Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כותב את זה מתוך עצבים שקמתי משינה.

לאחרונה עברתי למושב, כ3-4 חודשים.

הכל נהדר פה חוץ מאיזה כלב בן יונההה שקבוע כל יום בשעה 11 לא שותק לאיזה שעה.

נובח בלי קשר, בדרך כלל שמגיע גנב או סתם מישהו לט מוכר מתחילה הלהקה של הכלבים, אך אותו כלב נובח לבד במשך שעה,

ואני מאוד רוצה להנות מאוויר קר וחלון פתוח,

אבל לאחרונה זה התחיל ממש להציק.

מה אפשר לעשות בנידון?

הבעיה היא שאני גם לא יודע למי הכלב שייך כי זה רחוב ליד הבית, וב11 בלילה לא רוצ. להתחיל בחיפושים.

מה ניתן לעשות לקבל קצת שקט בשינה?

תודה רבה ולילה טוב !

בתקווה ולא יתחיל לנבוח שוב.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אם אתה לא יודע איזה כלב זה אז תנסה להרוג את כולם, זה בטוח אחד מהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כלב, קריוקי, כלב, קריוקי, תישאר במושב ותגיד תודה שאלו הצרות שלך. :shock:

וברצינות, לסגור חלון ולהדליק מזגן.

פורסם

מזגן לא אפשרי כי זהמרכזי..

אין איזה משהו להתקשר אליו ויבואו להזהיר את השכן? זהמפריע לי לישון כבר באופן קבוע.

FRANCE

פורסם
תחזור לעיר.

ואת זה אני מצטט כאחד שלמעט שנות הלימודים גר כל החיים במושב.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תאתר את הכלב ואז תשתמש במסקינגטייפ. או ניילון נצמד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כן. כל הטיפוסים שבאים בשביל "איכות חיים". אנחנו פה אכלנו יתושים בגודל של קומביין! ( לא, הפעם אני לא צוחק. יש מספיק יישובים קהילתיים שכל מה שמעניין אותם זה אותה "איכות חיים" עאלק). אל תפריעו לנו לפני שש בבוקר...., אל תעלו עם בוץ מהטרקטור על הכביש... יאללה ! זה מושב! מקום שכוח אל!!! לא רוצה להיות סוציאלי או פוליטיקלי קורקט. לא טוב לכם, אל תבואו.

פורסם

זה ממש אבסורד! אני צריך לבקש מהשכן רשות כדי להביא תרנגול ללול שבחצר. במושב.

אני מתגעגע לשנות ה-80. היה משבר בחקלאות אף אחד לא רצה לבוא. עכשיו הבת של השכן פתחה בלול הישן של הסבתא שלה בית קפה:?. יש ימים שאני צריך לחנות במרחק 20 מ' מהבית. ממש מעצבן!

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

גם אני הייתי רוצה לגור במושב.

אין לי בעיה עם קריאת התרנגול איפה שהוא בשעות הבוקר המוקדמות.

לגבי ריחות - אני אוהב את ריח הרפת :?... מוזר משהו...

איפה גרים המושבניקים של הפורום (שמר, הייתי בטוח שאתה גר בשומרון או משהו כזה ...)

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

איו לי בעיה עם ריחות או רעש של טרקטור, ועם הרעש ש להכלבים,

אבל הכלב הזה ספציפית קבוע באותה שעה נובח שעה, זה עולה על העצבים.

גם לי אישית יש כלב ונראלי שגם לו נמאס מהכלב הזה כי הוא פשוט הפסיק לנבוח.

FRANCE

פורסם

הכל נהדר פה חוץ מאיזה כלב בן יונההה שקבוע כל יום בשעה 11 לא שותק לאיזה שעה.

תשנה לו בשעון הביולוגי מPM לAM :lol:

פעם היו מגדלים חומוס במושבים, היום כולם מגדלים וילות...

אולי זה יעזור :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כלבים לא נובחים סתם. ליד הבית שלי יש להקת תנים (באים לתירס שמגדלים לי מטר מהבית), מטריפים את חומוס שנובח כמעט בלי הפסקה (או לפחות עד שאני בא אליו בעצבים ומנפנף לו עם הלדרמן באיזור הביצים. הוא מבין את הרמז ומשתתק). צריך להבין שהכלב מגן על מה שהוא רואה כטריטוריה שלו.

בכל מקרה, מעצבן בעיניי שאנשים מגיעים למקום יישוב מסויים, בעיקר קהילה קטנה יחסית ומתחילים לכפות את אורח חייהם על הסביבה. אם דתיים יעשו את זה (והם עושים), אז יעשו רעש, אבל סתם איזה כמה רוחניקים שיבואו ויבקשו שקט בשבת כי זה יום המנוחה שלהם (לא חלילה בשעות המנוחה, אלא בשעות סבירות, נניח בין 10 ל12 בבוקר), אחד כזה כבר קיבל ממני הזמנה לבדוק מקרוב את השרשרת של המשור...

פורסם

מי אמר שבעיר אין כלבים?

יש גם יש, ובעיר בד"כ וילות צמודות אחת לשניה, בניגוד למושבים, שם יחסית מרווח.

כך שהכלבים בעיר הרבה יותר מטרידים.

אין חוק שאוסר על כלב לנבוח. אתה יכול לדבר עם השכן, אם הוא אדם נחמד אולי הוא יקשור את הכלב שלו מאחורי הבית כדי שיפריע למישהו אחר.

שמר, מה הבעיה בכיבוד רגשות של אחרים?

אינני יודע ממה בוקע הרעש אותו ביקשו הרוחניקים להשתיק. אבל מעולם לא הבנתי איזה צורך מוצדק יש להשמיע רעש כלשהו לסביבה בצורה יומית/שבועית. (אין לי בעיה עם מסיבה חד פעמית)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מזכיר לי... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=CyVFv7AdJ-0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ד"א, אני גר מרכז העיר, ובבניין מולי יש כלב שלא מפסיק לנבוח בשמונה בבוקר. בשישי-שבת זה בלתי נסבל ואני באמת חושב לחטוף אותו ולהוריד אותו בפתח תקווה.

172

• תוכן חדש...