Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנטיס 2003 במוסך מורשה העלו על ליפט וקבעו להחליף את שני המשולשים. נראה לעין שהם קרועים. יש סיני יש טורקי ויש מקורי שהוא יקר.. על מה כדאי ללכת? כמה זמן לוקח להחליף אותם וכמה אמור לעלות העבודה?

פורסם

אני נוסע עם הטורקים כמעט שנה וחצי בנתיים הכל טוב לי לקח להחליף כ 3 שעות ( עם הפסקות בדרך ) לגבי עלות העבודה אין לי מושג.

תוודא שעושים לך כיוון פרונט אחרכך.

פורסם

כניראה מדובר בבוקסות המשולשים. הבוקסות ניתנות להחלפה בלי להחליף את המשולש וכל בוקסה שכזו עולה סביב ה 100 שח. אם התפוח עצמו קרוע אותו בלבד ממה שזכור לי כבר לא ניתן להחליף.

פורסם

מוסך אחד(בני דודנו) אמר שהוא יחליף לי למשולש מקורי ב 200 ש"ח לכול משולש..

הגיוני שזה יהיה מקורי? האם זה יהיה כ"כ קריטי אם הוא ישים לי מקורי או טורקי?!

פורסם

במשולש ברכב זה ישנם 2 תותבים מגומי, אם התותבים (בוקסות) האחוריות קרועות ניתן רק אותם להחליף, אם הקדמיות קרועות לא ניתן להשיג גם לא במורשה יבואן, אלא להחליף את כל המשולש.

אם תרצה לשמוע לעצתי מניסיוני אל תתקין לא סיני ולא טורקי לרכב הזה רק מקורי, פעם אחת תשקיע(מקורי עולה כ 500ש"ח משולש) ויהיה לך שקט ל10שנים.

פורסם

1)כמה זמן אמור לקחת החלפה של 2 משולשים?

2)האם אמורים להרגיש נוחות נסיעה מסויימת לאחר החלפת משולשים קרועים?

פורסם

החלפת המשולשים צריכה לקחת כשעתיים.

נוחות נסיעה? במידה והגומיות היו קרועות, היית אמור להרגיש רעידות ורעשים מתכתיים, דבר שיסתדר אחרי ההחלפה.

שי.

• תוכן חדש...