Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 25Kרכב בעל הנעה אחורית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שכאן על-מנת לעזור.

מחפש רכב ידני, בעל הנעה אחורית בלבד. התקציב הוא באזור ה-20,000 ש"ח.

הרכב יהיה הראשון שאני רוכש והוא עתיד לנסוע הרבה, אי לכך חלפים וטיפולים זולים יהיו קריטריון משמעותי.

פתוח לרעיונות והצעות לרכבים מעניינים. בנוסף, אשמח לדעת מדוע אתם ממליצים דווקא על הרכב הזה.

תודה מראש לכל מי שעוזר,

ניב.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

פורסם

שלום ניב,נדמה לי שכמעט אין חיה כזו שאתה מחפש. לפני שנתיים שחיפשתי רוב הפורד סיירה היו שחוטות. יצרנים עממיים די הפסיקו עם הנעה אחורית אז נשארו בעיקר מרצדס לרוב אוטומטיות או במוו לרוב אוטמטיות או ידניות שחוטות או ידניות יקרות. עוד אוטו שרציתי היה אלפא 75 שהיא ישנה, אין הרבה טובות וזולות ולא כל אחד יודע לטפל.

אם אתה מוסיף החזקה זולה והרבה קילומטר ועוד רכב ראשון ואמינות זה חשוב, אז אולי נשאר טנדר אבל זה בטח ישתה דלק.

אני חושב שצריך לבטל חלק מהדרישות מהאוטו. אולי הכי פשוט לוותר על הנעה אחורית. סליחה שאני מקלקל שמחה.

לא יודע על אמריקאיות ידניות עם הנעות אחוריות אמינות בתקציב שלך.

השאלה למה אחורית?

בר.

פורסם

השאלה למה אחורית?

כל המכוניות שאי פעם נהגתי עליהן היו בעלי הנעה קדמית או כפולה, והאמת היא שאף אחת מהן לא שווה לזכור או לאהוב.

מאוד הייתי רוצה שהרכב הראשון שלי ייזכר בתור חוויה.

כנראה שהדרישות שלי הן באמת לא מציאותיות כל כך, פתחתי את הפוסט הזה כי קיוויתי שאולי כן קיימת חיה כזו, ועדיין לא שמעתי עליה.

אם למישהו אחר עולים רעיונות לגבי דגם מסוים של רכב, אשמח לשמוע. עדיין לא אמרתי נואש :?

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

פורסם

אהלן ניב !

תרשה לי לחדד כאן משהו - כאשר "נהגת" כבר על כמה וכמה רכבי הנעה קדמית, הלא מדובר ככל הנראה ב"משפחתומטיות" , שאין בהן הרבה יומרה "ספורטיבית" (מאזדה 3, הודנה סיויק וכו'..), אך האם ניסית או חווית נסיעה עם רכב קטן, בעל הנעה קידמית, כיפי ובעל סטיגמות חיוביות בנושא האחיזה, נהיגה, כיף - העונה לשם פיג'ו 106 (למשל)\ 205GTI\ סיטרואן וולקן ZX ודומיהן מהמשפחה.

אך אם וכאמור אתה נעול להנעה אחורית ותו לא - אז יש לך אפשרות זולה, עם מלאי חלקים ושפע הנאה - פורד סיירה, ויש כמה וכמה למכירה, בעיקר זאת עם המנוע RS2000 שנכנסת לתקציב שלך יחד עם רכב שלם נוסף לחלקים (לפי מה שכתוב) - לחץ כאן .

שיהיה בהצלחה !

פורסם
כל המכוניות שאי פעם נהגתי עליהן היו בעלי הנעה קדמית או כפולה, והאמת היא שאף אחת מהן לא שווה לזכור או לאהוב.

מאוד הייתי רוצה שהרכב הראשון שלי ייזכר בתור חוויה.

זה לא מחייב אותו להיות הנעה אחורית.

אבל אם כמובן תמצא משהו שווה בתקציב הנ״ל, אז מצוין. :wink:

בהצלחה!

CoupéF7R

• תוכן חדש...