Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי המון זמן המתנה הגיע אליי החומר המדובר בנוסף עם כפפת מגווירס הלבנה

ומיידי רצתי לעבודה סך כל העבודה כשעתיים (יש לציין שלא עבדתי לבד אלא עם חבר )

חבר שלי עשה שטיפה לרכב רק אתמול

אז מה שעשיתי בעצם זה שטיפה זריזה של כל הרכב עם ONR .לא ראיתי שום צורך בפוליש מאחר והרכב חדש

יש שיגידו שכן צריך ויש סווירלס וזה נכון יש

אבל לא ראיתי סיבה מספיק טובה לעשות זאת

אז אחרי שטיפת הרכב עם ONR .לקחתי שפריצר של ליטר ופקק אחד של ONR בשביל CLAY LUBE

את האמת לא ראיתי שזה הוריד משהו מיוחד חוץ מכתמים קטנים שלא יורדים בשטיפה רגילה

מייד לאחר שחבר שלי סיים עם מכסה המנוע ניגשתי למלאכה (קראתי שמומלץ לתת לאוטם להתחמם קצת אז נתתי לו דקה בשמש והאוטם היה כמו חמאה)

אופן המריחה היה ממש קל ונוח יחסית אך מעייף נתתי לחומר לשבת כשעה + על הצבע ואז באפינג

וגם פה התהליך היה ממש קל ופשוט ולא היה קשה להוריד (כנראה שהשתמשתי בכמות הנכונה =] )

ולבסוף הבדיקה עם המים

כמובן שעלה חיוך על פנינו =]

אשמח לתגובות דעות מה בסדר ומה לא

כמעט שחכתי תמונה אחת בלבד בגלל שלא היה זמן לצלם לפני

m22gn4iyknjt.jpg

פורסם

עבודה טובה! וגם האוטו יפה!

יש מצב לתמונות מקרוב?

כתבת שהנחת לאוטם לשבת שעה על הרכב לפני הניגוב. למיטב ידיעתי הזמן המומלץ הוא 20-30 דקות אבל אם היה קל להוריד - אשריך!

מתוך סקרנות - האם מרחת אוטם גם על הגלגלים? ועל החלונות? פלסטיקים? אם כן, איך היה?

פורסם
עבודה טובה! וגם האוטו יפה!

יש מצב לתמונות מקרוב?

כתבת שהנחת לאוטם לשבת שעה על הרכב לפני הניגוב. למיטב ידיעתי הזמן המומלץ הוא 20-30 דקות אבל אם היה קל להוריד - אשריך!

מתוך סקרנות - האם מרחת אוטם גם על הגלגלים? ועל החלונות? פלסטיקים? אם כן, איך היה?

תמונות מקרוב מקווה ביום שלישי אמור להיות זמן לצלם...

לגבי זמן ההמתנה בהתחלה בכלל חשבתי משום מה שצריך לתת לזה כמה שעות טובות 0-0 אבל ברגע שסיימנו עליתי למעלה לבדוק והיה רשום שאיזה בחור נתן לזה 30-40 דקות אז ישר ירדנו להוריד ואכן היה ממש קל =] .מופתע באמת לטובה מהחומר המופלא הזה

גלגלים וכו לא ממש לא

א. הם לא נקיים בכלל (אין לו חומר ייעודי לגאנטים )

ב. לא נראה לי שאפשרי למרוח את החומר על השחרה מה שמשאיר רק את החלק הקידמי שמשום מה לא חשבתי למרוח

ראיתי שזה ממש (סרטון) איך הטיפות גשם נעלמים להם והבחור נסע בכלל בלי מגבים פועלים

פורסם

למה האוטו צריך להיראות במצב רע?

ציינתי שהאוטו חדש

בן 4-5החודש וזה בעצם הטיפול הרציני הראשון שלו

יש לציין שהרכב מימו הראשון נשמר טוב מאוד ו90% מהזמן עומד בצל

פורסם

אני לא רואה איפה ציינת שהרכב חדש. הייתי בטוח שמדובר על לאון לפני המתיחת פנים בגלל זה התפלאתי. במבט שני על התמונה אני מבין שטעיתי.

עם איזה פד מרחת את האוטם?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אוטם - להיט

תמונה - להיט

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
אני לא רואה איפה ציינת שהרכב חדש. הייתי בטוח שמדובר על לאון לפני המתיחת פנים בגלל זה התפלאתי. במבט שני על התמונה אני מבין שטעיתי.

עם איזה פד מרחת את האוטם?

כנראה שלא קראת כמו שצריך כי כבר באמת חשבתי שלא ציינתי זאת אבל אחרי קריאה חוזרת ראיתי שלא טעיתי =]

פד רגיל של מגס בעיקרון אני חושב שהוא לא הכי מתאים לעבודה כי הוא לא מספיק צפוף ויושב עליו הרבה מהאטום

אגב תודה גדולה ל kenworth שהוא כמובן המליץ לי אז על החומר

פורסם

אפשר תמיד ואף רצוי. הסיבה העקרית שאני מוצא בשכבה נוספת היא כיסוי טוב של החומר ולא בהכרח עמידות והגנה.

לא חושב שיש תועלת רבה בהגנה ובעמידות כאשר מיישמים שכבה נוספת, אבל בהכרח יש תועלת בכך שאתה מכסה אזורים שאולי פספסת ביישום הקודם.

לדעתי יותר קריטי לעשות הכנה איכותית לפני האוטם, במידה וזה נעשה שכבה אחת יסודית תעשה את העבודה.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
אפשר תמיד ואף רצוי. הסיבה העקרית שאני מוצא בשכבה נוספת היא כיסוי טוב של החומר ולא בהכרח עמידות והגנה.

לא חושב שיש תועלת רבה בהגנה ובעמידות כאשר מיישמים שכבה נוספת, אבל בהכרח יש תועלת בכך שאתה מכסה אזורים שאולי פספסת ביישום הקודם.

לדעתי יותר קריטי לעשות הכנה איכותית לפני האוטם, במידה וזה נעשה שכבה אחת יסודית תעשה את העבודה.

צריך להמתין אחרי הסרת שכבה ראשונה ויישום שכבה שנייה?

פורסם

שאלה טובה באמת כמה זמן צריך להמתין בין שכבות

לגבי פנסים זה מדבקת השחרה מדביקים חותחים

פורסם

המתנה בין יישום ליישום : 2 אופציות

אופציה 1: הורדת השכבה הראשונה ומיד לאחריה יישום שכבה נוספת.

אופציה 2: הורדת שכבה ראשונה, המתנה של 12 שעות לכל הפחות ויישום שכבה נוספת.

פורסם
שאלה טובה באמת כמה זמן צריך להמתין בין שכבות

לגבי פנסים זה מדבקת השחרה מדביקים חותחים

אגב בלי קשר לנושא השרשור - השחרת פנסים זו אחת הרעות החולות מבחינה בטיחותית. מבלי להכנס לאם זה יפה או לא - למה שבעל רכב נורמלי ירצה להפחית מעוצמת התאורה של הפנסים שלו?

• תוכן חדש...