Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

התחלתי אתמול לעבוד כקב"ט במלון. בסיום העבודה אתמול, הורדתי נעליים (כדי לנעול את שלי, אסור להוציא אותן מהמלון) ושמתי לב שיש על הנעל פרווה :shock: של החיה שנשחטה עבורי. :oops:

ניסיתי להחליף את הנעל, אבל האפסנאי לא מסכים. איך נפטרים מהשיערות הסוררות? זה לא מגעיל אותי, זה פשוט מעצבן שיש לך משהו שמלטף לך את הרגל...

מריטה לא יעילה, זה קשה מדי. גילוח - אין לי סכינים מיותרות. שריהפ: מסריח. מה עושים?

תמונות מצורפות כמובן.

2013-06-24 19.28.17.jpg

2013-06-24 19.28.02.jpg

2013-06-24 19.27.53.jpg

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

זה נראה כאילו הנעל שלך סקפטית.

גש למי שאחראי על האפסנאי ותגיד לו שאתה רוצה נעל קירחת לגמרי, או אחת עם שיער יפה. האפסנאי ממש חוצפן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי אצל המנהל שלו.. הוא אמר לי "תתמודד". הוא די צחק (יחד איתי) אבל אמר שבשביל להחליף זה עולה 120 ש"ח, כי לבשתי אותן כבר.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

סופרב, אם הריח של הכומתא העלה בי קבס, אני לא יודע מה הריח של זה יעלה לי. אולי את כל הקיבה יחד עם המעיים.

מתי ברווז יבוא וינציח את השרשור ב"של מי השורה הזאת?"? :lol:

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

כמו שכתב superb . השתמש במצית בצורת "פיזור" (הלוך ושוב) הלהבה .אין צורך להסתכן ולהשתמש בדיאודורנט תוך כדי.

בסיום תהליך ,נגב עם מטלית לחה ורסס עם דיאודורנט.

צחצוח הנעליים במשחה תעלים את ריח השריפה אם קיים.

בברכה

מוטי

• תוכן חדש...