Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לחבר שלי יש אודי A6 שנת 2008 מנוע 2400, ולאחרונה הוא נתקל בתופעה מוזרה שמידי פעם ללא עקביות הגיר ננעל על P

ואינו משתחרר עד שהוא משחרר אותו ידנית, לאחר השחרור הרכב נוסע כרגיל עד הפעם הבאה שהוא נתקע.

הרכב הוכנס למוסך וניסו להחליף לו את הפיקוד של הגיר באחד אחר ועכשיו הרכב לא משתחרר מ P בכלל גם לאחר שהחזירו לו את הפיקוד הישן.

 

האם יש למישהו מושג מה גורם לגיר להינעל ומדוע לאחר החלפת הפיקוד של הגיר הרכב אינו משתחרר כלל מ P(האם יש לבצע תיאום מחדש בין המחשב של הרכב למודול החדש)?

 

תודה

פורסם

נשמע לי שמשהו במנגנון הנעילה של הגיר לא תקין - הרי בשביל לשלב הילוך צריך ללחוץ על הברקס ואז משתחרר איזה אלקטרו-מגנט שמאפשר את תפעול ידית ההילוכים. האם הוא מגיב שלוחצים על הברקס? האם הנורה שליד ידית ההילוכים מגיבה?

 

סריקת תקלות פשוטה תאתר מיד את התקלה, נשמע לי מוגזם וחובבני להחליף ישר את הפיקוד של הגיר, מיותר ובעיקר יקר..

 

ממליץ לך לגשת למוסך רון בת"א - הוא פותר לך את זה בצ'יק

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
אבי כנראה מתכוון לתקלה במתג אור בלם, וגם זו אפשרות לאי יכולת להוציא את הגיר ממצב P.

גם לי זה נשמע כמו תקלה אופיינית של מתג אור בלם

פורסם
הוחלף המפסק אור בלם אך הבעיה לא נפתרה.

 

כאשר אתה לוחץ על דוושת הבלם אתה צריך לשמוע קליק בתיבה , שזה הסלונואיד (סליל) שזז לשחרר את הידית ממצב PARKING.

אם הקליק לא קיים הייתי מתחיל שם.

פורסם

הנקישה ("קליק") שנשמעת בעת לחיצה על דוושת הבלם אכן מגיעה מהסולנואיד, אלא שהסולנואיד אינו מותקן בתיבה אלא על בסיס ידית ההילוכים. אם תפתח את החיפוי (הקונסולה) של הידית תוכל להבחין בו בקלות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

×
×
  • תוכן חדש...