Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני גר בבנין מגורים ששייך כולו למשפחתי, בקומה הראשונה והשניה גרים סבא וסבתא שלי, בקומה השלישית דודה שלי (המקום מושכר אמנם), ובקומות העליונות אני. בצמוד לבנין ישנו "מפרץ" מהרחוב שנכנס לחניה פרטית הצמודה לבנין, ואמורה לאכלס כארבעה רכבים (סבי, אבי, אמי והרכב שלי). בצמוד לחניה ישנה מעטפת ברורה שנצבעה מחדש לא מזמן, שלט ענק על הקיר שמוצב כבר כמה וכמה שנים מבהיר שזוהי חניה פרטית ורכב זר ייחסם\יגרר.

תרשים (פחות או יותר) של איך שזה נראה:

dmujdmjyz01m.jpg

כבר תקופה ארוכה שאני נמצא בקרב לא נגמר נגד שכנים שחוסמים אותי ללא טיפת התחשבות - בחור מגיע בלילה, יש לו חניה עוד 20 מטר קדימה, אבל משום מה העדיפות היא לחנות לי על המעטפת ולחסום. מנסיוני כשמצלצלים להזמין ניידת והם לא מצליחים לאתר את הבנאדם, הניידת מגיעה, השוטר מעיף מבט ופשוט ממשיך הלאה, ואז בטל' הם טוענים שלא הייתי למטה, מה שדורש ממני לפחות 3-4 פעמים בשבוע לבלות ברחוב חצי שעה עד 45 דקות בהמתנה לניידת, פשוט כי אני רוצה להכניס את הרכב לחניה שנבנתה על ידינו, שמשולמת על ידינו ושפשוט שייכת לנו לפי החוק לכל דבר ועניין.

מצוקת החנייה ברחוב ובסביבה בכלל מוכרת לי, ואני תמיד משתדל שלא לצלצל 100 על כל רכב, אפילו כשאני ממש חסום ונדרשים ממני מאמצים להכנס ולצאת מהחניה, אבל כשישנם החוצפנים שממש חוסמים בלי להתבלבל יותר מדי, אני מבקש שלא יצלצלו אליו, אלא שיזמינו ניידת ושייכנסו בו כמה שאפשר עם הדו"ח. ממש שבוע שעבר היה לי אחד כזה, חנה לי על המעטפת, חצי על החניה, חסם אותי ואת הרכב הצמוד אליי (של אבא שלי), אני חוזר ב-2 בלילה, כולי נוטף מים אחרי 4 שעות של פעילות פיזית, מת לעלות הביתה - אבל לא, סידרו לי "בילוי" לערב - המתנה ברחוב. תוך שאני מצלצל לניידת, יורד הבנאדם מהבניין ליד - "אה, אתה מחכה להכנס לחניה"? (לא, אני סתם נושם אוויר צח ב-2 בלילה, מעריך את הפסטורליה של הרחוב) - בטח שאני רוצה להכנס לחניה! אז מה הטענה שלו? "לא ידעתי שזאת חניה פרטית"... יפה מאוד, יש שלט ענק, יש סימון של מעטפת, כל אידיוט עם רמת אייקיו צפונית ל-20 מבין שזאת חניה פרטית, אבל הוא מיתמם לי כאילו הוא לא ידע ועוד אומר "מה אני יכול לעשות? אני מצטער" - כמויות הסליחות שאני מקבל פה יכולות לכפר לכל המדינה ביום כיפור.

