Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמר, מה הבעיה בכיבוד רגשות של אחרים?

אינני יודע ממה בוקע הרעש אותו ביקשו הרוחניקים להשתיק. אבל מעולם לא הבנתי איזה צורך מוצדק יש להשמיע רעש כלשהו לסביבה בצורה יומית/שבועית. (אין לי בעיה עם מסיבה חד פעמית)

מכונות חקלאיות שונות עושות הרבה יותר רעש מהממוצע בעיר. גם חיות שמגודלות בתנאי שבי גורמות לריחות שונים מאשר בני אדם (לפחות כאלה שחיים בצורה סבירה...) כשאתה מגיע לחיות באיזור שמראש מוגדר כחקלאי, אל תנסה הפוך אותו לסביבה סטרילית SO CALLED "איכותית". רעש של טרקטור ב-6 בבוקר הוא בהחלט משהו שאתה אמור לצפות לו כאשר אותו חקלאי צריך לעבוד כל הבוקר בשדה או לטפל בפרות שברפת, למשל. רעש של משור או כלי מנועי דומה הוא בהחלט משהו שאתה יכול לצפות לו, גם בשבת (שוב, לא בשעות מנוחה, אבל בשעות סבירות כפי שהזכרתי - כן). מי שלא טוב לו עם הדברים הללו, שלא יגיע מראש.

פורסם

הבית שאנחנו גרים בו כיום היה מושכר ב 7 השנים האחרונות לבחור עירוני. כל החלונות בבית שפונים לכביש היו תקועים. שאלנו אותו, ומסתבר שהוא לא פתח אותם כי כל בוקר ב 6 הטרקטור עם התאילנדים היה מעיר אותו. אנחנו בכלל לא שמים לב לזה.

במושב כל דבר כל לגרום לכלב לנבוח. החל מקיפוד שחוצה את הדשא וכלה בלהקת חזירים שחוצה את שדה התירס.

ומה יהיה בסתיו? תתלונן שמסריח לך כי בשדה פזרו זבל לפני זריעה?

ביקר אותנו לפני כמה שנים בן משפחה רחוק של אשתי. הפנטזיה שלו במשך שנים היתה לגדל עדר עיזים ולהיות גבן. לקחנו אותו לדיר עיזים במושב שיש בו גם מחלבה קטנה.

תוך 5 דק' הבחור איבד את הצבע והתחיל להקיא. אנחנו נבהלנו חששנו שהוא אלרגי למשהו הסתבר שהריח מבחינתו הוא בלתי נסבל:lol:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

וגם ציפורים זה משהו שמשגע כלבים, הם יכולים לנבוח עליהם בכיף איזה שעה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...