Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרי יש את הדילמה מצד אחד, שלא קרה כלום מבחינתו, אלא זה אנחנו שיש לנו בעיה, חולי הגה..

מצד שני ברור שהרכב יכול להישרט.

כשאתם מגיעים לחניה ואתם רואים סיטואציה כזו, אתם מעירים? או בגלל החוסר נעימות שותקים?

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי במי מדובר.

לרוב מי שמכיר אותי יודע שלא נשענים על הרכב שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מעירה למי שנשען.

רכב זה לא ספסל ולא שולחן לקפה!

:evil:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תלוי בסיטואציה:

אם אלו חבורת נערים שנשענת תוך כדי נענועים אגרסיביים של הרכב, אז כן.

אם זה איזה זוג אוהבים שהחליט להתמזמז תוך כדי השענות עדינה על הרכב,אז אני מחכה בצד בסבלנות שיסיימו את עיסוקיהם.

Gn'f'R

פורסם

כשאני רואה מישהוא מתקרב מטר לרכב אני כבר נהיה אדום כולי ואם הוא נשען אז ישר מעיר - זה לא הרכוש שלו וזכותי להעיר לו, לאנשים בארץ לא איכפת מהרכבים של עצמם ובטח שלא משל אחרים אז לא תהיה להם בעיה לשרוט אותו וגם אם יעשו בטעות ילכו בלי לשלם על הטעות

פורסם

נכנס לאוטו, מתניע ונוסע. מי שלא הספיק לקום, זבש"ו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שלי מכוסה אבק בצורה קשה.

אני מברך נשענים.

עדיף שיהיה מכוסה כולו מאשר שחלק יהיה מכוסה וחלק לא, נראה יותר גרוע:lol:.

לנושא, דווקא עם אנשים מוכרים זה לא אמור להפריע.

פורסם

קרה שנשענו לי על הרכב פעם אחת. הייתי בחנות מחשבים, חבר של עובד בחנות הגיע והם יצאו החוצה והתחילו לדבר, תוך כדי שהחבר נשען לי על האוטו. ראיתי את המתלים בצד ימין מתכופפים מעט וחשבתי "הוא מגדיל לי את הבלאי של המתלים בצורה לא מאוזנת!!!". מה עשיתי? הוצאתי את המפתח, שחררתי את הנעילה ונעלתי בחזרה. אין לי סבלנות להתחיל להעיר לאנשים.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...