מקרה נוסף שאני חייב לציין, שהוא הסיבה שאני רושם הודעה זאת - אתמול בלילה הגעתי הביתה ב-2:15, רכב חונה לי בתוך החניה - לא חוסם, חונה בפנים. צלצלתי למשטרה, אמרו שינסו לאתר את בעל הרכב. אחרי 40 דקות של המתנה ברחוב צלצלתי שוב, אמרו שיש עומס ועובדים על זה. שעה ועשר דקות מהשיחה הראשונה ל-100 צלצלו ואמרו לי שניידת יוצאת לכיווני. כעבור עשרים דקות, כשעה וחצי מאז שהתחלתי להמתין - הגיעה ניידת. השוטר אומר לי שהם לא מצליחים לאתר את בעל הרכב, ושהוא לא יכול לתת דו"ח. אני שואל אותו מה זה לא יכול לתת דו"ח - זה שטח פרטי. זה כמו שאני אכנס אליו הביתה ואשתול לו עץ תפוחים מול המקרר כי מתחשק לי. במקום זה הוא אמר שהדבר היחיד שאפשר לעשות זה להגיש תלונה. הגשתי דרכו תלונה, הוא אמר שלא ייצא מזה כלום ושזה מה יש. אחלה משטרה יש לנו באמת. עכשיו, מילא היה מדובר במישהו שחונה ואומר "טוב, אני ארוץ בארבע לפנות בוקר לפנות את הרכב לפני שמישהו יצטרך את החניה" - עכשיו, בשעה 1 בצהריים, הגיעה הנהגת המיוחלת לפנות את הרכב, וגם זה אחרי ארבע שיחות לעירייה ולמשטרה, והיא כולה שה תמים - מצטערת, מתנצלת, לא ידעה, לא חשבה. כאילו שזה יחזיר לי שעתיים ורבע שעמדתי ברחוב לחכות להכנס לפאקינג חניה שלי.

אז ככה:

1. במקרה של רכב חוסם, כל שהוא - מה מותר לי לעשות מעבר ללקרוא לניידת? אני לא מאלה ששמים מסמרים בגלגלים או נותנים טיפול לשמשה עם ספריי דבק, אבל מה כן מותר ואפשר?

2. במקרה של רכב חונה בפנים - האם מותר לי לחסום אותו עם הרכב שלי?

3. מעבר להתקנת מחסום, האם ישנם דברים שניתן לעשות בשביל למנוע חסימה של החניה?

4. במקרה הנ"ל, של הרכב שחנה בפנים, מאתמול בלילה - אני תמיד מחליק ולא רוצה לפגוע באנשים כלכלית - הפעם זה שונה, אני רוצה להטריד אותה כמה שאפשר, לא רק בכך שהיא תצטרך לבזבז יום במשפט, אלא גם מעבר לזה אם אפשר - האם אני יכול להגיש תביעה כל שהיא נגדה בבית משפט או לפתוח בתהליכים מסוימים אחרים נגדה? יש לי מיליון תמונות של הרכב החוסם מכל כיוון אפשרי, כולל תמונות בהם מופיעה במפורש המעטפת ואף השלט הענק שמזהיר שזוהי חניה פרטית, בנוסף אישור תלונה של השוטר, תיעוד 3 שיחות ל-100 כולל שעות השיחה.

תודה!

פורסם

תשמע, עזוב אותך משפטים, תביעות, התרוצצויות, תלונות וכל מיני כאלה. סתם ייקח מלא זמן, וכל זה בשביל שרק אחת תלמד את הלקח. יום למחרת זה יהיה אחת אחרת. ואז מה? שוב פעם? סתם חבל על העצבים שלך.

רוצה פיתרון קל? תשימו מחסום אלקטרוני.

רוצה לפרוק עצבים? תפנצ'ר צמיגים. אל תתפרע ותפנצ'ר שניים אלא רק אחד. שהבן בליעל יוכל להחליף צמיג ולסוע משם.

תשבור שמשות, תמרח דבק על השמשות, תשבור מראות, קח ספריי ותקשקש על הדלתות...אני יכול לתת לך עוד מלא רעיונות רק שאני פחות ממליץ עליהם למרות העצבים והרצון לפרוק אותם על אותם אנשים מעצבנים. גם לך תדע אם לא תיפול איזה פעם על מישהו פחות נחמד ממך...

שאלה שקפצה לי לראש, נראה שמדובר בחנייה בתוך רחוב, מה שאומר שהאנשים שמחנים שם אמורים לדעת שמדובר בחנייה פרטית, יש שם איזה מרכז מסחרי כלשהו שאנשים באים אליו או איזה בית עסק אחר?

