Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעבודה ויש זבוב שמשגע לי את התחת. הוא נחת לי על השולחן והדבר היחיד שהיה לי בהישג יד היה WD40 בקיצור נותן לו ריסוס והבן ז**ה נופל. בא להרים את הפגר ולזרוק אותו לאלף עזאזל ופתאום מגיח עכביש מתחת לאל פסק חוטף את הגופה ורוכב לעבר השקיעה. :shock: :shock:

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אשכרה נשיונל גאוגרפיק במשרד!:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מחבת זה לחלשים, תכף העכביש יפתח ת'רד וישאל אם אפשר לטגן זבוב על ראש מנוע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אשכרה נשיונל גאוגרפיק במשרד!:lol:

נשיונל ג'אוגרפיק היה לי בסלון היום. אתמול בלילה הרגתי קוקרצ'ה שזחלה לחדר של הילדה, וכשבעטתי אותה מהשטיח היא עפה (הקוקרצ'ה) מתחת לארון. ככל הנראה לטאה שמתגוררת אצלי בבית מזה כחודשיים-שלושה (עוד סיפור) מצאה אותה, שכן בבוקר אשתי מצאה את הלטאה עם חצי תיקן בפה, שרידי תיקן (כנפיים, רגליים וכו') ליד והכל בסלון של הבית (בגדול, הלטאה גרה מתחת לספה, זאת ההשערה שלנו), כמעט בהבעה של "מלצר, תפנה בבקשה, אני סיימתי".

אגב, בגירה, בעניין זה - האם לטאה מסוגלת להרוג תיקן (אמריקאי, די גדול), או שההשערה שלי שהלטאה פשוט מצאה משלוח קוקרצ'ה נכונה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מכאן למדנו שלWD יש עוד שני שימושים:

1. קוטל זבובים.

2. אחלה רוטב לאוכל של עכבישים.

בואנ'ה החומר הזה גאוני.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אגב, בגירה, בעניין זה - האם לטאה מסוגלת להרוג תיקן (אמריקאי, די גדול), או שההשערה שלי שהלטאה פשוט מצאה משלוח קוקרצ'ה נכונה?

תלוי בלטאה/שממית, אבל באופן כללי כן. תלוי גם בגדלים שלהם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מהנסיון הצבאי, על מנת ליירט מעופפים למיניהם (גם את אלה מיטיבי הטוס),

הכי טוב היה ה- quick freez (כדי לקרר מעגלים וחלקים אלקטרוניים). המעופף היה מסתחרר ונופל אך יחד עם זאת

לאחר זמן מה, אם לא באה ה"מכה הגואלת" מצידך, הוא היה מתאושש (לאחר שניות ארוכות אמנם) וממשיך בדרכו.

עריכה - זה ספריי להתזה כמובן.

alfa 156 2.5.

פורסם
מהנסיון הצבאי, על מנת ליירט מעופפים למיניהם (גם את אלה מיטיבי הטוס),

הכי טוב היה ה- quick freez (כדי לקרר מעגלים וחלקים אלקטרוניים). המעופף היה מסתחרר ונופל אך יחד עם זאת

לאחר זמן מה, אם לא באה ה"מכה הגואלת" מצידך, הוא היה מתאושש (לאחר שניות ארוכות אמנם) וממשיך בדרכו.

עריכה - זה ספריי להתזה כמובן.

מזכיר לי שפעם הכנסנו צרעה למקפיא, קשרנו סביבה חוט והוצאנו אותה להפשיר, התוצאה היתה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי (והכל מתוסרט כמובן) :roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

יש כמה סוגי לטאות שיכולות לגור במחיצת האדם, שממית בתים רגילה, בכלל תחשוב לתקוף גוק רק אם מדובר בפרט מאוד גדול וגם אז, אני בספק.

שממית מניפנית בוגרת (כ 20 ס"מ) יכולה בלי שום בעיה לחסל עשר-שתמעשרה ג'וקים מידי לילה.

יש לנו חבר שאנחנו מבלים אצלו בערבים, יש לו על הקיר החיצוני מנורה ולידה אורבות לטרף קבוע שתי מניפניות, מלא חרקים נמשכים למנורה וכמות הציד של 2 הלטאות האלה פשוט מטורפת.

אם מדובר בעשים בגודל בינוני, הן אוכלות בלי שום בעיה 20-30 כאלה במשך הערב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...