו אני מכיר שנים רבות (ולא הייתי נוכח).

אני קצת מבולבל לגבי הטרמוסטט ורגשי הטמפרטורה. במקרר יש גם טרמוסטט וגם רגשי טמפרטורה לשני תאי המקרר. אז מי משפיע על הפעלת המדחס? ומה קורה כשאחד מתאי הקירור בטמפרטורת היעד והשני עדיין לא (יש דמפרים במקרר?).

ומה זה קליקסון? טיימר הפשרה?

:turn-l:
  • תוכן חדש...