Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי היום רכב סוזוקי בלנו 2002 מנוע 1600,

הרכב שמור וקילומטרז' נמוך 80K יד ראשונה

בבדיקה התברר כי יש להחליף תושבות מנוע וגיר ,וכן משולשים.

אני מעונין לדעת כמה הדבר דחוף לתיקון או שזה שולי

ומה המחיר של תיקון + החלפים

תודה לכולם:idea:

פורסם

תתחדש!!!

קילומטראז' באמת נמוך :)

כשהמכלולים שהזכרת בלויים - אכן חשוב להחליפם בהקדם.

משולשים- עניין בטיחותי. תושבות, זה נוגע יותר לאיכות נסיעה חלקה וללא ויברציות. אך גם יש קשר לשמירה על שאר מכלולי הרכב. כשהמנוע רועד ויש לו 'חופש' אז הטלטלות הללו יכולות לגרום שחיקה מוגברת לחלקים אחרים.

שים לב, אם אמרו לך שהם שחוקים במכון בדיקה, יכול להיות שזה רק כסת"ח. כנס למוסכניק אמין ומקצועי שיבדוק שוב

פורסם

תודה רבה

למה אתה מתכוון כשאתה אומר כסת"ח ?

האם מתחבא משהו רציני שאני לא יודע עליו ושדורש תיקון?

• ספונסר פורום
פורסם

לעיתים בבדיקות לפני קנייה מציינים שתושבות המנוע בלויות למרות שבפועל מצבן טוב ואפשר להמשיך לנסוע איתן. אם אתה לא מרגיש ויברציות חזקות מהמנוע או שאין דפיקה מהגיר כנראה שאפשר להמשיך עם התושבות הנוכחיות.

לגבי המשולשים, כדאי לבדוק זאת כי אם אכן זאת תקלה אז מדובר בבעיה בטיחותית בהיגוי של הרכב. לאחר החלפת המשולשים יש לבצע כיוון פרונט במכון לכיוון פרונטים.

פורסם

ממה שאני מבין פה , מכון הבדיקה לא נתן לי שום דבר אמיתי,

בנסיעה עצמה אין שום בעיות היגוי,

ישנם רעידות כשהרכב עומד ברמזור, אני לא בטוח אם זוהי תקלה או פשוט ככה הרכב ?!

ומהגיר אין דפיקות שאני הרגשתי..

מה לעשות?

ללכת ולתקן בכל זאת?

עלויות של תיקון כזה?

• ספונסר פורום
פורסם

רעידות כשהרכב עומד במקום בהחלט יכולות להיגרם מתושבות בלויות.

החלפה של תושבות כאלו בבלנו זה לא עסק יקר במיוחד, כמה מאות שקלים לכל תושבת.

• תוכן חדש...