Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סט של שתי מברגות + פנס (כמעט לא שימושי) + שתי סוללות ליתיום. לא מברגה אחת.

כמו שסיפרתי לך - ברגע שהמברגה הייתה כבר אצלי (היו לי הרבה התלבטויות אם אני באמת צריך מברגה ב-700 שקל), היא אפשרה לי לבצע מהר וטוב עבודות שהיו שוות הרבה יותר מזה.

עשה את השיקול שלך אם המקרה אצלך גם דומה, או שלאחר עבודה חד פעמית היא תעלה עובש במגירה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבנאדם שלא עובד עם המברגה על בסיס קבוע יש ייתרון עצום בקניית מברגה עם סוללת ליתיום. סוללות הניקל למיניהן לא יחזיקו מעמד זמן רב ללא טעינות רוטיניות (טרחה) וכך תמצא את עצמך בעבודה השניה עם סוללה חצי מתה.

פורסם

אני קניתי מברגת אימפקט הביתה של Mekita , 10.8V סוללת ליטיום ב700 שקל.

הדבר הקטן הזה מכניס בורג 15 ס"מ לתוך עץ מלא בקלות ותוך כדי גורם לקצת עשן לצאת מהעץ. :shock:

דגם TD90 , קטנה וקלה אבל חזקה מאוד !

פורסם

קניתי לפני כשנתיים וחצי את המברגה הזו,עלתה לי 700 ש"ח. סוללת ליטיום , חזקה ונוחה.

אני בדעה שאם כבר קונים-קונים מזהו טוב פעם אחת שיחזיק כמה שנים טובות ולא משהו זול ולהחליף כל שנתיים.

Bosch_GSR10.8-2-LI.jpg

פורסם

אז זהו שלא.

יש לי מברגת מדבקה 18V שנרכשה לפני 7 שנים תמורת 99 ₪ מהום סנטר.

אין ספק שזה מוצר נחות לגמרי יחסית למברגות ממותגות עם סוללת ליטיום.

אבל, בעבור הפעם בחצי שנה שאני צריך עבודה קטנה (לא דק - נגיד הרכבת ארון או ש"ע), הזבל הזה עושה עבודה מצוינת.

נכון - צריך לתכנן מראש ולטעון כמה שעות לפני - אז מה?

השאלה היא לאיזה צרכים הכלי מיועד ומה העבודה הקשה ביותר שהוא יידרש לה.

• תוכן חדש...