Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קרה לי משהו מוזר ברכב, יש לי סוזוקי אלטו 2011, הנורה הפנימית (שנמצאת ברכב שנדלקת כאשר פותחים/סוגרים דלת) הפסיקה פתאום לעבוד לפני מספר ימים,היום פתחתי שם כדי לבדוק אם היא שרופה וראיתי שהיא בסדר, החזרתי אותה למקומה והיא עדיין לא עבדה,כשניסיתי להפעיל את המערכת פתאום גם היא לא עבדה כאשר לפני כמה דקות היא עבדה בסדר גמור, השעון ליד מחוון השעונים נתקע על שעה מסוימת,כאשר אני מנסה לסגור את הרכב עם הכפתור בשלט אז הוא לא מגיב, ולפתע לאחר כיבוי והדלקה מחדש של הרכב נדלקה לי הנורה (זו תמונה של רכב מחליק כזה), בדקתי בספר וזו נורת ESP.

אני כמובן אפנה ביום ראשון בע"ה למוסך אבל עד אז אני די מוטרד,אשמח לשמוע את דעתכם בבקשה.

מישהו אולי יודע למה זה קרה? האם זה מסוכן לנסוע ברכב לבינתיים?

תודה

פורסם

תירגע ותנשום.

מה שקרה לך קרה גם לי. בדיוק אותו הדבר נעילה לא עובדת+אור פנים לא עובד+שעון נתקע+מערכת שמע לא עובדת+ESP דלוק.

כנראה עשית משהו או שקרה משהו ברכב שגרם לקצר.

בסה''כ מדובר על כמה פיוזים שנשרפו לך (3-4) כל פיוז עולה כמה אגורות,תפנה לחשמלאי רכב או מתקין מערכות שמע ביום ראשון שיחליף לך את הפיוזים שנשרפו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...