Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון + שאלה:

שלחתי למוכר את המצלמה בלבד בלי הכבלים והסוללה אתמול בדואר, עלה 18.20 ש"ח שזה משהו כמו 5$. אח"כ שלחתי הודעה למוכר דרך הקייס באיביי, ורשמתי לו ששלחתי לו את הפריט כמו שהוא ביקש, רשמתי לו כמה הדמי משלוח ואת המס' מעקב של זה.

אתמול היה יום ראשון וכנראה זה שבתון בהונג קונג, ולכן קיבלתי היום תשובה מהמוכר. הוא רושם הודעה ארוכה, אבל בקצרה: הוא קורה לי "לקוח יקר", כותב שהוא שלח לי פריט חדש ונתן לי מס' מעקב חדש של הפריט. כתב שהוא שלח את זה לכתובת הפייפאל שלי. הוא רמז לי בסוף שאם אני יכול לתת לו פידבק חיובי, ורשם שתוך יום אני יכול לראות את זה באתר של הונג קונג ונתן לי את הקישור של זה. כרגע אני לא רואה את הפריט באתר העולמי של מעקבי המשלוח.

כמה שאלות:

1. לגבי הכתובת שהוא שלח לפי פיפאל: כתבתי אותה שם בעברית, איך הוא יסתדר? הוא לא צריך לשלוח לפי הכתובת באייבי ששם זה מופיע באנגלית? אם הוא לא רשם שזאת בעיה אני מניח שהוא הסתדר, אבל בכל זאת...

2. את הקייס אני סוגר רק כשהפריט יגיע ויעבוד - הוא יישאר פתוח עד אז או שמבחינת איביי זה מוגבל בזמן?

3. המוכר עדיין לא זיכה אותי על הדמי משלוח כמו שהבטיח. תוך כמה זמן זה בד"כ?

4. המוכר רמז שרוצה פידבק חיובי ורשם שפידבקים שליליים מזיקים לו מאוד (ניסח את זה יפה יותר ממני)... בשורה התחתונה המוכר עצמו לא אשם בתקלה טכנית של המצלמה, אלא אם כבר המפעל שייצר אותה. אני ממש לא מתכוון לתת לו פידבק שלילי או ניטרלי, אלא חיובי - אבל אני רוצה לעשות זאת כשהמצלמה תגיע ותעבוד, וכשיזכה אותי על הדמי משלוח. אני יכול לעשות זאת? ההזמנה המקורית בוצעה ב- 16.6, שמעתי פעם שאני יכול לתת פידבק תוך 45 יום בלבד מיום ביצוע ההזמנה. זה נכון?

תודה לעונים :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עזרה...

המצלמה החדשה הגיעה והיא תקינה. עכשיו איך אני סוגר את הקייס כמו שצריך?

חשוב לציין שהתקבלה הודעה מאיביי שהמוכר מציע 5 דולר פיצוי (זה על הדמי משלוח), ואם אני מסכים אז הקייס ייסגר אוטומטית. למטה המוכר כתב הודעה שאני אסכים לזה רק כשהמצלמה תגיע (כנראה בגלל שהקייס ייסגר אוטומטית עם ההסכמה).

השאלה היא איך מסכימים להצעה? ראיתי רק אופציה של סגירת קייס, לא ראיתי כפתור של הסכמה להצעה. חוץ מזה בתוך המצלמה היתה סוללה, עכשיו יש לי 2 סוללות...

תודה.

• תוכן חדש...