עריכה: במקרה מדובר על חיפה? שכונת נווה שאנן?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש עמודים כאלה מברזל שמונעים כניסה לחנייה. אתה גם כיול להצטייד במדבקות גדלות, שכתוב עליהן "חנית במקום אסור, יש שלט 5 מטרים לימינך" משהו כזה. מי שמחנה, תפנק אותו במדבקה גדולה ויפה על חלון הנהג או משהו, רק תבדוק קודם שהנושא חוקי. אחרי מדבקה אחת, אף אחד לא יחנה שם יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז ככה:

1. אם רכב חוסם אותך לגמרי ,ללא אפשרות מצידך לצאת לדרכך - תזמין ניידת ועמוד על כך שיזמינו גרר משטרתי. הם צחוייבים לעשות זאת.

2. אם הרכב חונה בחנייה שלך (בתנאי שהיא חוקית בטאבו), מותר לך לחסום אותו (שכן כל מה שנמצא בשטח שלך , הוא שלך :wink:), רק שים לב שתוך כדי כל ,אינך עובר על תקנות תעבורה (למשל - העמדת רכב בנתיב נסיעה)

נזק לרכבים החוסמים - מתכון להסתבכות - לא מומלץ. נזק לרכב החונה בשטח פרטי שלך - זה כבר עניין אחר. בוא נאמר - אתה מתאמן בהדיפת כדור ברזל בחצר שלך, אבל אתה רק ספורטאי מתחיל , ולכן אתה מרבה להדוף אותו לאו דווקא בכיוון ספציפי...:lol:

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

רוצה לפרוק עצבים? תפנצ'ר צמיגים. אל תתפרע ותפנצ'ר שניים אלא רק אחד. שהבן בליעל יוכל להחליף צמיג ולסוע משם.

תשבור שמשות, תמרח דבק על השמשות, תשבור מראות, קח ספריי ותקשקש על הדלתות...אני יכול לתת לך עוד מלא רעיונות רק שאני פחות ממליץ עליהם למרות העצבים והרצון לפרוק אותם על אותם אנשים מעצבנים. גם לך תדע אם לא תיפול איזה פעם על מישהו פחות נחמד ממך...

שאלה שקפצה לי לראש, נראה שמדובר בחנייה בתוך רחוב, מה שאומר שהאנשים שמחנים שם אמורים לדעת שמדובר בחנייה פרטית, יש שם איזה מרכז מסחרי כלשהו שאנשים באים אליו או איזה בית עסק אחר?

עריכה: במקרה מדובר על חיפה? שכונת נווה שאנן?

חחח תודה על מבחר הרעיונות, אני צריך לעשות חושבים את איזה אחד להתחיל ליישם קודם.

כן, זה בחיפה ומדובר בשכונת הדר עליון, ולא אין פה שום מרכז מסחרי, זה רחוב די שקט, ואני מכיר כמעט את כל הרכבים שחוסמים (ז"א, אני לא מכיר את האנשים אישית או אפילו שמות, אבל אני רואה בדר"כ איפה הם חונים ומאיזה בניין הם יוצאים)

יש עמודים כאלה מברזל שמונעים כניסה לחנייה. אתה גם כיול להצטייד במדבקות גדלות, שכתוב עליהן "חנית במקום אסור, יש שלט 5 מטרים לימינך" משהו כזה. מי שמחנה, תפנק אותו במדבקה גדולה ויפה על חלון הנהג או משהו, רק תבדוק קודם שהנושא חוקי. אחרי מדבקה אחת, אף אחד לא יחנה שם יותר.

איפה קונים את המדבקות הנ"ל?

אז ככה:

1. אם רכב חוסם אותך לגמרי ,ללא אפשרות מצידך לצאת לדרכך - תזמין ניידת ועמוד על כך שיזמינו גרר משטרתי. הם צחוייבים לעשות זאת.

