Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW הנעה אחורית עד 60,000. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה המלצה לדגם של במוו שיהיה הנעה אחורית ,עדיפות לשנתון גבוה ,

הרכב יהיה רכב שלא ייסע יותר מ15 אלף בשנה (סופ"ש)

פורסם

אין שום ספק שהמיאטה טובה יותר אבל הרכב קטן לי מדי, אני נדלקתי על הבמוו 530 שעליה נסעתי בחול אבל היא לא נכנסת לתקציב לכן רציתי שתעזרו לי למצוא משהו שייכנס

פורסם
המלצה שלי מניסיון של שנתיים עם הרכב מיאטה זול יותר ולא פחות טוב אולי אפילו יותר טוב.

כשאתה אומר ״לא פחות טוב אולי אפילו יותר טוב״ למה אתה מתכוון אם אפשר לדעת?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אפשר לקנות סדרה 1 שנה 2006-7 . הרכב עם מנוע 2000 והוא לא ממש חזק אבל מאוד כיפי לנהיגה בעל התנהגות מאוזנת ומרגיש כ ו במוו " אמיתית" כי הוא מבוסס על סדרה 3. יתן לך גם עלויות אחזקה שפויות וצריכת דלק טובה יחסית. אולי גם אפשר לשפר מעט את המנוע כי השלדה בהחלט יכולה להתמודד עם מנוע חזק יותר. חבל שאין גיר רגיל בארץ..

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

קבל תיקון כן יש גיר רגיל בשנתונים מוקדמים יותר נדיר מאוד לפי דעתי מומץ מאוד לא נהגתי על ידני רק על אוטומטי אבל לדרישות שלך לפי דעתי אופציה מעולה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה על הההמלצה על סדרה 1 , לגבי סדרה 3 כמה משמעותי ההבדל אם זה אותו מנוע הסדרה 1 די "קטן" ליד סדרה 3 מנוע 2.0 , מבחינת התנהגות יש הבדל משמעותי?

פורסם
קבל תיקון כן יש גיר רגיל בשנתונים מוקדמים יותר נדיר מאוד לפי דעתי מומץ מאוד לא נהגתי על ידני רק על אוטומטי אבל לדרישות שלך לפי דעתי אופציה מעולה.

נכון

היה לי חבר שהחזיק 318 משנתון 89

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
היש BMW שאינה הנעה אחורית?

מיני, וכל אחת שיש לה X בשם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מיני, וכל אחת שיש לה X בשם.

נו יופי, גם אני מכיר את מיני. השאלה שלי כוונה לרכב שנושא בגאון את סמל המדחף.

180px-BMW.svg.png

ואני מרשה לעצמי להניח שפות"ש לא התכוון לרכב בעל הנעה כפולה, שאחרת היה שואל על דגמי הכביש-שטח של היצרן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נו יופי, גם אני מכיר את מיני. השאלה שלי כוונה לרכב שנושא בגאון את סמל המדחף.

180px-BMW.svg.png

ואני מרשה לעצמי להניח שפות"ש לא התכוון לרכב בעל הנעה כפולה, שאחרת היה שואל על דגמי הכביש-שטח של היצרן.

הכוונה דווקא לא הייתה לכבישטח, אלא לגרסאות הרגילות עם סיומת X, שמשמעותו כידוע אצל הבווארים הנעה כפולה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...