Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בתאריך 16/6 הזמנתי מצלמת DVR לרכב, המצלמה הגיעה ועובדת, אבל על המסך מופיע פס קטן שחור שאין לי מושג מאיפה הוא הגיע. בקיצור המצלמה לא ממש תקינה.

את הפס ניתן לראות על המסך לפני שמכניסים בכלל כרטיס זיכרון, כלומר אם היו מדליקים אותה היו רואים. הפס לא מופיע בתפריטים ומבחינה חיצונית המצלמה ללא פגמים והעדשה לא שרוטה או מלוכלכת. הפס מופיע מתחת לתאריך ומפריע לצפיה.

מה עושים במצב כזה? אם אני אשלח למוכר מייל, הוא יבקש שאשלח אליו את הפריט ואז הוא ישלח חדש - מי סופג את עלויות משלוח שלי אליו?

לא עשיתי עדיין כלום בנושא מבחינת איביי/פייפאל/פידבק שלילי למוכר - מה אתם ממליצים לעשות? אם אני אשלח את הפריט והוא ישלח חדש זה ייקח חודש, ואז לא אוכל לפתוח קייס. נכון?

צילמתי איתה סרטון קטן עוד לפני שכיוונתי אפילו את התאריך:

http://www.youtube.com/watch?v=VOHL6TB2JtQ&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תודה.

פורסם

אם קיבלת מוצר תקול השולח צריך לשלם את המשלוח חזרה (ואם לא משתלם לו אז פשוט שולח לך חדש והתקול נשאר אצלך)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שלחתי הודעה למוכר באמצעות התהליך המקובל, אני מקבל את ההודעה הזאת (הראשונה. שם קובץ "1"), וכשאני לוחץ על הכיתוב שם נפתח לי חלון כזה (השני. שם קובץ "2"). זה משהו נורמלי בשליחת הודעה למוכר?

מצד אחד רשום לי שיש קייס אחד פתוח (למרות שלא פתחתי שום קייס אלא שלחתי הודעה אליו בלבד), ומצד שני הוא רושם לי שאם אני רוצה לפתוח שאני אסמן מה הבעיה?! או שלא הבנתי טוב את הפורמט הזה. פעם ראשונה שאני נתקל בכזה דבר.

בקיצור עשיתי טוב? לחכות לתגובה ממנו?

1.jpg

2.jpg

פורסם

שליחה הודעה דרך איביי בטענה שמשהו לא בסדר פותחת קייס, זה טוב - זה מלחיץ את המוכר לפעול מהר.

קיבלתי ככה פיצוי של 30 דולר על מוצר שלא התאים למקור, מבלי שביקשתי בכלל!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה לא מלחיץ אותם, נפלת על אחד שיודע לתת שירות.

בארה"ב מקובל מאוד שאם המוצר הגיע פגום או לא מה שהוזמן, המוכר סופג את עלות המשלוח חזרה ואם לא משתלם לו אז הוא שולח לך מוצר חדש מבלי לבקש בחזרה את מה שכבר אצלך.

אנחנו פשוט לא רגילים לשירות טוב זה הכל.

in the face

with a chair

פורסם

המוכר שלח לי תשובה כמעט מיד מרגע ששלחתי לו את ההודעה דרך איביי, הוא רשם שלא יכול לראות את הסרטון הזה דרך יוטיוב, כי ממשלת סין חסמה את הגישה (באמת)? בכל מקרה, שלחתי לו מייל עם הסרטון כשהוא מצורף לבקשתו. מפה לשם התחלנו בהתכתבות במייל (לא קשור לאיביי), והוא ביקש שאשלח לו את המצלמה (נתן כתובת) בדואר אוויר עם מס' מעקב, וברגע שזה ייצא לכיוון שלו הוא ישלח לי מצלמה חדשה ויזכה אותי בפייפאל על הדמי משלוח.

הוא מבקש שאשלח אליו רק את המצלמה בלי אביזרים נלווים כמו הסוללה והמטען וכ'. כמה משלוח כזה אמור לעלות לסין?

