Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן ניתן לקנות מצבר זול של 45A?

חשבתי על שנפ.

באוטודיפו עולה 550 ש"ח וזה נראה לי יקר מידי.

אזור אשדוד-אשקלון והסביבה. מוכן גם ליסוע יותר רחוק אם ישתלם.

פורסם

לדעתי, שנפ זאת בחירה טובה.

השאלה אם המחיר זה ל 45 אמפר? עם כמה זמן אחריות?

תראה, עם הרבה חפירות תוכל למצוא 50 אמפר ב 500 ש"ח. שזה מחיר יפה, עם אחריות לשנה.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

קודם כל, תודה על הקישור.

המחירים ממש-ממש יפים.

רק לא הצלחתי להבין, זה מחיר אחיד על כל המצברים? (שנפ, ורטה)

או שזה מחיר ממותג פרטי? ייצור עצמי, ייבוא?

ולא הצלחתי להבין איפה יש לו נקודות שירות.

התנסת בשירות אצלו?

פורסם

פשוט גש לאייס או הום סנטר.... מחירים מדהימים על כל המצברים מעריך שעל מצבר איכותי כמו שאתה צריך לא תשלם מעל 400 שקל...

באוטו דיפו סתם יקרנים.... חוץ מצמיגים הכל שם עולה פי 1.5

פורסם

המצברים באתר שצירפתי, ממה שהתקינו לי, הם תואמי VARTA או VARTA.

עם "איציק מצברים" יש המון ניסיון לחברי הפורום.

לי אישית היה ניסיון מעולה - אשתי נתקעה עם הרכב בעיר אחרת, התקשרתי, והמצבר הגיע עד לרכב תוך 25 דקות (תוספת של 50 ש"ח ).

המיקום שלהם כאן:

http://www.mazberim.co.il/page8-%D7%A6%D7%95%D7%A8_%D7%A7%D7%A9%D7%A8.html

אני לא יודע, כמה תעלה התוספת שהם יגיעו עם המצבר לאשדוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תודה ולד. אבל מה זאת אומרת תואמי וורטה? מותג אחר? אנרג'י?

כי אני רוצה לקנות שנפ, וולטה או וורטה.

בכל מקרה מ"וולטה" תרד.

עדיף שנפ בגלל האיכות והשירות. עם וורטה פשוט שמעתי, גם כאן בפורום שישנן אי-הבנות עם האחריות. (תעשה חיפוש)

בעניין הקישור, נראה לי לא משהו. כי זה לא באמת המחיר הסופי...

מותג לא מוכר (משהו פרטי), 50ש"ח לחילוץ, כנראה נקודת שירות (רק) בראשל"צ, ומה יש ב"אותיות הקטנות" לגבי האחריות?

מבאס אותי היה להתקשר אליו בעקבות המחיר המיוחד, ואז לגלות תוספת של 50 ש"ח להתקנה אצלי. ומה ההמשך? יש גם תעריך לילה? ועוד מוצר "תואם" כאשר ההרגשה שזה וורטה או שנפ..

פורסם

גם לי יש ניסיון מעולה עם איציק מצברים, הם מוכרים מצבר מקורי של וורטא שמיובא תחת מיתוג של סטארטאפ- גם היבואן של וורטא היה כאן וציין שמדובר במצבר זהה לוורטא מקורי בכחול וכו'- כל ההבדלים הם זמן אחריות שונה.

המצברים היו חדשים בני מקסימום חודש.

לא מבין למה לשלם יותר.

ואתה מיתלונן על דמי ההובלה והתקנה אצלך?? למה כל המישלוחים בארץ עד הבית הם חינם אין כסף???

היום קפיצה קטנה לת"א הלוך חזור תעלה לי יותר מ50 שקל רק הדלק- לא לדבר על הפסד זמן עבודה...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין בעיה בזה...זכותו לגבות וזכותי לשקול את הכדאיות...

הבעיה שהוא לא מציין את זה. שיעשה אפילו "כוכבית" בלי פירוט.

הוא אומר: "שירות בדיקה והחלפת מצברים לרכב עד בית הלקוח במחיר היבואן"

למען ההגינות, אני חושב שצריך לציין "בתוספת תשלום". שוב, ככה אני חושב.

פורסם

כל אחד והדעה שלו - אתה חושב שהמקום לא משהו, אני (עם הניסיון) חושב שהשירות ברמה גבוהה (מהיר, יעיל ולא יקר). הבטיחו להגיע עם המצבר תוך 40 דקות, תוך 25 דקות המצבר כבר הגיע לרמת השרון.

כל מי שהמלצתי לו על המקום (החברים) יצא מרוצה כמוני.

יש נקודת שירות, ויש שירות עד בית הלקוח. לדעתי, שווה להשקיע 50 ש"ח כדי שיגיעו אליך. ועוד יותר שווה כאשר המצבר הישן מת.

איציק מצברים הוא משווק מורשה של יבואן וורטה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה מעוניין יש לי מצבר בן שנה (עדיין עם האחריות) למכירה ב150 ש"ח,

אני מהצפון מחיר לבוא לקחת.

אני מוכר בגלל שהוא היה ברכב הקודם שלי (סאני) שכבר נמכר לברזל (צריך לערוך את החתימה...)

המצבר נטען במוסך ויושב כרגע אצלי בבית, ורטה אם אני לא טועה 65

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...