Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי שברולט קוואליר שנת 2000 מנוע 2.2 שגמעה 124000 ק"מ.

לאחרונה התחלתי להרגיש שאני עומד גם בD ונראה לי שהרעידות קצת יותר חזקות שאני בP ישנה רעידה באיזור הרגליים, מן זיוף קטן, במהלך נסיעה האוטו נוסע עגול.

פלאגים הוחלפו לפני 40K, כמובן פלאגים מקוריים, מחזיקים או 5 שנים או 80K הראשון מבינהם.

החלטתי להחליף חוטי הצתה (לא הוחלף מעולם) הוחלפו חוטי הצתה לסט חוטים מקוריים, הרעידה/זיוף עדיין קיימים.

ידוע לי שיכול להיות מאוד להיות שזאת בכלל תושבת, העניין שכאשר אני מרגיש את הרעידה בעמידה, שאני מסתכל על השעון טורים אני רואה תזוזה של המחוג אבל תזוזה ממש ממש קלה, לא משהו דרסטי של עליית וירידה של הסל"ד.

כמה שאלות.

- הסט חוטים שקניתי הם מקוריים והם תואמים לפי המק"ט של המספר רכב, אבל הם מאוד ארוכים(החוט הכי קצר בסט החדש יותר ארוך מהחוט הכי ארוך בסט שיושב לי באוטו) , האם יש לזה השפעה?

-האם כדאי להזדכות על החוטים וללכת לכיוון תושבת? יש לי אפשרות להחזיר את החוטים להזכות עליהם ולהחזיר את הישנים הם אצלי.

הרעידה הזאת מטריפה אותי ואני לא יודע אם ללכת לכיוון של זיוף או שזה תושבת

אשמח לעזרה תודה רבה.

פורסם

עוד דבר בקשר לחוטי הצתה עד לפני 3 שנים שקניתי את הרכב הוא טופל מאז ומתמיד במורשה ומבדיקה באמת לא הוחלפו חוטי הצתה לעולם.. אז האם כדאי בכל מקרה אפילו שלא נראה שהבעיה הייתה מהחוטים, האם כדאי להשאיר את החדשים?

פורסם

היה לי גם רעידות ברכב אבל רק כשאני על D בעמידה..ב P בכלל הרכב לא רעד

בהתחלה כשחשתי ברעידות חשבתי גם על תושבות מנוע הסתבר שזה רק סלד נמוך..

מה שעשיתי זה שהרמתי את הטורים טיפה ל 1100 בערך כשהוא קר. בנוסף גם שימנתי את הכבל..

כשהוא חם הוא מתייצב ל 1000 סל"ד...

• תוכן חדש...