2. אם הרכב חונה בחנייה שלך (בתנאי שהיא חוקית בטאבו), מותר לך לחסום אותו (שכן כל מה שנמצא בשטח שלך , הוא שלך :wink:), רק שים לב שתוך כדי כל ,אינך עובר על תקנות תעבורה (למשל - העמדת רכב בנתיב נסיעה)

נזק לרכבים החוסמים - מתכון להסתבכות - לא מומלץ. נזק לרכב החונה בשטח פרטי שלך - זה כבר עניין אחר. בוא נאמר - אתה מתאמן בהדיפת כדור ברזל בחצר שלך, אבל אתה רק ספורטאי מתחיל , ולכן אתה מרבה להדוף אותו לאו דווקא בכיוון ספציפי...:lol:

חחחחח בדיוק חשבתי על זה - בסופו של דבר הרי השטח הזה שלי, ואם בא לי באותו יום להעיף לאוויר ליטרים של צבע אקרילי בשטח החניה שלי, מותר לי - זה שמישהו חנה שם, בעיה שלו... הספק פה זה מה קורה אם אני נופל על איזה ערס שייפגע לי חזרה ברכב או בכלל בי פיזית

פורסם

חנה לך בחניה? מצויין, תחסום אותו.

מבטיח לך שהוא יבוא אחרי זה שעה וחצי לחפש אותך.

זה מה שאני עושה שמישהו מחנה מתחת לבניין שזה בכניסה לחניה זה מעבר לחניה עצמה.

זה קורה בדרך כלל בימי שישי, כי יש לי פיצוצויה מתחת לבית, אני פשוט מחנה שם את הרכב ועובר לשבת בספסל מעבר לכביש. ומחכה. אחרי שהבן אדם מגיע אני מחכה עוד רבע שעה עשרים דקות שהוא משתגע. ( אני בדיוק ממול הרכב במרחק של עשר מטר מקסימום)

ורק אחרי זה ניגש להזיז את הרכב.

כמות החונים במעבר ירדה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אם נכנסו לך לחנייה פרטית שרשומה בטאבו זו השגת גבול - פלילי - כמו כמו שהיו נכנסים לך לבית ללא רשות. אם מוקד המשטרה לא גרם לשכנים להפסיק לפלוש לך לשטח - תגיש תלונה. ימשיכו לעשות בעיות? אתה יכול לתבוע פיצויים.

פורסם

תציב שלט גדול שאומר שרכב חוסם יגרר על חשבון הבעלים. מישהו החנה בחניה שלך? צלם את הכלב מכל הכיוונים שלא יהיה ספק ותזמין גרר משטרתי או פרטי, אולי גרר של העירייה? אולי יהיו לך קצת טרטורים בגלל זה אבל מישהו שגררו אותו פעם אחת ושילם לא יעשה זאת שוב.

עכשיו שאני חושב על זה, גרר פרטי יגרור רכב שאינו של הבעלים?

פורסם

האם החניות מסומנות כחניות בתשריט הבנייה של הבניין ו/או יש התר לחניות פרטיות שם?

במה המעטפת נצבעה?

הדבר החוקי היחידי כנגד חניה ב"מעטפת" כפי שאתה מכנה אותה הוא סימון של מחלקת דרכים מהעירייה של "מעטפה" , אז דרך אגב, חובה על השוטרים / פיקוח העירייה (למיטב ידיעתי מחיפה) לרשום דוח:

לעניין הטבעת ציור מעטפה על הכביש כדוגמא מתוך עיריית רמת גן מחלקת דרכים:

סימוני מעטפה (תמרור ד-16) בכניסה לחניות פרטיות

סימון ד-16 בכניסה לחניה פרטית מותנה באישור החניה על ידי הועדה המקומית לתכנון ובניה רמת-גן ומחויב באישור ועדת התנועה.

על הפונה לפנות בכתב למח' דרכים ותנועה בבקשה לסימון ד-16.

כאן: http://www.ramat-gan.muni.il/%D7%94%D7%A2%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%94+%D7%95%D7%90%D7%92%D7%A4%D7%99%D7%94/%D7%90%D7%92%D7%A3+%D7%94%D7%A0%D7%93%D7%A1%D7%94+%D7%95%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA/%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%AA+%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D+%D7%95%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%94/

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שני עמודים ושרשרת יפתרו את הבעיה לטווח הרחוק.

למה לבזבז זמן על שטויות?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...