Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי שמי ליאל למי שלא מכיר , לפני חודש בערך רכשתי פונטיאק סולטיס אומטומטית מנוע 2400 173 כוח סוס אם איני טועה.

אחרי טיפול מקיף במוסך וקצת דייטלינג החלטתי קצת לשפר התנהגות/כוח.

אשמח להמלצות ....

תקציב לא מפורז מאמין שעד 5k ואם משהו משמעותי שישנה לי את הרכב אז אשמח להגדיל את התקציב , תודה מראש.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

איזה צמיגים יש לך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחיל מלקחת קורס נהיגה מתקדמת עם מדריך.

עוד לא מיצית רבע מיכולות הרכב וכבר לשפר?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אני אזמין אתה זה המכס לא יהווה בעיה?אני שקלתי את זה לפני שהראת לי את זה , ואני פוחד מהקטע של המשלוח והמכס ועוד מבעיות שמתלוות לעניין

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
אולי TOP-RPM יכולים לעזור ביבוא

תרחיב אם אפשר....

מי הם מה הם , איפה אני משיג אותם

פורסם
תתחיל מלקחת קורס נהיגה מתקדמת עם מדריך.

עוד לא מיצית רבע מיכולות הרכב וכבר לשפר?

לפני הזמנת קיטים,

תקרא את ההודעה המצוטטת, שוב ושוב ושוב.

משכנתא זה קל

פורסם

שלום ליאל, אני מצטרף לחלק מהטיפים פה, אם התוספות שאתה מחפש זה יציבות ורענון מערכת מתלים וכל המסביב, אתה בדרך הנכונה.

אם אתה מחפש להוסיף כוח אז אני אמליץ לך להמתין, תתרגל לרכב, רוב האנשים לא מנצלים לפחות ב 50% בנהיגת יום יום.

תצטרף אולי למועדון רודסטרים או משהו בסגנון, צא לטיול, ותיקח את הרכב לכבישים שתוכל לנצל בהם את מלוא הרכב, מניסיון תמיד מופתעים ממה שאפשר לעשות עם הרכב.

ובמיוחד אצלך שמדובר בהנעה אחורית :D

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...