Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמה חודשים מישהו המליץ כאן על אתר עם שירים נקיים ללא קלפטינג וכאלה בעיקר מוזיקה שחורה ועוד למיצול מירבי של המערכת.

מישהו זוכר?

פורסם

נראה לי שום מערכת לא תומכת בflac

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

למה אתה מתכוון שום מערכת לא תומכת בפלאק?

אם אני מנגן flac דרך aux אז המכשיר ממנו אני מעביר את האות בעצם ממיר אותו למשהו אחר?

בנוסף אני גם מנגן קבצי flac דרך usb. אז ה hu ממיר את הקובץ?

נשמע לי קצת מוזר כי יש לי הרבה קבצי פלאק וכולם מתנגנים ברכב.

פורסם

אם אתה מנגן טת ה flac דרך aux אז המכשיר שאיתו את שומע (אני מנחש ואומר אנדרואיד, אבל לא בטוח), הוא ממיר את הקובץ פלאק ליציאה אנלוגית.

אני לא מכיר hu שמנגן פלאק, אישית אני ממיר את קבצי הפלאק ל wav, אותם ה hu מנגן בקלות, ללא ירידה באיכות.

SCANSPEAK

פורסם

באיזה אופן אתה מנגן? אתה צורב אותם על דיסק?

ונכון הוא מומר לאות אנלוגי אבל אח''כ הוא מומר שוב לדיגיטלי.

אני לא מבין אז אם יש הבדל בפלט נניח בין קובץ mp3 שאני מנגן דרך aux לבין קובץ flac שמתנגן דרך aux?

אני מרגיש שדווקא יש הבדל אבל עכשיו השרשור הזה גורם לי לחשוב כאילו אני רק מדמיין שיש הבדל.

פורסם

1+ bengee

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
באיזה אופן אתה מנגן? אתה צורב אותם על דיסק?

ונכון הוא מומר לאות אנלוגי אבל אח''כ הוא מומר שוב לדיגיטלי.

אני לא מבין אז אם יש הבדל בפלט נניח בין קובץ mp3 שאני מנגן דרך aux לבין קובץ flac שמתנגן דרך aux?

אני מרגיש שדווקא יש הבדל אבל עכשיו השרשור הזה גורם לי לחשוב כאילו אני רק מדמיין שיש הבדל.

יש הבדל בין mp3 שהוא פורמט lossy שבו יש איבוד מידע לבין קובץ פלאק או wav.

גם יש הבדל בין לשמוע דרך aux לבין דיסק או usb.

מבחינתי לפחות, לא נוגע ב aux, רק usb בגלל הנוחות.

משתדל להמנע מקבצי mp3, במידה ומתאפשר.

SCANSPEAK

פורסם

או קיי אז אני לא מדמיין שיש הבדל. אבל אני קצת מבולבל. כאשר אני מנגן קובץ פלאק דרך aux יש ירידה באיכות? נשמע לי מוזר הרי זה lossless אז כביכול לא צריך להיות איבוד מידע. ואם כך אז גם לא צריך להיות הבדל באיכות בין aux ל- usb.

נכון?

פורסם

בוודאי שיש הבדל באיכות בין AUX ל USB, כששניהם מחוברים לHU.

על קצה המזלג.

כל מכשיר שדרכו עובר האות מעבד אותו, ולעיתים "צובע" אותו מעט, שאתה מחבר את הטלפון ל AUX מתבצע עיבוד בטלפון, ואז ב HU, ואז במגבר.

שאתה מחבר USB אתה מוותר על יחידת עיבוד אחת- האיכות עולה.

כשאתה שומע מדיסק- אתה מוותר על עוד שלב בתוך ה HU- האיכות עולה.

מבדיקה שעשיתי מזמן למספר מקורות דרך אותו ה HU זה מה שיצא cd>usb>bluetooth>aux

עד אותה בדיקה (עם אותה איכות קובץ) הרבתי להשתמש ב AUX, ובאייפון כנגן (דרך USB או AUX), מאז הפסקתי, רק USB.

בשרשור הזה אדי אומר שחיבר AUX ישירות לפרוסור מניב תוצאה טובה מאד, אבל זה ללא מעבר דרך HU.

SCANSPEAK

פורסם

עכשיו הבנתי טוב מאוד. תודה:-D

עשיתי גם השוואה בין aux ל bluetooth, אבל אני שמעתי יתרון לטובת ה aux. גם יותר הגיוני על הדף הרי bluetooth משדר ברמות דחיסה נמוכות כמו 114kbps אז יש המון איבוד מידע לעומת aux.

פורסם

זה תלוי איזה בלוטס, ובאיזה תקן, אצלי שני המכשירים תומכים בתקן בלוטוס 3, שמראה שיפור משמעותי לעומת 2.

ועדיין אני לא נוטה להשתמש בזה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...