חייב לציין שהוא מתבטא בכתב ממש יפה, עושה רשום שנחמד ולוקח אחריות, רשם כמה פעמים שהוא מצטער ושחשוב לו שאצא מרוצה... ואני בכלל לא דרשתי/ביקשתי כלום, רק כתבתי לו "מה דעתך"? לצורך השוואה כשאני קניתי מחנות מפזר חום (מישראל) והגעתי הביתה והוא הוציא ניצצות במקום חום, תגובת המוכר היתה מלווה פרצופים (החזרתי לו את המוצר יום אחרי בקרטון) עם האשמות של "אולי הפלתי את המוצר וזה התקלקל" וגם ביקש שאחבר את זה לחשמל כדי שאראה לו! ורק אז הסכים להחליף. תראו את ההבדל בין תרבויות שירות...

אני אשלח לו את המוצר חזרה ביום ראשון, רשמתי לו שאעדכן אותו על זה כי עכשיו סופ"ש והדואר פה סגור. מה עושים עכשיו עם הקייס שנפתח לו באיביי? לסגור אותו או לחכות שהוא ישלח לי ביום ראשון מצלמה חדשה ויביא לי מס' מעקב? ואיך סוגרים קייס בכלל?

פורסם

את כל ההתכתבות הזאת היה צריך לעשות באיביי כדי שיהיה מתועד אצלם

אם אתה תשלח לו את המוצר והוא לא יזכה אותך...?

תעדכן באיביי בתוך הקייס עצמו שסוכם X והקייס יסגר לאחר השלמת התהליך ותן לו להגיב על זה באיביי (הוא אמור לאשר את העניין).

in the face

with a chair

פורסם

המיילים זאת השיטה מספר אחת לעוקץ.

אל תסכים על כלום במיילים,

תגיד לו במייל שישלח לך הודעה בתוך איביי שמפרטת את הליך ההחזרה כדי שתהיה מכוסה.

פורסם

אל תדאגו חברים, כשהמוכר שלח לי את ההודעה הארוכה כמו שפירטתי למעלה, זה הגיע אליי במקביל גם בתיבת ההודעות באיביי במסגרת הקייס, וגם למייל מיוזמתו של המוכר. ההודעות הגיעו בהפרש של 10 דקות, אני פשוט הגבתי לו (רק) במייל כי שאלתי אותו משהו. ליתר ביטחון, העתקתי גם את התגובה שלי והתגובה שהחזיר כתגובה במסגרת הקייס באיביי, ולמעלה רשמתי הערה שזה העתקה מדואר אלקטרוני.

בכל מקרה, מה שצריך כבר מופיע גם באיביי - שהוא מצטער, הכתובת למשלוח חזרה אליו, זה שהוא יזכה אותי על הדמי משלוח וזה שהוא ישלח לי מצלמה חדשה ברגע שאני אשלח אליו את התקולה וכ' - הכל מופיע גם באיביי מהבוקר.

תודה על העצה להשתמש במערכת התגובות של איביי בלבד, לא ידעתי שזה כ"כ קריטי. השימוש במייל נועד כדי להעביר לו את קובץ הסרטון מהמצלמה בלבד. את הקייס עצמו השארתי עדיין פתוח.

פורסם

משלוח רגיל לסין עולה גרושים,שילמתי 8 שקל נדמה לי משלוח של כיסוי לאייפון,

לא יודע לגבי משלוח מיוחד עם מספר מעקב וכו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

המצלמה עובדת עם סוללה שהיתה טעונה במלואה לפי הסימן על המסך, ולכן לא הצטרכתי לחבר לשקע 12V.

עברתי כבר על כל התפריטים, מצלמה מאוד נוחה לשימוש, המסך מתכוונן... רק עם המזל שלי נפלתי על מוצר פגום (בסין לא שמעו על בקרת איכות לאחר הייצור)?

אחכה למצלמה החדשה בעוד כשבועיים +, מקווה שהיא תהיה תקינה...

• תוכן חדש...