Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW הנעה אחורית עד 60,000. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היש BMW שאינה הנעה אחורית?

אם אני לא טועה רק הסדרה 1 החדשה :arrow:

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

סדרה 1 היא בהחלט הנעה אחורית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תגידו, אתם אמיתיים?

פותח השרשור בא להתייעץ לגבי איזה דגם של ב.מ.וו עד 60,000 שקלים מומלץ, אחד זורק לו ש"עזוב ב.מ.וו, יש לי מיאטה ומנסיון זה יותר טוב", אחר זורק לו בכלל על סובארו 4x4 שזה רכב יותר איכותי, סליחה, הרבה יותר איכותי!!!

על מה לעזעזאל אתם מדברים????

אף אחד עד עכשיו לא הבין מפותח השרשור מה הוא מחפש ברכב וכל אחד זורק כיוון אחר לא קשור ופולט שטויות שמראות על חוסר רצינות במקרה הטוב וחוסר ידע מוחלט במקרה הפחות טוב.

סובארו אימפרזה איכותית יותר מב.מ.וו סדרה 3 (או כל ב.מ.וו משנתוני 90 ומעלה)- הבאת פה את בדיחת השנה.

ואני עדיין מחכה לשמוע במה מיאטה טוב יותר מב.מ.וו חוץ מאולי עלויות טיפול.

כבר היה עדיף שתמליצו לו על סקודה פאביה ספורט 16V, עוד איכשהו היה לזה קצת אמינות פה בפורום...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה לכל העונים , באמת לצורך עזרה ממוקדת יותר אני נוהג על גולף דור5 ידני, ואני מעוניין לשדרג לבמוו בלבד השאלה עם שווה להוסיף בשביל סדרה 3 או להרוויח שנתון בסדרה 1 , לציין שאני רווק והרכב לא ייסע הרבה, כמו כן עדיפות לידני אם קיים בכלל, תודה מראש

פורסם

אם כך זו תיהיה ההמלצה שלי,

אם לא מפריע לך שהסדרה 1 קצת.....מכוערת, הייתי מחפש אותה, פחות כדי להרוויח שנתון ויותר כדי להרוויח נפח מנוע.

בכל מקרה, בין אם תקנה סדרה 1 או 3 תשאף לקנות אחת עם מנוע 6 טורי, כלומר נפח 2.5 ליטר ומעלה, אלה גם מנועים נמרצים יותר אבל עם אופי יותר ״חם״ וסאונד משובח.

קח בחשבון שצריכת הדלק תיהיה פחות טובה מאשר בגולף הידנית שלך אבל אם אתה מודע לעניין- אתה תהנה מאוד.

פורסם

לגבי הצריכת דלק אני לקחתי בחשבון , כמו כן סדרה 1 ראיתי שיש עד מנוע 2.0 , לגבי ה3 זה נפוץ יותר .

תודה על העזרה . אני יישב על היד 2 יחפש אופציות ריאליות

פורסם

אם אתה מבין את צריכת הדלק אל תתפשר על 6 טורי, מנסיון עם מנוע 2.5 ליטר בסדרה 3, פשוט חוויה אחרת ממנועי 4 צילינדר וכמובן הבדל משמעותי בכח.

פורסם

סדרה אחת (דור ראשון) מגיע עם מנוע 2 ליטר צמא, וביצועים פושרים, הושקה ב2004 ובארץ מ2005

לא נהגתי על אחת אבל לא שמעתי דברים טובים עליה, אני דווקא אוהב את העיצוב.

הייתי מחפש סדרה 3 עם שישה צלינדרים כמה שיותר חדשה ונקיה כמו שהמליצו פה או דווקא e30

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם
תגידו, אתם אמיתיים?

פותח השרשור בא להתייעץ לגבי איזה דגם של ב.מ.וו עד 60,000 שקלים מומלץ, אחד זורק לו ש"עזוב ב.מ.וו, יש לי מיאטה ומנסיון זה יותר טוב", אחר זורק לו בכלל על סובארו 4x4 שזה רכב יותר איכותי, סליחה, הרבה יותר איכותי!!!

על מה לעזעזאל אתם מדברים????

אף אחד עד עכשיו לא הבין מפותח השרשור מה הוא מחפש ברכב וכל אחד זורק כיוון אחר לא קשור ופולט שטויות שמראות על חוסר רצינות במקרה הטוב וחוסר ידע מוחלט במקרה הפחות טוב.

סובארו אימפרזה איכותית יותר מב.מ.וו סדרה 3 (או כל ב.מ.וו משנתוני 90 ומעלה)- הבאת פה את בדיחת השנה.

ואני עדיין מחכה לשמוע במה מיאטה טוב יותר מב.מ.וו חוץ מאולי עלויות טיפול.

כבר היה עדיף שתמליצו לו על סקודה פאביה ספורט 16V, עוד איכשהו היה לזה קצת אמינות פה בפורום...

תסתכל על ההודעה הראשונה שלו רכב לסוף שבוע!!! כלומר רכב לפאן

ההמלצה למיאטה זה רכב מתנהג החזקה שקל וחצי ונראה טוב (בעניי רוב האנשים)

• תוכן חדש...