Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק תקווה שהוועד השני הוא לא חבר בפורום...

כששכרתי דירה בבניין עם חנייה מסוג זה, פינצ'רו לי את שני הגלגלים בצורה כזו שהייתי חייב להחליף אותם.:evil:

הרעיון בכל הסיפור הוא לתת גם להם לכתת רגליים ולשלם כסף עבור התשריטים. הוא לא חייב להוציא מכיסו לטובת הכלל. ביום שיהיה לו נזק, שיתבע את נציגות הוועד של הבניין השני ושכל הדיירים ישלמו, אחד מהם זה בטוח המפגע. מאידך, יהיה יותר זול לארגן מצלמה שתחובר למחשב ותקליט, אם יצטרך הוכחה לנזק בזדון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע איפה אתה גר.

אצלנו גם גינות ציבוריות מגדרים וסוגרים אחרי שעה מסויימת כדי שלילדים לא יהיה איפה לשתות ולעשות בלגן בלילות. על אחת כמה וכמה שטחים פרטיים.

אבל איתגרת אותי והלכתי לגגל. מסתבר שאין שום חוק לגבי החיה וגם הגדרה שמופיע בתקנות התכנון והבניה מעורפלת וכל עירייה מגדירה בעצמה את יעוד השטח ויחסי גומלין עם דיירים לגבי התחזוקה. יש אפילו מועצות שמתחזקות שפ"פ וגובים מדיירים תשלום ומצד השני יש כאלה שלא מתקרבים לשם. השימוש ומעבר חופשי הוא בהתאם לתב"ע.

אבל אצלנו זה די ברור. שפ"פ - מגודר ושייך לדיירים, לרוב מתקני ספורט פרטיים. שצ"פ - לרוב גם מגודר ושייך לעירייה, גינות ציבוריות במתחמי מגורים.

עריכה

לאור הנתונים המעניינים מן הראוי שאתנצל על דברי שנבעו מנסיון אישי לא מאומת עם חוק, אולם מציע לך להבא גם לנהוג ביתר זהירות בקביעותיך.

מי שצריך לנהוג ביתר זהירות בקביעותיו זה אתה, אתה מטעה כאן לאורך כל הדיון במהות השפ"פ

גם כאשר אתה נסוג בך אתה דואג לעשות זאת עם עקיצה כלפי, אך למעשה התחלת כך כבר מהתחלה

טרונצ'ו, זאת לא פעם ראשונה שאתה מדבר שטויות בהחלטיות.

מכיון שגם אם הייתי טועה אין זאת דרך ראויה להעיר.

שאתה הרי מר מושלם, הנה מה שכתבת על טעינה של מכשיר חשמלי

הוא יכול לחתקלקל כתוצאה מהתחממות שנגרמה כתוצאה מאמפראז' יתר שהוא אינו מסוגל להכיל.
.

דבר שכמובן שגוי, אך אתה מוזמן לראות איך הגבתי לך שם ותוכל לראות שהתגובה הייתה לגופו של עניין ולא לגופו של הכותב.

אז אם כבר מי שלא פעם ראשונה מדבר שטויות בהחלטיות (על פי ניסוחך), זה לא אני.

אז להבא גם אם יש משהו להעיר אפשר לעשות זאת ביתר נימוס.

פורסם

לא צריך לגשת לשום משרד, עושים את זה באינטרנט.

אתה משלם ומקבל במייל גישה להורדת pdf

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לשים לב כי באינטרנט צריך לחפש באתר של מחלקת ההנדסה של הרשות המקומית ולא בזה של הטאבו, וצריך לשלם לכל מסמך - כאשר קשה מאד לדעת איזה מסמך להוריד כיון שההקטנות על המסך זעירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טרונצ'ו יקירי.

אומנם לגבי תב"ע אני ידעתי להודות באי דיוק מצידי, אבל לגבי מטען אני יכול להבי לך כמה דגמים של מוטורולה וסוני-אריקסון שפשוט נשרפים כאשר מחברים אותם למטענים עם אמפראז' יותר גבוהה מ 500 mA. כך שצהלת נצחון שלך הייתה מוקדמת.

מה גם שבעניין התב"ע אתה גם טענת דבר ואני יכול להביא לך הוכחה שקיים היפוכו בשטח.

כך השטויות נשארו, הן פשוט לא מוחלטות. :wink:

פורסם

עידכון מהיום:

הלכנו היום לעירייה לצורך בירור ישירות ל - מנהל אגף ועדת בינוי ערים רישוי ופיקוח והוא הוציא תדפיס של כל האיזור

והדגיש חד משמעית שהחניון הנ"ל המכונה "X" במפה, הינו חניון משותף ל 2 הבלוקים.

סוף טוב, הכל טוב.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...