Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בטיחות עם מלגזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-oB6DN5dYWo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אכן מעביר את המסר היטב (וכמובן שתראו עד הסוף).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש דבר חשוב שהם לא הזכירו.

כשאתה מרים מטען במשקל קרוב למקסימום של המלגזה חשוב לא לקחת את הבום קדימה כשהמטען גבוה כי אתה מזיז את מרכז הכובד קדימה ואתה בקלות יכול להישתל קדימה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הקלאוס הזה יותר גרוע מדקסטר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יש דבר חשוב שהם לא הזכירו.

כשאתה מרים מטען במשקל קרוב למקסימום של המלגזה חשוב לא לקחת את הבום קדימה כשהמטען גבוה כי אתה מזיז את מרכז הכובד קדימה ואתה בקלות יכול להישתל קדימה.

אותי גם לימדו לחגור חגורה וזה לא הופיע בסרטון... :wink:

הייתי בטוח שבסוף זה יסתיים בהתהפכות. התאכזבתי.

רק גרמנים מסוגלים לחשוב על סרטון הדרכה כזה :screwy:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אותי גם לימדו לחגור חגורה וזה לא הופיע בסרטון... :wink:

הייתי בטוח שבסוף זה יסתיים בהתהפכות. התאכזבתי.

גם אני הייתי בטוח שהתהפכות הולכת להגיע בכל-רגע...

הכרתי מישהו שלקח סיבוב מהיר עם מלגזה והתהפך תוך שהמלגזה נפלה עליו - לא נעים בכלל, שברים בכל הגפיים התחתונות (למזלו היא לא נפלה על פלג גופו העליון) ושיקום ארוך...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אחח ימי המלגזנות העליזים, לא יאמן כמה שטויות אפשר לעשות עם הכלי הזה אחרי ששוטפים את רצפת בית האריזה.

וכמאמר המורה בקורס רישיון מלגזנים - תמיד תבחרו לכם מכוון שאפשר לסמוך עליו. לא אחד כזה שיגיד לכם "אחורה, יש לך עוד, עוד, עוד, עוד, עצור! בוא תראה מה עשית".

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ואם כבר העלת את זה אז בשעת התהפכות יש להישאר בתוך כלוב ההגנה, ללפות (איזו מילה...) חזק את ההגה ולא לנסות לקפוץ מהמלגזה.

ואם כבר סיפורי אימה - ביום חורפי במיוחד יצאתי לחצר המפעל להכניס דולב עם מכסה. הדולב היה בקומה האחרונה, 5-6 מטר מעל הקרקע.

הרמתי את הדולב והטתי את הבום אחורה. בשנייה זו הבנתי את הטעות שעשיתי וכעבור 20 מילישניות נוספות חטפתי מקלחת צוננת מכל המים שהצטברו על המכסה. היה מרענן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
וכמאמר המורה בקורס רישיון מלגזנים - תמיד תבחרו לכם מכוון שאפשר לסמוך עליו. לא אחד כזה שיגיד לכם "אחורה, יש לך עוד, עוד, עוד, עוד, עצור! בוא תראה מה עשית".

זה באמת קיים, פעם חזיתי בפלא כזה עם משאית, עוזר הנהג יוצא וצועק לנהג עוד, עוד, עוד ואז פתאום בום! והמכוון צועק לו זהו, הגעת. את הצרחות שהוא חטף אחרי זה מהנהג אני זוכר עד היום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כשהייתי בצבא היה אצלנו רס"ר אחד שהיה מפעיל מלגזה. איך שהוא כמעט כל הפעלה שלו נגמרה במשהו מעניין. פעם אחת הוא הרים גנרטור גדול (בגודל של מכולה בערך) על המלגזה, עד לשיא הגובה כמובן כדי שיוכל לראות. התחיל לנסוע, ובאמת הוא ראה שיש על הדרך צינור מים ממתכת בקוטר של 25 מ"מ בערך שחוצה את הכביש. הוא נזהר מאד שלא לדרוס אותו במהירות, ועצר מיד. משום מה הגנרטור עצר רק אחרי שהגיע לרצפה. השמועות אמרו שהתיקון עלה כמליון ש"ח.

דני

פורסם

סרטון חזק במיוחד, אני אהבתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...