Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזכיר לי שפעם הכנסנו צרעה למקפיא, קשרנו סביבה חוט והוצאנו אותה להפשיר, התוצאה היתה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי (והכל מתוסרט כמובן) :roflmao::roflmao::roflmao:

וואי הזכרת לי שפעם הכנסתי איזה כלב קטן (מהמגעילים האלה. פיקינז נראה לי?) למקפיא לכמה שעות, איך רעדו לו האשכים גם אחרי שהוא קפא למוות זה היה גדול :roflmao:

יש כמה סוגי לטאות שיכולות לגור במחיצת האדם, שממית בתים רגילה, בכלל תחשוב לתקוף גוק רק אם מדובר בפרט מאוד גדול וגם אז, אני בספק.

שממית מניפנית בוגרת (כ 20 ס"מ) יכולה בלי שום בעיה לחסל עשר-שתמעשרה ג'וקים מידי לילה.

יש לנו חבר שאנחנו מבלים אצלו בערבים, יש לו על הקיר החיצוני מנורה ולידה אורבות לטרף קבוע שתי מניפניות, מלא חרקים נמשכים למנורה וכמות הציד של 2 הלטאות האלה פשוט מטורפת.

אם מדובר בעשים בגודל בינוני, הן אוכלות בלי שום בעיה 20-30 כאלה במשך הערב.

אתה יודע מה נראה לי? שאין כאן מספיק שרשורי פרוקי רגליים וזוחלים. באמת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש כמה סוגי לטאות שיכולות לגור במחיצת האדם, שממית בתים רגילה, בכלל תחשוב לתקוף גוק רק אם מדובר בפרט מאוד גדול וגם אז, אני בספק.

שממית מניפנית בוגרת (כ 20 ס"מ) יכולה בלי שום בעיה לחסל עשר-שתמעשרה ג'וקים מידי לילה.

יש לנו חבר שאנחנו מבלים אצלו בערבים, יש לו על הקיר החיצוני מנורה ולידה אורבות לטרף קבוע שתי מניפניות, מלא חרקים נמשכים למנורה וכמות הציד של 2 הלטאות האלה פשוט מטורפת.

אם מדובר בעשים בגודל בינוני, הן אוכלות בלי שום בעיה 20-30 כאלה במשך הערב.

נראה לי מצאתי לי חיית מחמד חדשה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
וואי הזכרת לי שפעם הכנסתי איזה כלב קטן (מהמגעילים האלה. פיקינז נראה לי?) למקפיא לכמה שעות, איך רעדו לו האשכים גם אחרי שהוא קפא למוות זה היה גדול :roflmao:

תגיד, שאתה רואה מקק בבית, אתה אוסף אותו, מכין לו צידה צידה לדרך והולך לשחרר אותו בחורשה הקרובה? תקדםםםםםםם

פורסם

אני אשאל רק שאלה אחת, ואבקש שתענה עליה בכנות. אני לא בא לחנך או לריב, אני רק מבקש תשובה אחת כנה, ובזה סוגר סיפור.

תחילה, לשאלתך: שום צידה. אם מבקר מקק, אני מוציא אותו מהחלון. עכשיו עזוב אותי, נניח והוא מפריע לך, תהרוג. למה להתעלל? למה להקפיא, לקשור בחוט ולהפשיר? ואחר כך עוד לצחוק מזה.

תענה לי בכנות בבקשה. לדעתך, מה שעשית זו לא התעללות? (גם אם מדובר בצרעה או מקק).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קודם כל, אם אני רואה מקק בבית - מוות בטוח. זה כמובן אם הוא לא כבר מפרפר מהריסוס...גם יתושים אתה משחרר החוצה?

התעללות? התעללות זה מה שהחייל האידיוט עשה השבוע עם הציפור. לא מוצא שום חמלה בקן צרעות שמפיץ צרעות באופן קבוע לתוך המשרד, אז ל20 צרעות עזרנו לצאת החוצה, ועם אחת בתור חיילים משועממים רצינו קצת להשתעשע, להגדיר את זה "התעללות" זה דמגוגיה בגרוש. כולה צרעה. (רק אל תתחיל עם ההשוואות לבע"ח חיים אחרים עכשיו...כן, כולה צרעה. אחת.)

אני מאוד אוהב בעלי חיים ותאמין לי שיצא לי לא פעם לשחרר כל מיני גמלי שלמה\מה שלא יהיה מהחדר החוצה, אתה מציג אותי כמו איזה פסיכופט.

אה, ואגב, הצרעה אחרי דקות בודדות של צחוק (כולה היתה קשורה לחוט אחרי שהיתה 10 שניות במקפיא ועפה איתו כמעט בחופשיות) שוחררה לדרכה (נטולת החוט).

• תוכן חדש...